xbox360 silim türkiyeye nezaman gelir.Bazı satıcılar şimdiden satışa bazı sitelerde başkamış erken siparişdiye 999 ytl diyor.Bazı satıcılar 800 tl 1 ayda getiririm diyor.Bazı satıcılar temmuz 15 bazıları agustos ortası diyorlar.Bu konuda bilgilendirilmek istiyorum.Xbox360 silim avrupaya temmuz 15 te geleceği açıklandı,peki xbox360 satıcıları nerden getirtiyorlar?Avrupadan değilmi?Ve xbox360 slim kırıldımı acaba?Cevabınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
Aradaşım bende sorularının yanıtı yok ama arkadaşlarıma bir tavsiyede bulunmak istiyorum.Arkadaşlar eğer bir Xbox unuz varsa ve Xbox tutkunuysanız -bana göre- bir tane almalısınız.Ama Xbox u olmayanlar almamalı belki bunda da FW atılma süresi değişebilir ve oyunsuz kalablirler.
quote:
Orijinalden alıntı: CoolStoryBro
Aradaşım bende sorularının yanıtı yok ama arkadaşlarıma bir tavsiyede bulunmak istiyorum.Arkadaşlar eğer bir Xbox unuz varsa ve Xbox tutkunuysanız -bana göre- bir tane almalısınız.Ama Xbox u olmayanlar almamalı belki bunda da FW atılma süresi değişebilir ve oyunsuz kalablirler.
bende bekliyorum ama spot olarak 650 den 1 kuruş fazla vermem. benim tahminim satıcılar ellerindeki elite stoğunu eritmeden satmazlar yada yüksek fiyattan satarlar. fw olayı zaten çözüldü diye biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: itachi84
bende bekliyorum ama spot olarak 650 den 1 kuruş fazla vermem. benim tahminim satıcılar ellerindeki elite stoğunu eritmeden satmazlar yada yüksek fiyattan satarlar. fw olayı zaten çözüldü diye biliyorum.
Alıntıları Göster
Geçen gün geçerken tanıdık bir mekâna uğradım isim vermeyeyim reklam olmasın arkadaşlar. Bu Slim ve Kinect'in gelişi hakkında bayağı sohbetimiz oldu, Slim konsollar büyük olasılıkla Ağustos ayının sonlarına doğru gelebilir. Kinect için ise çıkış tarihinden daha uzun bir vade de geleceği belirtiliyor arkadaşlar. Fiyat konusunda birşey denmedi henüz ama eski modellerin fiyatını çekip, Slim modellerin fiyatını en az 750-800 arası yapacaklardır buda benim tahminim olsun sizlere..
quote:
Orijinalden alıntı: SolidRises
Geçen gün geçerken tanıdık bir mekâna uğradım isim vermeyeyim reklam olmasın arkadaşlar. Bu Slim ve Kinect'in gelişi hakkında bayağı sohbetimiz oldu, Slim konsollar büyük olasılıkla Ağustos ayının sonlarına doğru gelebilir. Kinect için ise çıkış tarihinden daha uzun bir vade de geleceği belirtiliyor arkadaşlar. Fiyat konusunda birşey denmedi henüz ama eski modellerin fiyatını çekip, Slim modellerin fiyatını en az 750-800 arası yapacaklardır buda benim tahminim olsun sizlere..
Alıntıları Göster
görsellik olarak current genden çirkin olan ve sadece tek soğutucu ile ayakta tutunmaya çalışan lozer bir sistem için bukadar heyecan yapmayın
unutmayınki ms herzaman ilk ürünleri hüsranlıktır: falcon, xenon board (2. version falcon hariç)
vista, 7, xp gibi service pack olmadan yapamayan basiretsiz bir şirkettir..
bence sazan olmayalım microsoftun
quote:
Orijinalden alıntı: sam_fisher06
görsellik olarak current genden çirkin olan ve sadece tek soğutucu ile ayakta tutunmaya çalışan lozer bir sistem için bukadar heyecan yapmayın
unutmayınki ms herzaman ilk ürünleri hüsranlıktır: falcon, xenon board (2. version falcon hariç)
vista, 7, xp gibi service pack olmadan yapamayan basiretsiz bir şirkettir..
bence sazan olmayalım microsoftun
Alıntıları Göster
Şu anda getirenler amerikadan getirenler ve NTSC konsollar.
16 Temmuzda tüm avrupada resmi olarak satışa çıkacak
Ama 600 liradan fazla verilmez zira Elite ile aynı fiyara çıkıyor ve hiç açgözlü spotçuların eline düşecek değilim.
@sam_fisher06 - Windows 7nin nesi service pack olmadan kötü anlamış değilim.
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih513
Şu anda getirenler amerikadan getirenler ve NTSC konsollar.
16 Temmuzda tüm avrupada resmi olarak satışa çıkacak
Ama 600 liradan fazla verilmez zira Elite ile aynı fiyara çıkıyor ve hiç açgözlü spotçuların eline düşecek değilim.
@sam_fisher06 - Windows 7nin nesi service pack olmadan kötü anlamış değilim.
Alıntıları Göster
sam_fisher06, Bence bahsettiklerinizi konuşmak için erken tek fan ile ayakta kalmaya çalışan konsol demişsiniz ancak gpu ile cpu'nun tek bir parça halinde olduğunu düşünürsek tek fan'da yeterli olabilir ama tabi şuan yorum yapmak için erken bekleyip görecez...
