Şimdi Ara

Xbox one için monitör en az kaç hz kaç ms olmalı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En ucuz olan monitörden almak istiyorum ama çok da kötü olmasın yani en ideali olsun xbox one için sizde kaç hz haç ms olmalı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 60hz 1080p monitör yeter hocam .

edit: hatta size tavsiyem monitör yerine tv almanız daha mantıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardack -- 5 Aralık 2021; 17:3:11 >
  • ardack kullanıcısına yanıt
    TV neden önerdiniz hocam tv yi ne yapacam ki ? Ayrıca bi de ms değeri var o kaç olmalı en az

• 1080p 60 Hz birşey iş görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • highest in the room kullanıcısına yanıt

Hocam online oyun oynamayacaksanız ms gecikmeyi pek kafanıza takmanıza gerek yok , bundan dolayı tv almak daha mantıklı bana göre.

tv monitörden daha mı ucuza geliyo hocam ondan soruyorum da benim icin en ucuza gelen hangisiyse o

• Krone K kullanıcısına yanıt
    Monitörün 1080p olduğunu nasıl anlayacağız hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 İçin En İdeal Tv?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

hocam istediğiniz ekran büyüklüğüne bağlı bir şey bu, 32 inç bir tv işinizi görecekse bence 32inç düşünün.

fiyatlara bakıyorum da monitörden çok bir farkı yok ki monitör daha ucuz geliyor hatta

hocam kaç inç istiyorsunuz ona göre yorum yapmak daha mantıklı olur.

32 ekran tv 1800 tl hocam en az nerdeyse onun yerine gaming monitör almak daha mantıklı değil mi 1600 e var zaten gaming monitör ben tv izlemiyorum zaten neden ısrarla tv önerdiğinizi anlamadım

• FHD 60hz monitör iş görür. Fps oyunlarıyla aranız iyiyse 1 ms olması sizin avantajınıza.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam ben size şöyle söyleyeyim. 32 inç boyut istiyorsanız monitörlerde o söylediğiniz fiyata bulamazsınız. Burada amaç tv izlemek değil, monitörlerde boyut arttıkça fiyat artıyor neden monitörler pahalı derseniz düşük gecikme süresi, panel farkı, monitörlerin oyun için kullandığı farklı teknolojiler fiyat farkı yapıyor. Fakat sizin istediğiniz şey tam olarak ney? Online oyun mu oynamak yoksa singleplayer oyunlarda vakit geçirmek mi? İstediğiniz ekran boyutunu ve online platform düşünüyor musunuz bunları söylerseniz ona göre bir yorum yapmak daha mantıklı olur.

ekranın büyük olmasını istemiyorum ya normal masaüstü PC ekranı gibi olsa belki biraz daha büyük olsa yeter yani en uygun fiyatlı olanını arıyorum benim icin tv almanın nasıl bi avantajı olabilir ki büyük ekran merakım yok

• son görüşünüzü bekliyorum

Hocam büyük ekran istemiyorsanız 60-75hz 1080p bir monitör alın 1080 p olduğunu çözünürlükten anlarsınız, 1920x1080 diye yazar. 4-5 ms idealdir.

Tamamdır teşekkürler 1920x1080 ile full HD 1920x1080 arasında çok bir fark var mı ?

Hocam ikiside aynı şey.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    hepsiburada da Filtreme yaparken ayrı ayrı çıkıyordu da ikisi ondan sordum sağolun

• birde buraya yazayım. Merhaba arkadaşlar, xbox series s ile birde oynamak için tv alıcam sizce 65 inç çok büyük mü olur? diğer seçeneklerim 65 inç 11.500 tl, 58 inç 10.900 tl ve 55 inç 10.300 tl. fiyat farkı çok olmadığı için benim gönlüm 65ten yana ama sadece büyük olmasından dolayı bir sıkıntı olur mu acaba? (kasma donma kötü görüntü vs.)cevaplarsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.