Şimdi Ara

Xbox elite oyun kasması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar makineyi alalı 6 ay falan oldu.Bu zaman içerisinde belirli arlıklarla belirli oyunlarda görüntü kasıyor. özellikle fifa 11 de her 2 maçta bir, yaklaşık 1 saniyelik kasmalar oluyor. İlk xbox tecrübem olduğu için tam bilemiyorum ama bunu pek normal karşıladığım söylenemez. sizin makinalarınızdada aynı duhm oluyormu merak ettim doğrusu?

Bu arada sistemi Vestel 50 hz Hd ready tv ye bağlıyorum.

• Çevresi açık,hava alan bir alana koy konsolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42
    Çevresi açık,hava alan bir alana koy konsolu

Çevresi açık hatta ayak kısmına poker pulları yerleştirerek yerden yükselttim. Ama biraz daha abartmam gerekyiosa laptop soğutucu falan almam lazım:)
  • Bu sorun birtek bende var sanırım.
  • oyunu hard disktenmi oynuyorsun,mesela hangi oyunlarda kasıyor ve tv'nin yada monitörün nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

oyunu hard disktenmi oynuyorsun,mesela hangi oyunlarda kasıyor ve tv'nin yada monitörün nedir

vestel hd ready 50 hz tv genelde fifada her maç bir kere takılıyor.Arada başka oyunlarda da oluyor. falloutta bir kere fena kasmıştı sonra bidaha olmadı. oyunlari hdd den oynuyorum.
  • hocam 50hz lcd diye bir şey yok. görüntü ayarına tekrar bak. 50hz yaptıysan 60hz yap. düzelmezse cihaz sakata geliyor olabilir ki Allah korusun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BF4 Xbox 360 Grafikler Berbat
    10 yıl önce açıldı
    Tekken 6 oyun konsolu yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayagci

quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

oyunu hard disktenmi oynuyorsun,mesela hangi oyunlarda kasıyor ve tv'nin yada monitörün nedir

vestel hd ready 50 hz tv genelde fifada her maç bir kere takılıyor.Arada başka oyunlarda da oluyor. falloutta bir kere fena kasmıştı sonra bidaha olmadı. oyunlari hdd den oynuyorum.

Sorun cok buyuk ihtimalle HDD'de. Tahminim soyle, kısmen bozuk bi HDD'n var, cabucak isiniyo ve performansı dusuyor. Bu normalde harici HDD kullananlarda olur, bende bazen oluyor. Oyun kastıgı zaman konsolu kapatıp HDD'nin sıcaklıgına bak, sonra buraya yaz. Olmadı baska secenekler uzerinde yogunlasırız. Ciddi bi sorun degildir, icin rahat olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 1 Haziran 2011; 7:57:34 >

• bende eylül ayında x360 elite almıştım oyunları hdd ile oynuyordum forza-dirt 2 ve f1 2010 oyunlarında kasma yapıyordu.ama bir sür sonra kendiliğinden geçti bende endişelenmiştim ama şimdi böyle bir sorun kalmadı umarım seninkindede bi sorun çıkmaz kafaya takma sakınan göze çöp batar
  • Nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama L.A. Noire oynayanların bazıları çok kasılma oluyor diye şikayet ediyorlardı. Çözümü ise eski silinen oyunların hala cache' de saved olan bölümler olduğunu ve buraya menülerden birinden girilip silinmesi gerektiğini yazmıştı. Cache temizlenince donma olayı kalkmış. Yazıyı tam hatırlamıyorum , bu yüzden yanlış da yönlendirmiyeyim seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere
    hocam 50hz lcd diye bir şey yok. görüntü ayarına tekrar bak. 50hz yaptıysan 60hz yap. düzelmezse cihaz sakata geliyor olabilir ki Allah korusun.

