Şimdi Ara

''xbox360 silim türkiye'ye en erken nezaman gelir?' (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
4.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mantklı mantıksız konusuyorlar yok bence bu arkadaşlara ms kıyak yapacak bedavaa verecek xbobları :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

mantklı mantıksız konusuyorlar yok bence bu arkadaşlara ms kıyak yapacak bedavaa verecek xbobları :)

yanlışlıkla 3klı cihazları atcaklarına düzgünleri atıolarmış herkesin xbox ı oluomus
  • siz satın arkadaşlar 200-300 kar edicez diye yırtınmayın bu kadar. biz olması gerekeni 5 yaşındaki bir çocuğun anlayabileceği kadar açık yazdık.
    bu arada ne dingil adam değil mi şu bill gates? 120gb fazladan hafıza var,dahili wi-fi var. hiç elite ile aynı fiyata satılır mı bu konsol? ayıplıyorum kendisini

• quote:

Orijinalden alıntı: itachi84

siz satın arkadaşlar 200-300 kar edicez diye yırtınmayın bu kadar. biz olması gerekeni 5 yaşındaki bir çocuğun anlayabileceği kadar açık yazdık.
    bu arada ne dingil adam değil mi şu bill gates? 120gb fazladan hafıza var,dahili wi-fi var. hiç elite ile aynı fiyata satılır mı bu konsol? ayıplıyorum kendisini

elite in fiyatını düşürmeleri gerekirdi hemde baya iki katı sayılır slim elite in hem hafıza hem işlem ve görüntü bakımından
  • dostum bana şunu sölermisin sence elite 600 ken slim nekadar olur? olması gerekeni yazmışın dostum ama sence olması gerektiği gibimi olacak trde nese dostum ben zaten karar aldım dhden kimseye satmıcam cihazı sahibinden.com vey gittigidiyordan satıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gprsnedir -- 1 Temmuz 2010; 21:58:01 >
  • Yahu Slim bu niye pahalı olsunki ben 500-600 falan olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MooNLiGhT1925

Yahu Slim bu niye pahalı olsunki ben 500-600 falan olur diye düşünüyorum.

bak açıklıyım

yurtdışıında 300 € fln ettimi sana 600 TL? gümrük bayağı olur ağır bişi xbox 700 etti sana aha birazda kar yapsın adamlar 800
  • 500 çok para 200 300 olacak bence. amerikada şuan bizim 600 aldıgımız elitelar 385tl ye geliyor. haberiniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gprsnedir -- 1 Temmuz 2010; 22:10:50 >
  • biliyorum yhaw bn arcade mi 150 dolara aldım toys R us tan
  • Olsaydı zamanında PS3 Slim'de olurdu o dediğin ama spotta çok az bir fiyat farkıyla satılmıştı.
  • aman adamlar alıolar üretildiği ülkelerden kazıklıolar bize en basit cevaı işte
  • Evet o tamamen adamların insafına kalmış birşey yurt dışından kredi kartsız getirtme imkanım olsa bir dakika bile durmazdım.
  • ay evet herkes öle yapardı herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

dostum bana şunu sölermisin sence elite 600 ken slim nekadar olur? olması gerekeni yazmışın dostum ama sence olması gerektiği gibimi olacak trde nese dostum ben zaten karar aldım dhden kimseye satmıcam cihazı sahibinden.com vey gittigidiyordan satıcam.

kaç kez daha tekrarlamam gerekiyor anlamıyorum ama bu son olacak. bak bu konsolu üreten ms değil mi? buna ek özellikleri koyan,yeniden dizayn eden yani ek maliyetleri yükleyen üretici firma. ee bu adamlar ne diyor? hatta bunu e3 de bir müjde gibi açıklıyorlar. xbox 360s elite ile aynı fiyat. buna kararı üretici verir çünkü üreticinin maliyeti artmıştır. bu adamlarda aynı fiyat dedimi olay bitmiştir ahmetin mehmetin ne düşündüğü önemli değil. bundan sonra elite tercih edilmez bu tamamen üreticinin sorunu.
    ayrıca şunuda belirtiyim,spotta fiyatın ne olduğu hiç umrumda değil. dediğim gibi zor bulunuyor,şöyle maliyetli geliryor gibi mazeretlerle yüksek fiyattanda satılacaktır. benim sinir olduğum nokta burda kullanıcıların kazıklanmalarını olağan hatta olması gereken bir şeymiş gibi karşılamaları. adam elite ı 600 e getirebiliyorsa slim içinde 600 den yukarı isteyeceği her kuruş benim gözümde kar amacıdır.istediği kadar kar etme hakkıda vardır ama sonrasında kimse çıkıp burası Türkiye burda böyle diye dır dır etmesin.

