Valla çok kararsız kaldım ya slimi beklesem fiyatının normalleşmesi eylül'ü bulacak gibi eskisini alsam fiyatı hala düşmedi
bensize birşey söyleyimmi slim tr piyasasına 1000tl civarı girecek 6 ay sonu 800tl civarı oturacak fiyatıda burada uzunca kalıcak
quote:
Orijinalden alıntı: gizemli_yolcu
bensize birşey söyleyimmi slim tr piyasasına 1000tl civarı girecek 6 ay sonu 800tl civarı oturacak fiyatıda burada uzunca kalıcak
aaa 1000 liradan mı girecek? o zaman senden alalım 750 ye ne kasıyoruz değil mi yav git Allah aşkına 2. el bölümünde yap bari şunu.
quote:
Orijinalden alıntı: Awesome
quote:
Orijinalden alıntı: Halleluja
quote:
Orijinalden alıntı: gizemli_yolcu
850 tlye temmuz sonu teslim ederim isteyen olursa pm atsın
Tamam 950 ye anlaşalım?!...
Arkadaşım dalga mı geçiyorsun? Bu tamamen FARKLI bir oyun konsolu. Xbox 360 değil bu adeta Xbox 720... Grafikler, sesler, oynanış filan. Next gen devri bitti artık. 950 lira önermişsin dalga geçer gibi. Ben 1250 lira öneriyorum gizemli_yolcu kardeşim. İlk bana yolla.
Arkadasım neden fıyat yukseltıyorsun En fazla 1150 verırım
5 AY SONRA
O kadar para verilir mi yahu,850'ler 950'ler konuşuluyor.
Amerikadan eylül sonunda doneceğim. Bu kadar beklerim diyen varsa ;
başka elektronik isteğiniz var iste msj atabilirsiniz... İstanbul ve Bursa içi elden teslim edilir..
Slim için 675 uygun ama eylül sonu çok geç sen temmuzda gel buraya slim alacaklar sana iyi bir para çıkarır :)
teşekkür ederim arkadaşım =)) ama gelemeyeceğim maalesef... bu yazdığım fiyatlar düşedebilir... çünkü 3 ay var daha.. buradaki fiyatlar daha da düşerse daha uygun fiyata getirebilirim =))
bu arada jasperlı makina + cooler 3K vermeden ne kadar gider bilgi sahibi olan var mı?
Xbox360 silim avrupaya temmuz 15 te geleceği açıklandı,peki xbox360 satıcıları nerden getirtiyorlar?Avrupadan değilmi?
quote:
Orijinalden alıntı: secrethero89
bu arada jasperlı makina + cooler 3K vermeden ne kadar gider bilgi sahibi olan var mı?
Cooler ile 2 günde 3k görür. Makineden güç aldığı ve hava girişini kapadığı için tam aksine makineye zararı var. Serin bir yerde kullan. Oda sıcaklığıda olur...
Jasperların ömrü diye bir şey yok. 3k vermeden istediğin kadar kullanabilirsin. 20 makineden 1 i 3k veriyor. (3k olayının en az olan versiyon olduğunu göstermek için tamamen salladım bu istatistiği.) Ben geçen yaz 27 derece oda sıcaklığında günde 16 saat oynadım halen tık demedi makine. Donmadı bile daha. 1 sene oldu.
Bir xbox360 satıcısından nezaman geleceği hakkında bilgi istiyorum.
agustostan önce gelmesi zor gibi görünüyor
Temmuzun 16'sından sonra gözümüz hep açık olması gerekiyor...
quote:
Orijinalden alıntı: secrethero89
Amerikadan eylül sonunda doneceğim. Bu kadar beklerim diyen varsa ;
başka elektronik isteğiniz var iste msj atabilirsiniz... İstanbul ve Bursa içi elden teslim edilir..
Beni yaz dostum Slim XBOX360 için. Getireceğin konsol PAL ise kesin alıyorum. Beklerim yani.
İrtibatı koparmayalım derim.
800 TL ye NTSC-U satacağım var mı isteyen?
almanyada fiyatlar ççok uygun diye biliyorum x box konusunda abd de nie bu kadar pahalı ben bizim akrabanın fişini gördüm x box 360 arcade +20 gb hdd 120 euroya almış saturn diye alışveriş mağazasından mediamarktla aynı firimaymış abd de bu kadar pahalı olmaz bence
850-950 tl konuşuluyor bazıları kendini çok zeki zannediyor heralde