Şimdi Ara

XBOX360 ALACAĞIM BAZI SORULARIM VAR ÇOK ACİL!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELİKLE xbox 360 alma nedenim one ın 360 oyunlarını desteklememesi ve one çıktığı için oyunların ucuzlaması.
    SORULARA GELİRSEK.

1-Microsoft 360 a Kaç yıl daha oyun desteği sunar.

2-http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Xbox-360-bundle-Set-6-250Gb-Gow-Judgment-Skyrimkod-Forza4-//Oyun-Konsollari/XBOX-/urunno=0000000437820
    Bu konsolu alacağım nasıl

3-ktuduna hdmı kablo çıkıyormu yoksa sunu alayımmmı
    http://www.dr.com.tr/Elektronik/Hama-Xbox-360-HDMI-14-Ethernet-Altin-Uc-2m-HM51777//Bilgisayar/Cevre-Birimleri/Kablo-ve-Baglantilar/urunno=0000000391585

4-beyler asıl kafama takılan bu maks 1000 tl bütçe var 700 e konsol aldım +halo 4 alacam +.............. oyun önerebilirmisiniz fazla pahalı değilde 50-90 arası maks

şimdididen tesekkürler

• bence hiç kasma git jtag lı kinect li makine al sonra gel netten çek oyunları at hdd ye kütür kütür oyna :)
    hdmi kabloyuda teknosa da var 15 16 liralık hdmi kablo işini görür gereksiz fazla para vermeye :)
  • casus13 C kullanıcısına yanıt
    Yanlışım yoksa 2 yıl daha desteği devam edecekti microsoftun. 2014 de çıkacak bir çok yapım zaten 2015 i rahatlıkla çıkartabilecek düzeydeler.

Dr linkini açamadım ama 250gb model işinizi görecektir kinect yok galiba, gow,skyrim,forz 4 güzel oyunlardır. Oyun önerilerine gelirsek, benim önerim elinizdeki oyunları bitirip daha sonra 2. el oyun ilanlarına bakmanız olacaktır. Hem daha uygun hemde piyasa hareketli bu dönemlerde.

Cihaz içinden çıkan hdmi ile bir problem yaşamadım, size kalmış bir durum.

Ben kırılmış makine tercih etmiyorum, tavsiyede etmiyorum. Tercih sizin eğer bütçe sıkıntınız varsa 2. el ilanlara bakabilirsiniz.

İyi günler dilerim.
  • bende kırdırmıyacam zaten online için istiyorum xboxı kesinlikle orjinal takılırım

Teşekkürler cevaplarınız için
  • Xbox live en iyisi hocam güzel seçim :)
    Oyunlar için de arkadaşın dediğin gibi 2. elden alıp satarsan bir zararın olmaz.
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_628/tt.htm

Gears of war judgment almışsın zaten eğer beğenirsen gears of war serisini (1-2-3) öneririm. Judgment in live çok iyi değil 3 daha güzel bence. Şans tanımalısın. :)
  • Bence de jtag lı rgh li konsol işe yaramaz. Online olarak oyun oynama sistemi dünyada bir numara olan bir sistemi Live sız kullanırsanız bi anlamı kalmaz bence :) Ki önerdiğim oyunların çoğunda Live üzerinden online oynayabilirsiniz. Oyunlara gelirsek te Forza serisi (3 ten başlamak mantıklı 4 ve horizon) Assassin's Creed serisi ve gta v ilk etapta oynaman gereken oyunlar bence. Bunları bitirdikten sonra Gta IV, Crysis(seri), Battlefield(seri), call of duty(seri), red dead Redemption gibi oyunlara geçebilirsin. Tabi bu oyunlar benim zevkime göre ama sende kendi sevdiğin oyun tarzına göre oyunlar seçebilirsin. Ben bu oyunu pcde oynadım deyipte oynamamazlık yapma konsolda tadı bi başka oluyor :)
  • su an sırf konsolda baslayıp bitirmek için oyun almıyorum

bide yeniyimde nası alıntı yapacaz :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.