Şimdi Ara

Xbox-Live Marketplace Demolari

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buraya Live Marketplace'e gelen demolari siralayabiliriz diye dusundum...
    Simdiye kadar cikan demolar!

Battlefield 2
    Quake 4
    Perfect Dark Zero
    Condemned
    Outfit
    Ridge Racer 6
    Lost Planet
    G.R.A.W.
    COD2
    Fight Night 3
    BurnOut Revenge
    Need For Speed Most Wanted
    Blazing Angels
    Tiger Woods Golf
    Tomb Raider Legend
    Amped 3
    Project Gotham Racing 3
    MotoGP 2006
    Kameo
    Top Spin 2
    Fifa World Cup 2006
    Test Drive Unlimited
    Rumble&Roses
    King Kong
    Hitman BloodMoney
    NBA Live 06
    Madden NFL 06

Önumuzdeki hafta icinde de Prey ve TimeShift demolari geliyor ;)

Cogu demolar Live-desteklidir, yani...demoyla Live uzeri baskalariyla oynayabilirsin

Bilmeyenler icin, bu demolar bedavadir ve Live-marketplaceden yuklemek icin LiveSilver yeterlidir(Bedava olani)!
    Bu demolar haricinde, Live arcade denilen eski arcade oyunlari yuklenilip oynanilabilinir 720p hd olarak, oyun trailerleri ve filim trailerleri isteyenler icinde marketplace doludur. Yeni update ile de 6 yuklemeyi siralayip sonrada onlar yuklenirken oyun oynayabilirsin/privat chat edebilirsin vs. vs.

Daha geldikce bu listeyi doldururum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kangalll -- 19 Haziran 2006; 12:23:37 >

• Prey;i çok merek ediyorum.İnşallah umdugum gibidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahram80

Prey;i çok merek ediyorum.İnşallah umdugum gibidir.
    benim hdde indirecek yer kalmadı ve makinın içinden bu demoları alamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahram80

Prey;i çok merek ediyorum.İnşallah umdugum gibidir.
    Kangalll sen nerde yaşıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alcohol

Kangalll sen nerde yaşıyorsun?

Alıntıları Göster
    Benimde hdd dolu neyi sileceğime karar veremiyorum çıkarsınlar şu 100gb lik hddyi biran önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sos05

Benimde hdd dolu neyi sileceğime karar veremiyorum çıkarsınlar şu 100gb lik hddyi biran önce.

Alıntıları Göster
    İsveç sanırım.Emin değilim ama.

Bağlantısı da çok yüksekti kendisinin.Ah o paraya o bağlantı bizde olacak....
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

İsveç sanırım.Emin değilim ama.

Bağlantısı da çok yüksekti kendisinin.Ah o paraya o bağlantı bizde olacak....

Alıntıları Göster
    ben 256 bağlantımla adam gibi multiplayer oyun oynayamazken bi de bunu yanına dosya indirme gelirse ne oyun biter indirme

allah bu telekomu nasıl biliyosa öyle yapsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX360 DLC ve Title Update
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: etez

ben 256 bağlantımla adam gibi multiplayer oyun oynayamazken bi de bunu yanına dosya indirme gelirse ne oyun biter indirme

Alıntıları Göster
    Bağlantı hızları bir hafta içinde 2 katına çıkacakmış.Telekomun sitesindede var haberi.Konuyla alakalı değil ama neyse.Demoları 2 kat hızla indirebilecez.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: etez

• quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

Bağlantı hızları bir hafta içinde 2 katına çıkacakmış.Telekomun sitesindede var haberi.Konuyla alakalı değil ama neyse.Demoları 2 kat hızla indirebilecez.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: azurik

Bir hafta içinde değil 3 ay içinde arttırılacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

quote:

Orjinalden alıntı: azurik

Bir hafta içinde değil 3 ay içinde arttırılacak.

Alıntıları Göster
    2 katına değil en az 4 katına çıkarmalı bu fiyatlarla
  • quote:

Alıntıları Göster
    Evet en düşük bağlantı 4 mb olmalı.Medeni ülkelerde böyle çünkü.Hız artışı konusunda ise Hürriyette 2 hafta içinde arttırılacağı yazıyordu valla.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaslar, Turkiyedeki ADSL(bildigim kadariyla) ile ...hizlarin 24mbit/2mbit'e kadar sorunsuz cikabilmesi demektir!
    24mbit download ve 2mbit upload. Turkiyemizde neden en dusuk hizin 512kbit/512kbit olmadigi benim mantigima pek sigmiyor.

