|
Xbox satışları geçen yıl 9 milyonun altında kaldı
-
-
En güçlü konsol
En iyi dijital servisler onlarda
Sürüyle firma alındı
Ama gel gelelim alete oyun çıkmıyor 2022 de sıfır çektik
Bunlar bu kafayla daha çok dibi görürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni nesil konsol ama oyun yok iki tarafında en büyük sıkıntısı bu…
Eğer 2023te Microsoft vaatlerini yerine getirirse gerçekten güzel bir yıl olabilir…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
God of War ayarında oyun lazım Xbox'a.
Cok fazla AAA oyun çıksa bile kullanıcılar tatmin olmayacak. Özgün, özel bir tane sağlam AAA oyun olmadan kurtaramaz.
Bak Sony e. Bütün nesli, ama Gow var diyerek kapatabiliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 28 Aralık 2022; 10:33:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya Playstation exclerden ve tanınmışlık ile satıyor tamam da, nintento nasıl bu kadar satılıyor aklım hala ermiyor
-
Zelda diye bi oyun var en meşhuru, başkada bilmiyorum şahsen, nintendo kullananları tek tek yakalayıp sorgulamak gerekli.
-
Zelda, Mario, Pokemon, Bayonetta, Xenoblade, Fire Emblem, vs.....uzar gider
-
Ohaaa 70 den fazla Mario oyunu var Nintendo markette :S
-
-
Son yılların en innovatif konsolları Nintendo tarafından geliyor. Tek sıkıntı her yaşa hitap etmemeleri. Buna rağmen satışları çok iyiymiş.
-
Microsoft ta sony de olan güçlü oyun stüdyoları yok, olanlar da hellblade gibi AA oyunlar yapıyorlar gamepass e.
Bu sektörde Sony ve MS'den önce onlar vardı. Kendi kemik kitlesi satışları uçurmaya yetiyor.
-
ben kendi ülkemin üretimine bakarım.
-
Xbox aldıracak özel oyun yapmıyorlar çünkü. Her oyunu pcye de çıkarıyorlar. Oyun pcsi olan birinin xbox alması için sebep yok. Microsoft xbox satmak istiyorsa yeni çıkacak elders scrolls gibi büyük oyunları 1 sene pcye çıkarmadan xbox özel yapmalı.
Ama xbox satışlarını arttırmak yerine game pass abonesi kazanmak peşindeler gördüğüm kadarıyla.
Bir de ülkemiz özelinde, pcde olmayan vergiler konsollarda olduğu için series s bile 9000tl oluyor. O parayı sadece oyun konsoluna vermektense bilgisayar toplamak daha avantajlı kalıyor.
Ayrıca ey xbox, bir god of war, spiderman, last of us, horizon zero dawn, uncharted, detroit gibi oyun yapmak bu kadar mı zor. Bin tane stüdyo aldın şunlar gibi oyun yapabilen yok aralarında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 28 Aralık 2022; 9:44:0 >
Çünkü yüksek bütçeli third person oyun yok. Rakibinde Spiderman, Uncharted, Last of Us, God of War gibi konsol sattıracak oyunlar varken Xbox tarafında böyle birşey yok. Bu nesil güzel cihazlar çıkardılar, Series S kullanıp memnun kaldığım en kompakt makinelerden biriydi, ama neticede yüzlerce saatimi sadece belli başlı bir kaç oyuna harcadım. Yok abi işte oyun yok.. Indie oynamak için masraf yapmıyorum ki ben.
Xbox yine sonuncu ve düzgün oyunu yok. Hiçbir nesilde God of War'ı geçemediler
-
Kendi haberinize göre rakamlarda büyük yanlışlık yok mu?
https://www.donanimhaber.com/sony-ps4-ve-ps5-in-ne-kadar-sattigini-paylasti--144620
En güçlü konsol
En iyi dijital servisler onlarda Sürüyle firma alındı Ama gel gelelim alete oyun çıkmıyor 2022 de sıfır çektik Bunlar bu kafayla daha çok dibi görürler |
God of War ayarında oyun lazım Xbox'a.
Cok fazla AAA oyun çıksa bile kullanıcılar tatmin olmayacak. Özgün, özel bir tane sağlam AAA oyun olmadan kurtaramaz. Bak Sony e. Bütün nesli, ama Gow var diyerek kapatabiliyor |
Zelda diye bi oyun var en meşhuru, başkada bilmiyorum şahsen, nintendo kullananları tek tek yakalayıp sorgulamak gerekli.
|
Ya Playstation exclerden ve tanınmışlık ile satıyor tamam da, nintento nasıl bu kadar satılıyor aklım hala ermiyor |
Zelda, Mario, Pokemon, Bayonetta, Xenoblade, Fire Emblem, vs.....uzar gider |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X