Şimdi Ara

xbox alcam, yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bu hafta içinde xbox almayı düşünüyorum ama şimdik hangi özellikleri aramalıyım alacağım cihazda onlar hakkında yeterli bilgim yok, yani benim istediğim kopya oyunları çalıştırması gibi şeyler. yardımcı olursanız sevinirim.

• Bak Alacağın xbox Slim olsun en yenisi vede en sağlam modeli o.
    Online kopya oyun oynamak istiyosan FW 3.0 olan makine kullanmalısın.
    Eğer online hiç oynamam diyorsan Jtag yaptır.
    Eğer makinan uzun ömürlü olsun istiyorsan 250 GB slim al.
  • Kopya oyun mu oynuyacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRebeliousTR

Bak Alacağın xbox Slim olsun en yenisi vede en sağlam modeli o.
    Online kopya oyun oynamak istiyosan FW 3.0 olan makine kullanmalısın.
    Eğer online hiç oynamam diyorsan Jtag yaptır.
    Eğer makinan uzun ömürlü olsun istiyorsan 250 GB slim al.

şimdi FW 3.0 yaptırınca online kopya oyun çalıştırabiliyoruz, peki Jtag yaptırmadan diğer normal oyunlarında kopyasını oynayabilir miyim FW 3.0 ile? Jtag şart mıdır?

quote:

Orijinalden alıntı: umut_shn

Kopya oyun mu oynuyacaksın

evet hocam kopya oyunda çalıştırsın istiyorum cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bender3899 -- 11 Haziran 2012; 22:36:01 >
  • Ya bak FW3.0 la her oyunu oynarsın vede online oynayabilirsin sadece Xbla oyunlarını oynayamassın onları ms point ile alman gerekir.
    Jtagda online oynayamassın ama xbla oyunlarını oynarsın.Xbla oyunları çok iyi oyunlar değil bazıları iyi ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRebeliousTR

Ya bak FW3.0 la her oyunu oynarsın vede online oynayabilirsin sadece Xbla oyunlarını oynayamassın onları ms point ile alman gerekir.
    Jtagda online oynayamassın ama xbla oyunlarını oynarsın.Xbla oyunları çok iyi oyunlar değil bazıları iyi ama.

anladım yani FW 3.0 daha kapsamlı, ikisi birlikte bulunabiliyor mu peki bir cihazda? birde şöyle bir sorum var, ben bu cihazı gidip elektronik marketten alırsam sanırım bu özellikler içinde olmaz değil mi kendim taktırmalıyım yani?
  • Şöle mesela istanbulda galiba Kahraman elektronnik mi ne var mesela ordan alsan adamlara desen onlarda vardır.Yoksa bile FW de siz gidin derler 1 saat içinde hazır olur derler ve sana FW li bi şekilde verirler.Media markt dan alsan öle korsan oynatmaz.Hatta yeni üretimse kopya oyun çalıştırması için fw veya jtag asla yaptıramassın.Yani böle elektronikçilerden almak en sağlamı vede sorunsuzu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anladım hocam, çok yardımcı oldun gerçekten. ben ankarada yaşıyorum da dediğin gibi bir kaç yer biliyorum oralara bi gitcem, bide dediğin özelliklerde netten bir arayım uygun bir şey bulursam alırım, çok sağol tekrar.
  • Burada ki sitede uygun fiyata konsollar mevcuthttp://www.irmaktoysland.com/
  • http://www.irmaktoysland.com/?urun-281-XBOX-360-SLIM-250-GB-PAL-FiRMWARELi.html

dediğin sitede şöyle bir cihaz buldum fiyat olarakda uygun geldi sizce nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bender3899

http://www.irmaktoysland.com/?urun-281-XBOX-360-SLIM-250-GB-PAL-FiRMWARELi.html

dediğin sitede şöyle bir cihaz buldum fiyat olarakda uygun geldi sizce nasıl?

Dostum benim sana tavsiyem pandora gameden al. Soysal pasajında yerleri var. Sitesine girip fiyatlara bakabilirsin. Ben yaklaşık 1.5 yıl önce ordan aldım. Baya iyi insanlar...
  • Evet ankaradan alacaksan pandoradan şaşma derim
  • Evet ankaradan alacaksan pandoradan şaşma derim
  • tel yüzünden aynı mesaji 2 kez atmisim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Fenix -- 12 Haziran 2012; 10:41:20 >
  • pandorada ki fiyatlar gayet iyi geldi şuan, bugün japon oyuncağa falan gittim de pandora game de daha uygun. çok sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.