Aslinda teknik o kadar ilerlediki, sehirlerimizde....RBB(Gercek Internethizi) kurmamiz gereklidir Turkiyemizde! Yani kablolarla...alt yapimizi bastan saglam yapmamiz gerekir. ADSL Isvec'de sehir iclerinde yoktur! Sehirden uzak yerlerde bulunur, yani kilometrelerce kablo kazilmaya degmeyen yerlerde direk telefon kontagindan 22mbit/2mbit alabilirsin, buradaki fiyati 40 euro civari. Sehir iclerinde kazilmalar yapilmistir ve buradaki sehir ici hizlarin ortalamasi 100mbit/100mbit'dur... ve en hizlisi 220mbit/100mbit'dur.
    Fiyatlarida uygundur, sehir icinde 100mbit/100mbit takriben 20 ile 35 eurodur, baglandigin sirkete(ISP'ye) bakar... bu yuzdende internet neredeyse herkesin evinde vardir.
    Devlet yerlerinde veya özel sirketlerdeki hizlar gigabitlere cikmistir!

Turkiyemizde de internet hizlari gördugum kadariyla gelisiyor ama iste dedigim gibi, tek anlayamadigim neden Turkiyedeki en dusuk hizimiz 512kbit/512kbit degil veya 1mbit/1mbit. 512kbit/512kbit ile neredeyse tum dunyayla laggsiz oyunlar oynanilir(bu en azindan Live icin gecerlidir) veya internetde geziniyorsun...kalkip bir internet sayfasinin yuklenme zamani kalmaz, girmeye calistigin internet sayfalari aninda acilir!

Benim tahminim butun is rekabette bitiyor. Burada 10-12 yil kadar evvel sadece devletin verdigi internet vardi, hem kazikti...hemde cok yavasti! Simdi ise takriben 10-15 ISP var burada, hem hizlar yukseldi, hemde fiyatlar cok uygun oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kangalll

Arkadaslar, Turkiyedeki ADSL(bildigim kadariyla) ile ...hizlarin 24mbit/2mbit'e kadar sorunsuz cikabilmesi demektir!
    24mbit download ve 2mbit upload. Turkiyemizde neden en dusuk hizin 512kbit/512kbit olmadigi benim mantigima pek sigmiyor.

Aslinda teknik o kadar ilerlediki, sehirlerimizde....RBB(Gercek Internethizi) kurmamiz gereklidir Turkiyemizde! Yani kablolarla...alt yapimizi bastan saglam yapmamiz gerekir. ADSL Isvec'de sehir iclerinde yoktur! Sehirden uzak yerlerde bulunur, yani kilometrelerce kablo kazilmaya degmeyen yerlerde direk telefon kontagindan 22mbit/2mbit alabilirsin, buradaki fiyati 40 euro civari. Sehir iclerinde kazilmalar yapilmistir ve buradaki sehir ici hizlarin ortalamasi 100mbit/100mbit'dur... ve en hizlisi 220mbit/100mbit'dur.
    Fiyatlarida uygundur, sehir icinde 100mbit/100mbit takriben 20 ile 35 eurodur, baglandigin sirkete(ISP'ye) bakar... bu yuzdende internet neredeyse herkesin evinde vardir.
    Devlet yerlerinde veya özel sirketlerdeki hizlar gigabitlere cikmistir!

Turkiyemizde de internet hizlari gördugum kadariyla gelisiyor ama iste dedigim gibi, tek anlayamadigim neden Turkiyedeki en dusuk hizimiz 512kbit/512kbit degil veya 1mbit/1mbit. 512kbit/512kbit ile neredeyse tum dunyayla laggsiz oyunlar oynanilir(bu en azindan Live icin gecerlidir) veya internetde geziniyorsun...kalkip bir internet sayfasinin yuklenme zamani kalmaz, girmeye calistigin internet sayfalari aninda acilir!

Benim tahminim butun is rekabette bitiyor. Burada 10-12 yil kadar evvel sadece devletin verdigi internet vardi, hem kazikti...hemde cok yavasti! Simdi ise takriben 10-15 ISP var burada, hem hizlar yukseldi, hemde fiyatlar cok uygun oldu.

Alıntıları Göster
    Bizde bi 15 yil bekleriz kangal napalim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Kangalll

Buraya Live Marketplace'e gelen demolari siralayabiliriz diye dusundum...

