Şimdi Ara

Xbox360 E64 Hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben xbox ıma kendim fw atmaya çalıştım beceremedim şuan E64 hatası alıyorum düzelme ihtimali var mı eğer düzeltilebiliyorsa ankarada yaşıyorum tamir için nereyi önerirsiniz

• Arkadasim pandoragame var soysal pasajinin 2.katinda. Arkadasalar cok ilgili. Gitmeden ara sor istersen hata kodunu ver onlar sana yardimci olur.
  • dostum şimdi firmwareyi daha önce hiç atmadıysan yanlış birşeyler yaptın ya keyi kaptırdın yada dvdromu bozdun
    sen dvd romun kablolarını fln sök makinayı öyle çalıştırmayı dene eğer problem vermesse en yakın fw atan birine götür o sana en doğru şeyi söyler.
  • dvd romu takmadan denedim alet açılıo normal şekilde dashboard gelio, fw atmayla çözülürmü yoksa yeni dvdrom falanmı takarlar ?
  • Fw ile ilgi sanırım. Tekrar atmayı dene yada hiç elleme direk götür anlayan biyere
  • sen en iyisi götür pandora game'e onlar hallederler merak etme
  • Pandora game götür onlar sorunun neyse yardımcı olurlar. Tabi kendin FW atarken keyi falan uçurmadıysan.
  • Keyi kaybetmişsin yeni dvd alıcaksın eskisine artık fw atılmaz keyi kaybettigin için.
  • 30 tlden kaçtın. AL SANA 100 TL MASRAF Abicim.
  • 30 tl etmez ama kan emiciler malesef o fiyattan atıyo vatandaş sanki parayı sokaktan topluyo bi yazılım yükleme 30 tl

tavsiye olarak konsol türk var Ankaranın en iyisidir
  • Konsol türk ankaranın en iyisi demişin ama sitelrine baktım 60tl bile fw atıyorlar. 30tl ye atanlara kan emici diyorsun 60tl ye atanada en iyisi diyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.