Xbox 360 da arcade oyunlarından bazı beğendiklerimi satın almak istiyorum .Street figter de online kapışmak için mesala.Fakat kullandıgım kredi kartları ile satın alamıyorum. bilgilerim doğru . Puan alanlarınız varsa nasıl yapılıyor.Nasıl değişiklikler yapmam gerekli. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
nOT: msn HESABIM uSA account ile aldıgımdan olabilirmi ..
Usa Hesaplarda Turkiyeden kredi kartları çalışmıyor. Oyuzden Xbox uzerinden puan alamazsın. Onun yerine ebay uzerinden puan kartları satılıyor. Genellikle e-posta ile gonderiyolar şifreni. Çoğuda Microsoftun sattığı fiyattan daha ucuza satıyor. Oradan bir kart alıp internet uzerinden yukleyebilirisin. Yanlız bazı oyun paketlerinde ve filmlerde çalışmıyor (arcade`lerde çalışıyor. Tesadufen worms`u aldım, tavsiyede ederim). Sebebi ip numarandan Turkiyeden bağlandığını anlayıp, satın almaya çalıştığın urunun bulunduğumuz böylgeye açık olmaması.. Ben daha once almıştım (1600 puan 25 dolar), eger almak istersen, özel mesaj at, sana linkleri gonderirim.. (Dikkat et, kesinlikle hesabın Amerika adresli, konsolunda NTSC-U olmalı, yoksa calışmayacaktır)
Kalavera Dostum makinem pal. Live oynamak istediğim bir sürü oyun var. Sadece arcede oyunlar için almak istiyorum. Film'ler önemli değil .Pal olması sorun olucakmı .
Download edebildiklerin kesinlikle çalışır, Arcade'de PAL/NTSC ayrımı yok, Live'a bağlandığın IP'den dolayı özellikle filmler tarafında kısıtlama var...
Valla ben de uğraştım ama olmadı.Şimdi live point almak için bekliyorum.Ya ebayden ya play-asiadan alıcam.
bu benimde çözemediğim bir sorun. benim makine avrupa pal. pal makinesi olanlar nasıl live point alıp yüklediler, bilgi verirlerse iyi olur.
Puan kartlarındada bolge sınırlamaları var. Avrupadan alınanlar sadece Avrupa hesaplarında, Amerikadan alınanlar sadece Amerika hesaplarında calışmakta. Arkadasın hesabı Amerikan olduğu için kartıda Amerikadan alması gerektiğini soyleyip, ebayi gosterdim. Avrupa hesaplılarda Avrupadan almalı..
Benim hesabım amerika makinede ntsc-u. Amerikan hesabım üzerinden kredi kartı ile point alamıyorum. Bunun çözümü ya point card alacaksınız (bölge koduna dikkat etmek lazım) yada aynı makinenizden avrupa hesabı yaratıp bu hesap üzerinde kredi kartı ile point alacaksınız. Ben bu şekilde alıyorum arcade oyun ve temaları.
quote:
Orjinalden alıntı: truelove
Benim hesabım amerika makinede ntsc-u. Amerikan hesabım üzerinden kredi kartı ile point alamıyorum. Bunun çözümü ya point card alacaksınız (bölge koduna dikkat etmek lazım) yada aynı makinenizden avrupa hesabı yaratıp bu hesap üzerinde kredi kartı ile point alacaksınız. Ben bu şekilde alıyorum arcade oyun ve temaları.
aynen ben de (daha doğrusu alıyordum Live'a bağlanabilirken bir zamanlar )
arkadaslar benim makina ntsc-j ve amerika adresli ebayden 1600 puan aldım çalştı ama oyun almadım oyunlara içerik indirdim daha sonra nasılsa puanlar calısıyo diyip 4000 puan aldım sonra bi baktım makine
hide ipyle amerika yapsak ipyi sorun çıkarmı acount amerika konsol ntsc-j hindistandan amerikaya transfer olmuş matematik dahisi hesabı yani
Arkadaşlar ebayden amerikan live point aldım.Makinem pal ve amerika adresli account kullanıyorum.Prince of persiayı çekmiştim fullemek istiyordum.1600 puan satın aldım.Live kısmında redeem codedan girdim.Sonra livedan prince of persianın fullünü download et dedim.Zaten download ettiğinden tak "download complete."2. bölüme geçtim bile.İsteyen var ise elemanın ebay satış sayfasının linkini vereyim.Kodu alın ve hemen mail ile yolluyor ve direk girin.Pal makinede amerikan adresli gamertag ile çalıştı.Benim yaptıgım bu. ebay point
Arkadaşlar konuyu tekrar canlandırmak gibi olacak ama bir sorum var bu başlığada uygun sanırım int ararken her zaman ki gibi donanım haber farkı çıkıyor...
Ben puan alacaktım fakat bir sitede hesapla birlikte verildiği yazıyor eğer böyle alırsam benim hesabımda bir sorun oluşur mu 1 aylık gold üyelikten yararlanıyorum ve bu üyeliğimi etkiler mi 4000 puan yerine 8000 puan ve kod verilmiyormuş hesap veriliyormuş yüklediğim dosyalar kendi hesabımda görünür mü yardımcı olursanız sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme