Şimdi Ara

Xbox almak istiyorum ama sorularım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, xbox series s almak istiyorum elimde vga girişli philips 22 inç monitor var dönüştürücü ile kullanabilir miyim ve xbox game pass 40 tl mi eğer öyle ise rdr2 fifa 21 ufc, horizon 4 ü ayda 40 ödeyerek oynayabilir miyim ve bu fiyata online dahil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet
    45TL
    Rdr2 yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pass almana gerek yok.25tl'ye hesaplar satılıyor zaten

• Gamepass hesapları almak nasıl avantajlımı online vs oynayamıyosun diye biliyorum

• toress86 T kullanıcısına yanıt
    Bende konsol yok,bende series s alsam mı almasam mı derdindeyim şuan ama alsamda oynıycak oyun yok.Bir yeni codları oynayamadım,onun için satıcıyla görüştüm,25tl ye cold warı veriyo adam,online'da oynanıyomuş ama atma olabiliyor diyo,single kanadında bir problem yokmuş.Valla açıkçası bana çok mantıklı geldi bu iş,pc de bir tane bile cod hesabı bulamadım ne mw2019 ne de cold war hesabı bulunuyor.Ama xbox kanadında her iki oyunun hesabıda bulunuyor ve 25tl,bu oyunlar pass'de yok mesela.Gidip 50-60 TL boşuna pass'e para verecem aylık,doğru düzgün oyunda yok zaten bu pass sisteminde,millattan kalma oyunlar.Bu şekilde yeni çıkan oyunların hepsi 25,30tl'ye oynanır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ondan sonra donanım haber forum>konu aç> cihazım banlandı ne yapabilirim?

Hesapların nasıl elde edildiğini bilmeden bu işlere girmezdim ben yerinizde olsam yoksa biz de biliyoruz 700 liralık oyunu 30 liraya almayı:)

Gamepass oyunlarına milattan kalma dediğinize göre ya da ps fanboysunuz ya da hiç kütüphanedeki oyunlara bakmadınız. Tek başına Microsoft Flight Simulator bile yeter

• InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    Adamlar garanti veriyor.Hesaplar yurt dışı değil kendilerine ait.Yorumların tamamı olumlu.Valla pass'de kendime göre birşey bulamadım,bunun fanboylukla bir alakası yok bence.Mfs örneği komik olmuş,bence sende fanboyluk var gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alabileceğiniz en iyi cihaz S şuanda hatta 3 yıllık tek seferde alma teknikleri var forumda 3 yıllık 600 gibi şaka denebilecek bir fiyata geliyor forza olsun halo olsun oynarsınız.

Rdr tarzı oyunları da dijital kardeşlik konusudan uyguna alabilirsiniz hesap konusunu arkadaşlar konuşmuş o konu biraz karışık belki 10 hesap alırsınız sıfır sıkıntı belki tek hesapta sıkıntı yaşarsınız açıkçası ben pek önermiyorum.

Gamepass Ultimate

Online+gamepass ve pc üzerindende kullanılabilir eğer cihazı satın alırsanız diğer konulardan da 3 yıllık almaya bakabilirsiniz hatta kardeşlik yaparsanız fiyat yine yarıya düşüyor neredeyse  

• Siz bilirsiniz hocam cihaz sizin cihazınız olacak sonuçta. Kütüphanedeki oyunlar da biraz kişisel zevk meselesi ama xbox tarafı bir yana ea play ile gelen oyunlar da memnun ediyor beni. Hoş önümüzdeki kış Battlefield 2042 alır kütüphaneye forza dışında bakmam ben de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 20 Ağustos 2021; 1:47:1 >
  • InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    Ban yeme gibi bir durum olmaz çünkü online ile bir işim yok.Beni alakadar eden taraf single tarafı.Diğer online olarak oynayacak arkadaşlar için garanti veremem,online'da herzaman için patlama ihtimali var zaten ama single tarafında sorun çıkmaz.Halo,forza,gears,mfs,bf2042 bunlar benim için birsey ifade etmiyor.Ya da ben oyun oynamayı sevmiyor da olabilirim,birde böylede bir durum var.O yüzden series s alıp almama konusunda kararsızım işte

• Ben Cyberpunk,İmmortals Fynx ,Rdr2 aldım Rdr2 yi daha vermedi paşam inşallah verecek keyfini bekliyoruz ama diğerlerinde hesapları verdi banlanırmıyım bilmiyorum daha denemedim

• toress86 T kullanıcısına yanıt
    Satıcı yorumlarını okumadan almayın derim.Hepsi aynı değil çoğu yurt dışı hesap veriyor,onlar patlıyor zaten.Çok güvenli bir sistem değil ama oyunların fiyatlarına baktığımızda denemeye değer.Şimdi konsolum olmadığı için birsey diyemiyorum.pc kanadında çok aldım böyle hiçbir sorunda yaşamadım,anında teslim ettiler hesapları.Hesaplardada bir sorun yaşamadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.