Bildirim
Xbox One Harddisk Sesi
Busstier Portatif Ev Tipi Ekonomik Vakum Makinesi: Hediye Vakum Poşeti ile Gıdalarınızı Taze Tutun : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Busstier-Portatif-Ekonomik-Vakum-Makinesi/dp/B0D934YF3D
4 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben atabanin 400 w luk ceviricisini kullaniyorum sesisz çalisiyor dandik ac ac adaptöründen almadiysaniz hdd de ses yapmaz -
Dostum çakma 220 adaptör aldıysan çok ses yapar. Ben de ataba çevirici aldım çıt yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun adaptörde değil makinanın içinden geliyor ses aynı disket sürücülerin sesine benziyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Video çek bakalım görelim bizde. -
Arkadaşlar selam
Bu harddisk sesi benim 2. El olarak aldığım xbox one da da var, cihaz yurtiçi ve 2 yıl garantili, alet açıkken hdd den Gürültülü bir çalışma sesi geliyor oyun oynarken vs hiç fark edilmiyor ama ana menüde iken zorlama ile çalışan araç motoru gibi.
Acaba garantiye yollayayım mı böyle bir sorunla karşılaşan başka biri var mı? Konu sahibi arkadaş ne yaptı acaba?
Video çekersen iyi olur, XO'ın Dashboard da iken çıkardığı ses oyun oynarken çıkardığı sesten daha fazla.
Dashboard'da da ses yok oyun oynarkende. Sizin Xbox One'lar yan sanayi herhalde. -
aynen öyle oyunda iken ses azalıyor, dashboard da artıyor :)
tamamdır video en temizi, teşekkürler.
@BIOHAZARD,
valla o zaman kıymetini bil sessizliğin :) -
quote:
Orijinalden alıntı: renzokuken
aynen öyle oyunda iken ses azalıyor, dashboard da artıyor :)
tamamdır video en temizi, teşekkürler.
@BIOHAZARD,
valla o zaman kıymetini bil sessizliğin :)
Doğruları yazıyorum burada ve her yerde. Konsolu ilk alanlardanım ses sorunu yaşamadım. Yaşayanlar bahtsız bedeviler.
Ac unity kinectli paketle aldim bende de ses çıkıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arada sırada ıslık sesi gibi bir ses yapıyor harddisk. Bende de mevcut. Performansı çok kötü dahili harddiskin. Garantisi bitince ilk müdahale edeceğim yer olacak -
Benim de adaptör ses yapıyor, Türkiye'den alınma PAL cihaz. Aramızda 1 metre olduğundan cihazı Instant On bırakınca sesinden rahatsız oluyorum :( -
quote:
Orijinalden alıntı: renzokuken
Arkadaşlar selam
Bu harddisk sesi benim 2. El olarak aldığım xbox one da da var, cihaz yurtiçi ve 2 yıl garantili, alet açıkken hdd den Gürültülü bir çalışma sesi geliyor oyun oynarken vs hiç fark edilmiyor ama ana menüde iken zorlama ile çalışan araç motoru gibi.
Acaba garantiye yollayayım mı böyle bir sorunla karşılaşan başka biri var mı? Konu sahibi arkadaş ne yaptı acaba?
Benim cihazımda da vardı. Garantisi olduğu halde hiç uğraşmadım. Oyun oynarken zaten ses kesiliyordu böyle cızırtı gibi bir ses. Konsolun içinde sürekli disk bulundurursan biraz azalıyor.
Ses aşırı değilse kafaya takma ben sorunsuz kullandım şu anda da sattığım kişi sorunsuz kullanıyor.
Bendede geliyor ama nasıl desem vuv vuv vuv gibi oynarken duymuyorum ama dashboarda geçince yada oyunu pausea alınca direk kulağımı o sese veriyorum canım sıkılıyor. Oyunu kapayınca yavaş yavaş azalıyor sonundada yok oluyor o ses.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliora -- 19 Mayıs 2015; 21:39:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X