Şimdi Ara

Xbox için ve Usb den film seyredebiliceğim 3d Tv Önerisi Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta belirttiğim gibi xbox ve usb den film seyredebiliceğim 3d bir tv arıyorum.Her Marka olabilir bütçem 1.500 - 3.000 tl arası.(Ne kadar ucuz olursa okadar iyi)
    106 Ekran ve üstü olursa iyi olur. 3 D si titreme vs yapmasını istemiyorum.

Tavsiyeler için teşekkürler.

ayrıca aklımda şu televizyon var önerirmsiniz.

http://www.vatanbilgisayar.com/panasonic-tx-p42st33e-3d-full-hd-106cm-neoplazma-tv,1920x1080,-600-hz,-4xhdmi,-5mil:1,dlna,tx-p42st33e/productdetails.aspx?I_ID=54638

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitira -- 23 Ağustos 2011; 14:23:07 >

• 3D si mükemmel olsun diyorsan 42LW5500 al. Bu seri FPR gözlük teknolojisi kullandığı için uzun süreli kullanımlarda dahi çok rahat. Kutudan da 7 tane 3D gözlük çıkıyor zaten. ST33 de iyidir ama kronik PDP sorunu olan image retention var mıdır o seride bilmiyorum. Plasmayı oyun için alıyorsan dikkatli kullanmak zorundasın unutma.

Bir de uzun süre (2 saat +) oyun oynayayım dersen FPR gözlük kullanmak zorundasın gibi birşey, SG gözlükler çok rahatsız eder gözlerini.

p.s. en önemlisini unuttum, input lag LW serisinde çok düşük. Oyun için en önemli kıstaslardan biri budur ve doğru ayarları yaptığın zaman konsol / PC bağlantısında gecikmesi çok iyi bu serinin. Ayrıntılı bilgi için ana konuyu inceleyebilirsin.

LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU]

• Öneriniz için teşekkür ederim konuyu detaylı olmasda yüzeysel olarak inceledim dediğiniz modellerin fiyatları ortalama olarak ne kadardır?akakçe gibi sitelerden bakınca gold ve istanbul bilisim gibi firmaların fiyatları çok uçuk geldide şuanda tam olarak ne kadara satılmakta ve dedğiniz modellerin 120 ekran olanları varmıdır.Ayrıca benim oyunlarda en çok dikkat ettiğim şey net görülmesi renklerin canlı ve parlak olmasıdır.bu model bu ihtiyaçlarımı karşılıyabilirmi?
  • Karşılar merak etme. 42LW4500/5500 kampanyasına göre 2000-2500TL fiyat düzeyinde satılıyorlar LG Türkiye garantili olarak. Senin baktığın siteler yan ithalat fiyatları.
  • Oyunlarda en çok dikkat ettiğiniz şeyin sadece input lag sorunu olması gerekli. Bu anlamda da LW4500 veya LW5500 alın derim. Aslında Sony demek isterdim ama fiyatı hakikaten uçuk ve 3D'si SG teknoloji. Kampanyaları bekleyin çok aceleniz yoksa.
  • öneriler için teşekkür ederim.Cuma günü 5500 almayı düşünüyorum.birde youtubeden bir video izledim tam ekranda 2kişi oyun oynarken split olarak bölmüyor şu şekilde yapıyor 2 gözlük ayrı ayrı görüntü veriyor yani 1.gözlüğü takan kendi karakterini 2.gözlüğü takan kendi karakterini görüyor bu mümkünmüdür bu tv de ekranı bölmeden ve eksileri varmıdır bu olayın çok teşekkür ederim tekrardan cevpalarınız için
  • O youtube da izlediğin videoyu çeken 2 kişi biziz zaten techraven'la beraber Bu da onun ana konusu DUAL VIEW GAMING Teknolojisinin LG CINEMA 3D FPR TV'lere Uygulanması (Videolu Anlatım Dahil) İzleniyor olduğunu bilmek hoşuma gitti
  • Şuanda tam olarak konuyu inceledim gerçekten müthiş birşeymiş dual view gaming teknolojisi kızmazsanız son bir soru sormak isterim :) 4500 ile 5500 arasında ne fark vardır ve siz hangisini tavsiye edersiniz ve sizce istanbulda nereden almalıyım ?

Teşekkür ederim tekrardan
  • Sor tabii, ne kızması

Aralarında çok az fark var. 5500 smart TV, 4500 değil. Yani 5500 internete bağlanıyor, 4500 bağlanmıyor. Bir de 4500'de şu an codec sorunu var ama LG güncelleştirmeleri deniyor şu sıralar. O da fark olmayacak artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.