Şimdi Ara

Xbox kolları neden çok dandik ? Bıktım bozulmasından

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox one x alalı 1 sene olmuyor.3.kez kolum bozuldu.İlkinde sadece garanti değişimi yaptılar.Sürekli aynı bozulma oluyor ya Rb Lb tuşları basmıyor yada LS yön tuşu algılamıyor bir süre sonra.Bir kolun fiyatı olmuş 800₺.Alsam yine bozulacak.Ne yapsam bilemedim.Bu kadar pahalı yapıyorlar keşke dandik yapmasalar.98 yılından kalma Playstation 1’im var kolu hala bozulmadı.Bu kadar pahalı ürün neden bu kadar çok bozuluyor ? Kol alsam param gidecek almasamda xbox satmak zorunda kalacağım.Aynı sorunu yaşayan varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullanmayı bilmiyorsunuz sonra suçu firmaya atıyorsunuz. Kendiniz de itiraf etmişsiniz ufak yaştan kolları duvarlara fırlatıyormuşsunuz kim bilir bu kolda neler yapıyorsunuz da durmadan bozuyorsunuz. İnsan gibi oynarsanız gamepadiniz bozulmaz.

Bu arada böyle konuların ana konuda yazın ayrıca başlık açılacak bir konu değil. Her önüne gelen konu açarsa ana konuların hiçbir anlamı yoktur.
  • Böyle genel bir sorun yok, sanırım çok hararetli ve hard kullanıyorsun oyunlarda kendini kaptırıp?

• 3 senedir hem Xbox hem PC tarafında kullanıyorum xbox kolunu tık yok, biraz şans işi sanırım.

PS4 tarafında sıfır orjinl kol almıştım, 1 sene kullanmadan dual shock'da drift sorunu olmuştu bende de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Böyle genel bir sorun yok, sanırım çok hararetli ve hard kullanıyorsun oyunlarda kendini kaptırıp?

Hayır.Genel olarak çoğu kişinin bozuluyor.Şikayet eden çok var sitelerde.Geneldede Lb ve Rb benimkiler gibi.Ps 1 kolunu küçükken sinirlenip duvarlara fırlattığın bile oluyordu.Ps 1 kolu neden 20 senelik ve hiç bozulmadı sizce ?

• Kullanmayı bilmiyorsunuz sonra suçu firmaya atıyorsunuz. Kendiniz de itiraf etmişsiniz ufak yaştan kolları duvarlara fırlatıyormuşsunuz kim bilir bu kolda neler yapıyorsunuz da durmadan bozuyorsunuz. İnsan gibi oynarsanız gamepadiniz bozulmaz.

Bu arada böyle konuların ana konuda yazın ayrıca başlık açılacak bir konu değil. Her önüne gelen konu açarsa ana konuların hiçbir anlamı yoktur.

• 4 senedir Logitech F710 kullanıyorum. Her sene içini açıp düzenli bakımını yapıyorum. Hala fıstık gibi çalışıyor. Aynı kolu geçen sene alan arkadaşım 6 ay içinde kırdı. Ürünlerin dayanıklığı kullanan adama göre değişebiliyor.

• Hocam şans işi bu tamamiyle bende de rb tuşu calismadi icini actik icerdeki soketi yenisiyle degistirdik ve hala da kullanıyorum maşallahı var 2 senedir üzmedi beni kol 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • X360'da da One'da da Rb Lb tuşları bana hep dandik geldi. Garip bi yapısı var o iki tuşun, aşırı da ses çıkarıyor bastıkça tak tak diye, yumuşak değil. Umarım Series'de değiştirmişlerdir yapısını.

• Ben hiç Xbox kullanmadım ama kollar bana çok itici geliyor nedense

• quote:

Orijinalden alıntı: mechanic master

Ben hiç Xbox kullanmadım ama kollar bana çok itici geliyor nedense

Sen kullanma zaten dayı.

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    🤣🤣 neden yeğenim

• Kolu duvardan duvara vurup oyun oynuyorsan bozulması normal anlamıyorum bu işi benim kolum neden ilk gün olduğu gibi şekilde çalışıyor

• Xbox controller larda benim istisnasız denk geldiğim tek problem drift oldu.360 dan beri kullandığım hemen her kol da drift sorunu vardı,ama az ama çok.Buna elite 1 de dahil.Şu an elite 2 kullanıyorum drift yok çok şükür.

Bozulma ve dandiklik konusuna gelince; PS1-2-3-4 te tek bir controller bozmuşluğum yok,temiz kullanırım.Xboxda Duke,360 ve One lar içerisinde sadece One X Scorpio edition controller kendinden bozuldu.Tuşlar bazen seriye alınmış gibi basıyordu bazende hiç basmıyordu,yön tuşlarıda tuhaf hareket etmeye başlamıştı.Fabrikasyon bir sorun olduğu açık.

Elektronik biraz şans işi,kişiden kişiye kullanıma görede farklılık gösterebilir.

• 2005 yılından beri kullanımda olan 360 gamepad'im var 15 sene olmuş. Nesi dandik

• evde 8 tane xbox one/one s gamepadi var(siyah x1, titanfall x1, beyaz x1s, mavi x1s, crimson omen x1s, project scorpio x1s, minecraft pig x1s, elite v1) hepsi de sağlam... garantiye yollamanın ötesinde ne yapılabilir bilemedim...

ha illa dandiklik konuşacaksak, bu padlerin her birini herhangi bir ps4 padinden kat kat fazla kullanmışımdır ve hepsinin mantarları sağlamken ps4 padlerimin mantarları soyulup duruyor(ps3 padleriminkiler hiç soyulmadığı halde)...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.