Dostum nası 50 hz lcd diye bişey yok lcd alırken hiçmi görmedin 100 hz full hd led tv falan diye :) Ayrica hz ayarı tüplü tv kullanırken vardı. Artık xbox 50 hz e otomatik ayarlıyor, sadece hd tv format seçebiliyosun 1080 i yada p 720 p falan gibi.
    Hdd yi çıkarıp fifayı cdden oynamayı denicem. ama eğer sorun hdd deyse yenilemekten başka bişey yok, onuda tek tük kasmalar için yapmam:)
  • sonucu merak ettim
  • Bugün görüntü ayarlarını kurcalarken display recovery diye bi ayarı disable yaptım. Hani pcde ekran kartı driverı kurarken çözünürlük düşer ya, aynı onun gibi oldu sonra tekrar 1080i yaptım falan dedim belki düzelmiştir falan. ilk maç kasmadı ama 2. maçta gene yaptı yapacağını. Sonra hdd ısısına baktım aşırı bir ısınma göremedim. Sadece fifada olduğu için hddden oyunu silip tekrar yüklemeyi mi denesem?
  • quote:

quote:

hocam 50hz lcd diye bir şey yok. görüntü ayarına tekrar bak. 50hz yaptıysan 60hz yap. düzelmezse cihaz sakata geliyor olabilir ki Allah korusun.

Dostum nası 50 hz lcd diye bişey yok lcd alırken hiçmi görmedin 100 hz full hd led tv falan diye :) Ayrica hz ayarı tüplü tv kullanırken vardı. Artık xbox 50 hz e otomatik ayarlıyor, sadece hd tv format seçebiliyosun 1080 i yada p 720 p falan gibi.
    Hdd yi çıkarıp fifayı cdden oynamayı denicem. ama eğer sorun hdd deyse yenilemekten başka bişey yok, onuda tek tük kasmalar için yapmam:)

hocam benim vestel full hd de gayet de 60hz oynuyorum oyunlarımı. 50hz falan değil 1080p ayarlı. Senin tv hd ready olmasın?

• DOSTUM kendi tecrübelerimi le diyim sana
    makinan hız sınırını aşmış..yavaş yavaş hastalık belirtileri çıkmayada başlamış.
    3k e74 yakındır...
    benim 2 konsol o şekil güme gitti. oyunun adı fallout..
    sen ayarı 720p de sabitle......geçici çözüm..
    benim diyecegim sana tüketici tavsiyesi bakma sen millete onlar der
    o piyasayı çeken bilir...
    eger garantisi varsa
    arkadaki fanlar var ya
    anladın sen onu
    ben yolu gösteririm seçim senin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mzarafet

DOSTUM kendi tecrübelerimi le diyim sana
    makinan hız sınırını aşmış..yavaş yavaş hastalık belirtileri çıkmayada başlamış.
    3k e74 yakındır...

eger garantisi varsa
    arkadaki fanlar var ya
    anladın sen onu

Bu ne lan?

arkadaki fanlar var ya
    anladın sen onu

• quote:

3k e74 yakındır...
    eger garantisi varsa
    arkadaki fanlar var ya
    anladın sen onu

Hiçbirşey anlamadım.

• quote:

3k e74 yakındır...
    eger garantisi varsa
    arkadaki fanlar var ya
    anladın sen onu

Xbox elite oyun kasması

• quote:

quote:

quote:

hocam benim vestel full hd de gayet de 60hz oynuyorum oyunlarımı. 50hz falan değil 1080p ayarlı. Senin tv hd ready olmasın?

İlk mesajımın sonunda belirttim zaten tvmin özelliklerini hd ready televizyonum.

• quote:

3k e74 yakındır...
    eger garantisi varsa
    arkadaki fanlar var ya
    anladın sen onu

Garantiyle fanlar arasındaki bağlantıyı cözemedim.:)) Ayrıca jasper larda kalkmadı mı 3k? Son cîkan elitelerde jasper yokmuydu?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.