Battlefield 2
    Quake 4
    Perfect Dark Zero
    Condemned
    Outfit
    Ridge Racer 6
    Lost Planet
    G.R.A.W.
    COD2
    Fight Night 3
    BurnOut Revenge
    Blazing Angels
    Tiger Woods Golf
    Tomb Raider Legend
    Amped 3
    Project Gotham Racing 3
    MotoGP 2006
    Kameo
    Top Spin 2
    Fifa World Cup 2006
    Test Drive Unlimited
    Rumble&Roses
    King Kong
    Hitman BloodMoney
    NBA Live 06
    Madden NFL 06

Cogu demolar Live-desteklidir, yani...demoyla Live uzeri baskalariyla oynayabilirsin

Bilmeyenler icin, bu demolar bedavadir ve Live-marketplaceden yuklemek icin LiveSilver yeterlidir(Bedava olani)!
    Bu demolar haricinde, Live arcade denilen eski arcade oyunlari yuklenilip oynanilabilinir 720p hd olarak, oyun trailerleri ve filim trailerleri isteyenler icinde marketplace doludur. Yeni update ile de 6 yuklemeyi siralayip sonrada onlar yuklenirken oyun oynayabilirsin/privat chat edebilirsin vs. vs.

fight night 3 cıksın Hitman blood money de cıksın ya aslında hepsi süper oyunlar ama ben de öncelik sölediklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: MORGAN2

quote:

Orjinalden alıntı: Kangalll

Buraya Live Marketplace'e gelen demolari siralayabiliriz diye dusundum...

Battlefield 2
    Quake 4
    Perfect Dark Zero
    Condemned
    Outfit
    Ridge Racer 6
    Lost Planet
    G.R.A.W.
    COD2
    Fight Night 3
    BurnOut Revenge
    Blazing Angels
    Tiger Woods Golf
    Tomb Raider Legend
    Amped 3
    Project Gotham Racing 3
    MotoGP 2006
    Kameo
    Top Spin 2
    Fifa World Cup 2006
    Test Drive Unlimited
    Rumble&Roses
    King Kong
    Hitman BloodMoney
    NBA Live 06
    Madden NFL 06

fight night 3 cıksın Hitman blood money de cıksın ya aslında hepsi süper oyunlar ama ben de öncelik sölediklerim
    ya beyler nolur biri yardım etsinnnnnnbu xbox360 tan bende alcam ama live falan nedir ne deildir hiçbi bilgim yok yaaaaaaaaaabiri yardım etsin lütfen alınca makina bana bakcak ben ona

• quote:

Orijinalden alıntı: dark_ares

ya beyler nolur biri yardım etsinnnnnnbu xbox360 tan bende alcam ama live falan nedir ne deildir hiçbi bilgim yok yaaaaaaaaaabiri yardım etsin lütfen alınca makina bana bakcak ben ona

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dark_ares

Live XBOX'a özel bir sistemdir.Live sayesinde arkadaşlarına Live özelliğini olan oyunlar oynayıp aynı anda Headset ile muhabbet edersin.Tabiki bunlar için Gold üyelik lazım.Aylık 5 pound ki iyi bir fiyat.Hem Silver Hem Gold da olan diğer özellikler ise XBOX Live MArketplace'den demo indirebilirsin,oyun videoları indirebilirsin,bazıları paralı olmakla birlikte temalar,oyunlara eni haritalar,resimler indirebilirsin(kişi akrtına koyulan resimler).Ya da XBOX Live Arcade oyun indirebilirsin.Bunlar bedava ama sadece deneme sürümleri bedava.Full almak istersen önce parayla Microsoft Points alığ bu puanlarla da bu oyunları,temaları ve bazı harita ve harita paketlerini alabilirsiniz....

• quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

quote:

Orjinalden alıntı: dark_ares

Live XBOX'a özel bir sistemdir.Live sayesinde arkadaşlarına Live özelliğini olan oyunlar oynayıp aynı anda Headset ile muhabbet edersin.Tabiki bunlar için Gold üyelik lazım.Aylık 5 pound ki iyi bir fiyat.Hem Silver Hem Gold da olan diğer özellikler ise XBOX Live MArketplace'den demo indirebilirsin,oyun videoları indirebilirsin,bazıları paralı olmakla birlikte temalar,oyunlara eni haritalar,resimler indirebilirsin(kişi akrtına koyulan resimler).Ya da XBOX Live Arcade oyun indirebilirsin.Bunlar bedava ama sadece deneme sürümleri bedava.Full almak istersen önce parayla Microsoft Points alığ bu puanlarla da bu oyunları,temaları ve bazı harita ve harita paketlerini alabilirsiniz....

Alıntıları Göster
    Chrome Hounds demosu gelmistir

• quote:

Chrome Hounds demosu gelmistir

Alıntıları Göster
    Dead or Alive 4 demosu gelmistir :)

XBLA'da ise Frogger ve Cloning Clyde
  • quote:

Dead or Alive 4 demosu gelmistir :)

XBLA'da ise Frogger ve Cloning Clyde

Alıntıları Göster
    zaman geçtikçe eski demolar kalkıyormu ben bazılarını göremedim de...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.