Şimdi Ara

Xbox 360 alıcam bikaç soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massathebest -- 4 Nisan 2017; 22:44:42 >

• 1) Xbox 360'a her türlü direksiyon bağlanabilir mi ? : Hepsi olmamakla beraber seçenekler var
    2) Xbox 360'ın PS3'den ne tür farkları var ? : Süre gelen efsane tartışma :) ben eski bir ps3 cü olarak daha iyi olduğunu söyleyebilirim xbox ın işlemci,live ortamı,oyunlarda akıcılık vs..
    3) Xbox'a bir aparat almak istesem hangisini önerirsiniz oyunları zevkli hale getirmek için? (Kinect gibi) : kesinlikle KINECT
    4) Xbox 360 mı önerirsiniz, PS3 mü ? : Kesinlikle XBOX
    5) Xbox'ı en ucuz ne kadara bullabilirim, önerebilceğiniz bi site var mı ? : En ucuz İstanbulda Kahraman elektronik yada world pc
    6) Xbox 360 kopya oyunları çalıştırır mı ? Yoksa PS3 gibi sadece orjinal oyunları mı çalıştırır? Kopya oyunları çalıştırıyor (PS3 de 3,60 dan önceki tüm sürümlerdede kopya oyun mevcut)
    7) "Harry Potter and the Deathly Hallows : Part 2" oyunu Xbox 360'la iki kişi oynanabilir mi? (ben Harry, arkadaşım Ron gibi) Bunu bilmiyorum :) ama çoklu oyun için GOW 2 süper kaldıki 3 de geliiyor ;)

Hepiciği Bukadar

• bu soruların bi kaçına cevap vericem
    1) XBOXınsa neden calıstırmasın (yni ustunde xbox uyumlu yazıyosa) (pc ninkini fln soruyorsan clstırmazama dene içinde eksiklik kalmasın)
    2ikiside harika konsollar ve apayrı konsollar
    3kinect spor ypmayı seviosan guzel yarslar flnda eglenceli oluo klklık +klavyechat sohbetseviyosan guzelolabilir belki yeni bir direksyon çıkıcak diolar yaris için cok ii bnce ama dierleride cok ii
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Xbox_360a_Kablosuz_Direksiyon-16308.htm
    4 sen zaten xboxa heveslenmişsin x360 alıcam baslık
    5 istanbuldaysan kadıköy yazıcıoğlu 330lira arcade kırık 5 oyun ynnda(yanıltmasınorijinaldeil) hddsiz tek kol garantisiz (bulduğum en ucuzu belkicokkotu orda daha iisini bulursun)
    6heh simdi kopya oyunclıstırır kırdırırsan multi player oynayamazsın (evde arkadaslarınlaiki- üç kol ile hariç)
    bi oyundan cobuk sıkılıosan hemen baska bi oyuna geçmek istiyosan vede abi-abla - kardesin varsa 2 kol ile kırkca oynayabilirsin ama dersen ben asosyelim eve kimse gelmio parana kıyıp 4-5 oyun alırsın multi multi baskalarıyla oynarsın <-TAVSİYEM
    7kırık deilse uzakdeki bi arkadasınla online gibi multi player oynarsın kırıksada eve gelsın 4 kisi bile bileoynarsınız
    bi rep lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerlieren33

1) Xbox 360'a her türlü direksiyon bağlanabilir mi ?
    2) Xbox 360'ın PS3'den ne tür farkları var ?
    3) Xbox'a bir aparat almak istesem hangisini önerirsiniz oyunları zevkli hale getirmek için? (Kinect gibi)
    4) Xbox 360 mı önerirsiniz, PS3 mü ?
    5) Xbox'ı en ucuz ne kadara bullabilirim, önerebilceğiniz bi site var mı ?
    6) Xbox 360 kopya oyunları çalıştırır mı ? Yoksa PS3 gibi sadece orjinal oyunları mı çalıştırır?
    7) "Harry Potter and the Deathly Hallows : Part 2" oyunu Xbox 360'la iki kişi oynanabilir mi? (Ben Harry, arkadaşım Ron gibi)

Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler . Saygılar ..

1)Hayır bağlanamaz.
    2)Ps3 ten farkı oyunlardaki parlaklık ayarları xbox360 ta daha iyi.xbox 360 çıkan özel oyunlar.Live.
    3)-
    4)Bence naap biliyomusn.Uncharted,infamous,killzone,resistance gibi oyunları oynamak istiyosan PS3 al.Ama Online mod u çok seviyorsan ve gears of war,halo,alan wake gibi oyunları oynamak istiyorsan xbox 360 al.Bu oyunların oynanış videolarını izleyerek karar ver yada imkanın varsa 2 konsoluda al kurtul.
    5)Site deilde kahraman elektronik var ordaki xbox lar spot.Ama güvenilir bi mağazaymış.forumun yarısı ordan almış.
    6)Xbox 360 korsan oyunu çalıştırır.Ps3 te çalıştırır.Ama nasıl olduğunu sorma gerekli sitelerden araştır.Çünkü forumda böyle muhabbetler yasak.
    7)oynamadım ama sanmıyorum

• Cevaplayan herkese çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massathebest -- 4 Nisan 2017; 22:43:59 >
  • Yok o oyunu 2 kişi oynayamıyorsun arkadaşınla fakat 2 kişi oynayabileceğin bir dünya oyun var.
  • star wars 2 kişilik olan bi oyunu varmı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.