Arkadaşım ne demek istemişsin gerçekten anlaşılmıyor. Dil kullanımına biraz daha özen gösterelim lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: Oytun666
quote:
Orijinalden alıntı: olmpya
Arkadaşım ne demek istemişsin gerçekten anlaşılmıyor. Dil kullanımına biraz daha özen gösterelim lütfen
Alıntıları Göster
850 tlye temmuz sonu teslim ederim isteyen olursa pm atsın
quote:
Orijinalden alıntı: gizemli_yolcu
Tamam 950 ye anlaşalım?!...
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651D
quote:
Alıntıları Göster
normalini dogru düzgün yaptılarda incesi kaldı geriye
quote:
Orijinalden alıntı: Halleluja
quote:
Arkadaşım dalga mı geçiyorsun? Bu tamamen FARKLI bir oyun konsolu. Xbox 360 değil bu adeta Xbox 720... Grafikler, sesler, oynanış filan. Next gen devri bitti artık. 950 lira önermişsin dalga geçer gibi. Ben 1250 lira öneriyorum gizemli_yolcu kardeşim. İlk bana yolla.
quote:
Orijinalden alıntı: Awesome
quote:
Orijinalden alıntı: Halleluja
quote:
Arkadaşım dalga mı geçiyorsun? Bu tamamen FARKLI bir oyun konsolu. Xbox 360 değil bu adeta Xbox 720... Grafikler, sesler, oynanış filan. Next gen devri bitti artık. 950 lira önermişsin dalga geçer gibi. Ben 1250 lira öneriyorum gizemli_yolcu kardeşim. İlk bana yolla.
Alıntıları Göster
SuperXXL Temmuz 15'inden sonra 700-750 arası getireceğini söyledi bana.
quote:
Orijinalden alıntı: sawgiray
SuperXXL Temmuz 15'inden sonra 700-750 arası getireceğini söyledi bana.
Alıntıları Göster
çok yaa bence daha sonra düşer 2-3 ay sonra beklemek lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger
çok yaa bence daha sonra düşer 2-3 ay sonra beklemek lazım
Alıntıları Göster
Düştüğü zaman alınır bence. Aslında bi 500 TL olsa dicem ama o da olmaz uzun süre. :P
quote:
Orijinalden alıntı: Queen Hentai
Düştüğü zaman alınır bence. Aslında bi 500 TL olsa dicem ama o da olmaz uzun süre. :P
Alıntıları Göster
isteyen varsa pm atsın bizde yalan dolan yok temmuz sonu elinizde austosun ilk haftası elinizde
quote:
isteyen varsa pm atsın bizde yalan dolan yok temmuz sonu elinizde austosun ilk haftası elinizde
Alıntıları Göster
fiyatta pazarlık yok cihazlar gayet güzel sıkıntısız ben şuan almanyadayım oradan getiricem pal olacak cihazlar
quote:
Orijinalden alıntı: Queen Hentai
Alıntıları Göster
bekleyin slim çıkınca elin gavuru elindeki elitleri çıkarmaya başlayacak. işte o zaman ikinci el jasper lar çok iyi fiyatlara alınabilecek. alacağımız elitlerle 1 sene oynasak kardır. 1 sene içinde de hem slimler yaygınlaşır hem de fw ler falan da çıkar o zamana garanti. tam alınacak alet olur. Ama şimdi türkiye şartlarını göz önünde bulundurursak 1 sene idare edecek ucuz bir jasper edinmek daha iyi olacak. hem ucuz jasper ı alırsak ilerde yine de elimizden aynı fiyata türkiyede alıcı bulabiliriz. hem de belki yine 1 sene sonra elindeki slimi satmak isteyenler olur. onlardan uygun fiyata temiz makina alınabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: emre1393
bekleyin slim çıkınca elin gavuru elindeki elitleri çıkarmaya başlayacak. işte o zaman ikinci el jasper lar çok iyi fiyatlara alınabilecek. alacağımız elitlerle 1 sene oynasak kardır. 1 sene içinde de hem slimler yaygınlaşır hem de fw ler falan da çıkar o zamana garanti. tam alınacak alet olur. Ama şimdi türkiye şartlarını göz önünde bulundurursak 1 sene idare edecek ucuz bir jasper edinmek daha iyi olacak. hem ucuz jasper ı alırsak ilerde yine de elimizden aynı fiyata türkiyede alıcı bulabiliriz. hem de belki yine 1 sene sonra elindeki slimi satmak isteyenler olur. onlardan uygun fiyata temiz makina alınabilir.
Alıntıları Göster
gizemli_yolcu arkadaşım isteğe göremi getireceksin yoksa satmak için fazlamı getireceksin?Cihaz fw limi arkadaşım bende almak istiyorum.Birde iletişim adresi verirmisn,mail adresi.
quote:
Orijinalden alıntı: magandas22
gizemli_yolcu arkadaşım isteğe göremi getireceksin yoksa satmak için fazlamı getireceksin?Cihaz fw limi arkadaşım bende almak istiyorum.Birde iletişim adresi verirmisn,mail adresi.
Alıntıları Göster
arkadaşlar media markten alıcam getircem yani cihazlar orjinal olacak pal olacak. fw alıcay ait