XBOX 9. Nesil Kumanda 699TL + 50 TL World
-
-
Güzel fırsat -
böyle şeyleri zincir mağazalar dışından almakta çok çekiniyorum. çok iyi sahtesini yapabiliyorlar, hiç ayırt edilmiyor. zamanında aldım, orjinalle yanyana inceledim anlayamadım, yaklaşık bir yıl sonra sol analog takılmaya başlayınca sahte olduğu açığa çıktı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: crazyofc1böyle şeyleri zincir mağazalar dışından almakta çok çekiniyorum. çok iyi sahtesini yapabiliyorlar, hiç ayırt edilmiyor. zamanında aldım, orjinalle yanyana inceledim anlayamadım, yaklaşık bir yıl sonra sol analog takılmaya başlayınca sahte olduğu açığa çıktı.
nethouse bilinen bir firma sorun olacağını sanmam.
-
Vatan bilgisayar dan aldım. Eve geldim bozuk çıktı kol. Geri götürdüm değişmediler servise gitmesi lazımmmış.
Sıfır alıyorsun ve bozuk çıkıyor değişmiyorlar bir hafta on gün bunları bekle. Mağdur sen ol. Büyük vatan bilgisayar.
Bunlar muhtemelen yurtdışından bozuk tamir görmül defolu ürünleri alıp satıyorlar herhalde. -
Nasıl bir sorunu var? -
mağazadan alınan ürünlerde o an mağazada kontrol ettirmen lazım çalışıp çalışmadığını mağazadan çıktığın anda geri iade etme hakkın kalkar bu yıllardır böyle.
-
Sağa doğru sürekli kayıyor. Ayrıca sol analog içersinden ses geliyor. Sanki içinde sıvı yağ gibi bir şey var. Birde kolda sol tarafta çizik var. Kullanılmış tamir görmüş. -
Zaten fiyat buna düştü ucuz değil
https://www.donanimhaber.com/xbox-series-x-kontrolcusunun-fiyati-dusuruldu-699-tl--130556?148089687
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GokhanMaths -- 28 Şubat 2021; 17:8:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: GokhanMaths
Zaten fiyat buna düştü ucuz değil
https://www.donanimhaber.com/xbox-series-x-kontrolcusunun-fiyati-dusuruldu-699-tl--130556?148089687Kesin olarak fiyatlandırma yapılmadı indirim olarak düşünün dolar tekrar çıkıyor kesinlikle kalıcı olacağına inanmıyorum
-
Pc de kullanabilirmiyiz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.sins -- 28 Şubat 2021; 23:54:27 > -
evet ama windows 10 ve Bluetooth gerekli
type c ile kablolu da kullanılıyor sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 28 Şubat 2021; 23:58:24 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X