Şimdi Ara

Xbox 360 için oyun tavsiyesi!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyun alcam ama karar veremedim elimde; blur, gta4, tekken6, Gow3, cod mw3, assassins creed revelations, halo Cea, Naruto Ultimate ninja storm generations var ama savaş oyunlarını pek sevmediğimden daha doğrusu başımı ağrıtıyor nedense oynamıyorum bunlardan gta blur narutoyu bazende assassin i oynuyorum yani bu tarzda önerebileceğiniz başka oyun var mı bana?

• forza motorsport 4
  • RDR
  • Gta 4 Eflc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanAkyüz -- 4 Eylül 2012; 2:16:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

forza motorsport 4

Eto bitmiş. . Bu arada dark siders 2 deneyebilirsin iyi oyundur oynama süreside uzun.
  • forza 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Uzumaki Naruto Ultimate ninja Storm 2 al Generationsdan daha güzeldir.
    Farklı bir deneyim istiyorsan I am alive filan bak.

Bende Ultimate Ninja Storm Generations alacağım da neden 2 daha güzel dediniz? ve tabi 2. el dahi olsa uygun fiyata satanlar pm atabilir. :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertozel

quote:

Uzumaki Naruto Ultimate ninja Storm 2 al Generationsdan daha güzeldir.
    Farklı bir deneyim istiyorsan I am alive filan bak.

Bende Ultimate Ninja Storm Generations alacağım da neden 2 daha güzel dediniz? ve tabi 2. el dahi olsa uygun fiyata satanlar pm atabilir. :)

Online olarak Generations daha iyi ama Senaryo oynanışı olarak Storm 2 daha iyi.Bende ikiside var ben öyle düşünüyorum.

Teşekkürler, Generations'un senaryosu nasıl? biraz anlatır mısın yani anime gibimi ?

• Generations'u ve 2'yi bitiren biri olarak,generations senaryo modu çöp sadece dövüş mevcut 2 daha ayrıntılı,en güzeli ps3'deki 1. oyun aslında.

Ha illa hikaye lazım diyorsan ubisoft'un naruto rise of a ninja ve naruto the broken bond'u oynamalısın,hikaye modları çok çok iyidir.(shippuuden değil ama ufak halleri,animenin ilk bölümlerini ele alıyor)
  • Ps2'dekileri oynamadım.Bu nesildeki xbox360 ve ps3'e çıkanları bitirdim sadece.
  • RDR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncy

RDR

+Goty olmalı ama.Undead versionu süper biraz aynı gibi görevler ama zevkli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.