Şimdi Ara

Xbox'ın Lite-on olup olmadıgını nasıl anlarım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimdeki xbox'ın lite-on olup olmadıgını nasıl anlarım ?
    FW atılıp atılamayacagını ?

• Lite-on değil sanırsam bu ama emin değilim!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖLÜCÜ

Lite-on değil sanırsam bu ama emin değilim!
    Fw atılabilir mi ??
    üretim tarihi agustos 2008
  • quote:

Orijinalden alıntı: K-RaMo

Fw atılabilir mi ??
    üretim tarihi agustos 2008

Alıntıları Göster

Seninkisi BENQ ve FW atılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Seninkisi BENQ ve FW atılabilir.

Alıntıları Göster
    BENQ ve Lite-On'un görünümleri aynı. Kutunun üstündeki LOT numarasına bak. 817'den düşükse %99 BENQ'dur. Yüksekse Lite-On. Bir de ön paneli çıkartıp kablo rengine bakıp da anlama yöntemi var ama hangi renkte benq hangisinde lite-on olduğunu şimdi hatırlamıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

BENQ ve Lite-On'un görünümleri aynı. Kutunun üstündeki LOT numarasına bak. 817'den düşükse %99 BENQ'dur. Yüksekse Lite-On. Bir de ön paneli çıkartıp kablo rengine bakıp da anlama yöntemi var ama hangi renkte benq hangisinde lite-on olduğunu şimdi hatırlamıyorum...

Alıntıları Göster
    Turuncu renkli olan kablo Lite-On diye hatırlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Alıntıları Göster
    Sarı veya beyaz var bildiğim kadarıyla. O zaman sarı olan lite-ondur. Bu arada Nisan'dan sonraki üretimlerde %99 lite-on çıkıyor. O yüzden fazla heveslenme...

• quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Sarı veya beyaz var bildiğim kadarıyla. O zaman sarı olan lite-ondur. Bu arada Nisan'dan sonraki üretimlerde %99 lite-on çıkıyor. O yüzden fazla heveslenme...

Alıntıları Göster
    içimde lite-on ları fw leyemezlermiş gibi bir his var. Bu kadar uzaması ilginç. bu arada benq ile liteon çok benziyorlar ben ayıramıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moffaka

içimde lite-on ları fw leyemezlermiş gibi bir his var. Bu kadar uzaması ilginç. bu arada benq ile liteon çok benziyorlar ben ayıramıyorum.

Alıntıları Göster
    lite onla benqnun kızakları aynıdır 1-e1 sen bize konsolun rkasındaki yazıların olduu yerin fotosunu yola ben sana söylüyüm litemi deilmi!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

evet beyaz kablo lite on. fw atilamiyor ama direk dvd rom unu samsung la falan degistiriyorlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: mdcagil

quote:

evet beyaz kablo lite on. fw atilamiyor ama direk dvd rom unu samsung la falan degistiriyorlar...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mdcagil

quote:

pardon beyaz kablolu benq

• quote:

Orijinalden alıntı: mdcagil

quote:

Orjinalden alıntı: mdcagil

quote:

pardon beyaz kablolu benq

Alıntıları Göster
    lite on bence baksanıza üretim tarihi ağustos 2008

• quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk_1881

lite on bence baksanıza üretim tarihi ağustos 2008

Alıntıları Göster
    lite onlara fire atılmıyorki atılıyormu yoksa yanlış mı biliyom ben
    samsung ve benqlara atılıyor benqda kullanılmıyor 2008 lerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHCEK93

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mzarafet

bi arkadaş aralık sonu gibi atılcak artık demişti doğru mu acaba bu öyleyse bekleyelim biraz boşuna bide samsunga para vermeyelim zaten bu samsun için niye para alırlar ki bende onlara liteon veriyorum anlamadım o zaman liteonuda bana versinler eğer vermiyolarsa veriyolarsa o ayrı tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: uguroz89

quote:

Orjinalden alıntı: mzarafet

bi arkadaş aralık sonu gibi atılcak artık demişti doğru mu acaba bu öyleyse bekleyelim biraz boşuna bide samsunga para vermeyelim zaten bu samsun için niye para alırlar ki bende onlara liteon veriyorum anlamadım o zaman liteonuda bana versinler eğer vermiyolarsa veriyolarsa o ayrı tabi

Alıntıları Göster
    Liteonlara artık firmware yapılabiliyor. Sakın elinden çıkarma Dvd-romunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: swat882

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    liteonlar için çıkan firmwarele ilgili konular neden siliniyor sabahtan beri. acıklama var mı bunla ilgili.
    firmware konusunundan forumda bahsetmek yasak mıdır?
    hayır 2.el forumunda her ilanda geciyor da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr21

liteonlar için çıkan firmwarele ilgili konular neden siliniyor sabahtan beri. acıklama var mı bunla ilgili.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dr21

Firmalar ucuzluğa gitmemek, zarar etmemek için harıl harıl lite-on haberlerini sildiriyor ki kimse gelişmelerden haberdar olmasın Ne kadar geç, o kadar iyi onlar için, yoksa 900 e sattığı elite' i 700'den verecek 2 gün sonra
    Komplo teorisinin böylesi

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Orjinalden alıntı: dr21

Firmalar ucuzluğa gitmemek, zarar etmemek için harıl harıl lite-on haberlerini sildiriyor ki kimse gelişmelerden haberdar olmasın Ne kadar geç, o kadar iyi onlar için, yoksa 900 e sattığı elite' i 700'den verecek 2 gün sonra
    Komplo teorisinin böylesi

Alıntıları Göster
    evo_4

Konuların silinme sebebi firmalar ile alakalı değil bu sizin kendi düşünceniz, kuralları okursanız illegal içeriklerin alenen forumda paylaşılması yasak mı değil mi öğrenebilirsiniz.

fw yada frimware yazmak ile lite-on kırıldı, işte nasıl kırıldığı ve nasıl yapıldığı burada yazıyor gibi yazıların birbirinden farklı olduğunu sizde takdir edersiniz.

Bu işi yapan firmaları az çok biliyorsunuz, telefonları da forumlarımız da mevcut arayın sorun bakalım onlar mı bu konuları sildirmişler. Aksine sizler daha ucuza konsol satın alın diye çalışan firmalar var inanıp inanmamak size kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

evo_4

Konuların silinme sebebi firmalar ile alakalı değil bu sizin kendi düşünceniz, kuralları okursanız illegal içeriklerin alenen forumda paylaşılması yasak mı değil mi öğrenebilirsiniz.

fw yada frimware yazmak ile lite-on kırıldı, işte nasıl kırıldığı ve nasıl yapıldığı burada yazıyor gibi yazıların birbirinden farklı olduğunu sizde takdir edersiniz.

Bu işi yapan firmaları az çok biliyorsunuz, telefonları da forumlarımız da mevcut arayın sorun bakalım onlar mı bu konuları sildirmişler. Aksine sizler daha ucuza konsol satın alın diye çalışan firmalar var inanıp inanmamak size kalmış.

Alıntıları Göster
    Liteon falan dinlemiyorlar artık hepsi mümkün youtube u ziyaret edin en basitinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quaker

Liteon falan dinlemiyorlar artık hepsi mümkün youtube u ziyaret edin en basitinden.

Alıntıları Göster
    http://www.360drives.com/list?v_lotno=0732&v_perpage=50

xbox un kutusunun arkadasinda ki LOt numarasini resimde gosterilmis olan yere girin ve search a basin. Ne oldugunu gorursunuz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.