Xbox Series S + 3 Ay Gamepass (Microsoft Türkiye Garantili) 3700 TL - DİP FİYAT
-
-
Düş babacım daha fiyat köpüğü üstünde -
Ben daha da düşecek dediğimde elemanın birisi “düşmez yok olmaz sen kimsin” demişti. Şimdi düşüşünü izlesin de görsün biraz. -
düşmez yok olmaz sen kimsin
-
Eğer kısır ekonomi tartışmaları yapan bazı devlet büyükleri susarsa döviz düşüşünün kalıcı olduğu senaryoda düşebilir şimdi baktım da tekrardan dolar euro artmaya başlamış. 6.95'ten 7.17'e bir çıkış var. Bu cihazı uygun fiyata almak isteyenler ya yurt dışından alacaklar 300 euro * 9 (fazladan koyalım) = 2700 TL. Ya da euro'nun artmadığı senaryoyu bekleyerek 3400'lere falan inmesini bekleyecekler. 3400'den daha da aşağı ineceğini (inşallah iner) pek sanmıyorum. Belki kampanyalı falan 3200'lere indiği senaryoları görürüz euro 8'lere yaklaşırsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hips -- 25 Şubat 2021; 5:37:50 > -
Series S fiyatı düşüyorda normal One ve One X fiyatları bir türlü inmiyor.
https://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-xbox-series-x-oyun-konsolu.html
-
One X'e 7500₺ istemek nedir, kafayı yemiş bunlar.
-
Bankaların sene sonu Dolar tahmini 6.50 -
1 yıllık game pass ile 3600 civarı bir fiyat görmüştüm. Forumdan uzaklaştırıldığım için paylaşamamıştım. Haberiniz olsun arkadaşlar. -
Gün içinde sepette 250 TL indirim vardı, 3449 TL ye düşünce dayanamayıp aldım bir tane.
-
An itibari ile 4299 TL olmuş.
-
Dolar ve Euro artınca esnaf hiç acımıyor hemen yapıştırıyor zamları. -
Sepette indirimle 3699 a düşüyordu, o fiyata indiğini görmüş olsaydım alırdım hemen, artan kurlar ile bu fiyatları görmek zor olabilir artık. -
https://www.itopya.com/xbox-series-s-512gb-oyun-konsolu-4//
İtopya'da 3600, stokta 5 tane var.
-
-
En iyimser tahmin o.Diger bankalarin cogu 7.10 ila 7.60 arasi tahmin yapti(8.60 bile var)
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
düşmez yok olmaz sen kimsin |
Düş babacım daha fiyat köpüğü üstünde
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X