Şimdi Ara

Xbox 360 alacağım bi kaç soru..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.Xbox 360'a direksiyon bağlanabiliyor mu?Mesela logitech momo racing
    2.Eski xbox 1 kolu veya ps kolları bağlanabiliyor mu?
    3.Xbox 360'a fw atarken pc takılsa reset atmak zorunda kalsak xbox 360 bozulur diyolar doğru mu?
    4.Xbox 360 tüplü tv ler ile hd lcd tv ler arasında çok fark var mı?Oyun zevkini etkiliyor mu?
    5.Ps3 oyunları hdd'ye atılıp korsan oyun oynanabiliyormuş doğru mu?

• Bildiğim 2 adet direksiyon bağlanabiliyor. Birisi Microsoft Racing Wheel diğeri ise senin dediğin olabilir.

• Hayır maalesef.

• Taş devri ile şimdiki fark nasıl ise Görüntüde de o kadar fark var.

• Bilemiyorum.

• microsoft racing whell ve logitech driveFX wheel bağlanır, momo bağlanmaz

hayır bağlanmıyor

evet bozulur

tüplü tvye göre değişir ama en kral tüplü tvde ile lcd arasında bile fark vardır aşağıdaki linkte inceleme var
    http://forum.donanimhaber.com/m_30015320/mpage_1/key_lcd%2Cmonitor%2Ctuplu//tm.htm#30338975

doğru değil. ps3de korsan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 20 Haziran 2009; 15:23:35 >
  • Mesajlar için teşekkürler arkadaşlar
  • Sadece Görüntü Hakkında bilgi vereyim sana ;

Tüplü Tv'de ile LCD Tv yada Monitör Arasında Çok küçük bi Fark Var ( Dağlar Kadar )
  • 3. sorunun cwbi yanlis verilms.yeni alinan xboxlardan genellikle liteon dvd romlar cikiyor.fw atarken pc takilsa bile sorun olmaz.ilk basta keyi duzgun aldiysan tekrar silip atabilrsn.
  • Sadece liteon da mı bu oluyor diğerleri olmuyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • liteon lar cok zor bozuluyor.hitachi lerde sorun yasayabilrsn ama bu saatten sora hitachi cikmaz.samsung larda genelde kurtuluo.bu saatten sora ya benq gelr ya liteon.ikiside philips in surucusu.

benq nun kodu:pbds=philips benq digital solutions

liteon nun kodu:plds=philips liteon digital solutions

benm surucum benq, gecen sene almstm onda durumun ne oldugunu bilmiorm ama tahminim oda sorun yasamaz.bu yargiya 2 surucudede philips imzasi oldugundan variorm.gerci pc de kitlenme olayida bitek liteonlarda oluo.oda via chipset li sata kart kullaniosan, via ve portio driver lari ayni anda yukluyse yapio.ondan bu kitlenme isini kafana takmana gerek yok
  • ARkadaşlar tüplü tv'ler için ben RGB kablo tavsiye ederim.

BAzen Xbox'u bizim salondaki tüplü tv'ye bağlıyorum (PHILIPS 70 EKRAN) görüntü son derece keskin ve güzel oluyor. Kesinlikle normal AV kablo kullanmayın görüntü çamur gibi çıkıyor normal olarak.

Yani sizin anlayacağınız Tüplü TV ile LCD arasında dağlar var ovalar var diyen salatalıklara RGB kablo ile Tüplü TV'de oyun oynatın bu sefer metreler kadar fark var diyeceklerdir.

Benim kullandığım kablo:

• her ne yaparsan yap dağlar kadar fark var :) Sadece scart'tan bağladığım 37 ekran tüplü ve 82 ekran plazma arasında bile büyük fark vardı.

Ama şuda var ben xbox alırken hiç plazmayı düşünmedim direk aldım 37 ekranda oynıyacaktım gayette güzeldi.Sonradan bi an elime toplu para geçince aldım.Yoksa hiçte oynanmıyacak kadar değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadheerjahn

ARkadaşlar tüplü tv'ler için ben RGB kablo tavsiye ederim.

BAzen Xbox'u bizim salondaki tüplü tv'ye bağlıyorum (PHILIPS 70 EKRAN) görüntü son derece keskin ve güzel oluyor. Kesinlikle normal AV kablo kullanmayın görüntü çamur gibi çıkıyor normal olarak.

Yani sizin anlayacağınız Tüplü TV ile LCD arasında dağlar var ovalar var diyen salatalıklara RGB kablo ile Tüplü TV'de oyun oynatın bu sefer metreler kadar fark var diyeceklerdir.

Benim kullandığım kablo:

arada fark diyenler sadece gorduklerine inanmiolar.bir gercek var tuplu tv de cozunurluk dusuk lcdde yuksek.goruntu netliginin nasil deistigini gormek icn pc oyununu 640*480 cozunurlukte ac sora 1024*768 e getr, sorada git dolaptan bi kac tane salatalik al ve ye

• 1. microsoft ve logitech marka kendi direksiyonları var. momo bağlayamazsın.
    2. hayır
    3. çok var.
    4. yalan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.