Merhabalar, eve bir konsol almak istiyordum aslında PS4 alacaktım ama 2500-2600 diyorlar. İkinci el bir Xbox One almak istiyorum sizce alınır mı ? Sayacağım oyunlarda performansı nasıl olur ? Açıkçası pek oyun oynamayacagim ve televizyonum1080p yani 4k ile işim olmayacak. Şu oyunları oynayacağım Forza Horizon 4 Red Dead Redemption 2 Witcher 3 |
Xbox One Alınır Mı Hala ?
-
-
Ben ikinci el One alıp sattım zamanında. İstediğim oyunu iyi kötü oynatabiliyordu. Fiyatı da çok uygun. Ama yeni nesile geçildiği için pek uzun ömürlü bir cihaz olmayacak. Bir kaç sene sonra yeni oyunlar One'a çıkmayabilir.
Bütçeniz varsa Series S tavsiye ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KroneBen ikinci el One alıp sattım zamanında. İstediğim oyunu iyi kötü oynatabiliyordu. Fiyatı da çok uygun. Ama yeni nesile geçildiği için pek uzun ömürlü bir cihaz olmayacak. Bir kaç sene sonra yeni oyunlar One'a çıkmayabilir.
Bütçeniz varsa Series S tavsiye ederim.
O kadar bütçem maalesef yok
-
One X alınır açıkcası. Nextgen geldikçe oyunlar çıkamamaya başlayacaktır ama şuan sorun yok. Güçlü makine. Series S'ten güçlü hatta
-
Beklentiyi yüksek tutmaz , bazı oyunlarda ufak tefek fps düşüşlerini göz ardı edebilirim derseniz alınır keyifle de kullanılır.Gamepass kütüphanesinde 400 civarı oyun var o bile tek başına alma sebebi zaten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X