Şimdi Ara

xbox360 ile ilgili sorularım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mart ayının başında xbox elite almayı düşünüyorum ama ben ne araba yarışı ne de spor oyunları oynamayı düşünen birisiyim.zaten pes i ps3 de oynuyorum.action oyunları da pek oynayan birisi değilim.Halo - Mass effect - Gears of War - Fable dışında tabiki.Ben RPG ve Strateji oyunlarını araştırıyorum.Aklınıza gelen oyunlardan 2-3 tanesini söylerseniz sevinirim.Worms sanırım xbox ta varmış ve duyduğuma göre diablo 3 xbox a gelebilirmiş.

Bir diğer konuda,belkide en önemlisi xbox ta MMORPG oyunları var mı? Bir WOW ve Ragnarok bağımlısı olarak en azından bir tane bu tarz bir oyunu görmek çok güzel olurdu.

Şimdiden yardımlarınızı için teşekkürler

• dostum daha çok xbox ta dedigin gibi adventures-action oyunları var. yani wow vs. tarzı oyun yok. belki dragon age olabilir ama onu pc de de oynarsın. sen iyisi guzel bi pc al. online oyun hastasıysan da xbox live dan gears of war 2, cod:mw2 vs... çok daha zevkli oluyor. bunlar için bile xbox 360 alınabilir. ;)
  • xbox ı alacağım her türlü de hiç mi yok MMORPG tarzı oyunlar onu merak ediyorum.Ayrıca bana 1-2 tane strateji oyunu da söylerseniz sevinirim
  • bunlardan hangileri MMORPG
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.