• ikinizde yarı haklı yarı haksız ama S i bence adamlar 700 den aşağı HMMM ıı olmaz önce bi kazık atmak isterler
  • @360arcader arkadaşım yarı haklı gibi bi durum yok. @itachi84 sonuna kadar haklı. maliyeti arttıracak hiçbir durum yok ortada. yeni xbox a wifi ve 250 gb hdd koyarak maliyete giren ms ve aynı fiyattan piyasaya sürüyor. fiyat artışını gerektiren hiçbir şey yok ortada.
  • Slim xbox'ı 800 tl ye satsın bu spot piyasası, bende gider elite alırım hemde garantili fw'li. 800 tl ye sattıkları fw lemek için risk aldıkları ve 800 tl satış rakamında ayak diredikleri xbox slimlere yaptıkları yatırımların geri dönüşünü alamadıkları anda nasıl olsa çakacaklar fiyatı 600 tl ye. Bende açız diye bağıran soygunculuğu, fahiş mal satmayı, spekükalasyonu ilke edinmiş esnafımızın çöküşünü izleyeceğim hemde keyifle. Biraz prensip lütfen...
  • quote:

kaç kez daha tekrarlamam gerekiyor anlamıyorum ama bu son olacak. bak bu konsolu üreten ms değil mi? buna ek özellikleri koyan,yeniden dizayn eden yani ek maliyetleri yükleyen üretici firma. ee bu adamlar ne diyor? hatta bunu e3 de bir müjde gibi açıklıyorlar. xbox 360s elite ile aynı fiyat. buna kararı üretici verir çünkü üreticinin maliyeti artmıştır. bu adamlarda aynı fiyat dedimi olay bitmiştir ahmetin mehmetin ne düşündüğü önemli değil. bundan sonra elite tercih edilmez bu tamamen üreticinin sorunu.
    ayrıca şunuda belirtiyim,spotta fiyatın ne olduğu hiç umrumda değil. dediğim gibi zor bulunuyor,şöyle maliyetli geliryor gibi mazeretlerle yüksek fiyattanda satılacaktır. benim sinir olduğum nokta burda kullanıcıların kazıklanmalarını olağan hatta olması gereken bir şeymiş gibi karşılamaları. adam elite ı 600 e getirebiliyorsa slim içinde 600 den yukarı isteyeceği her kuruş benim gözümde kar amacıdır.istediği kadar kar etme hakkıda vardır ama sonrasında kimse çıkıp burası Türkiye burda böyle diye dır dır etmesin.

Sonuna kadar katılıyorum. Dikkat ederseniz Eliteler 300 dolar iken Türkiye'de ne kadardı. 600 -650 arası. E3 de slim açıklandı. Eliteler 250 dolara düştü. 360S modelleri de yine elitelerin eski fiyatı olan 300 dolardan satışa çıktı. Dolayısıyla yine 600-650 arasına satılması gerekiyor. Yok zor bulunuyor, maliyetli geliyor vs bunlar hikaye bana göre. Şu an ki eliteler ile aynı fiyata satılması lazım burada. Ha amaç da belli aslında 360S yi getirmeden önce ellerindeki elite ve diğer stokları tüketmek. Fazla para isteyenler kusura bakmasın ama bu kişilerin milleti kazıklamaya çalışmaktan başka bir amacı yok bence. Daha da ağır konuşmak istemiyorum ama çoğu kişi ne demek istediğimi tahmin etmiştirç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 3 Temmuz 2010; 13:55:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OrKo1984

quote:

Sonuna kadar katılıyorum. Dikkat ederseniz Eliteler 300 dolar iken Türkiye'de ne kadardı. 600 -650 arası. E3 de slim açıklandı. Eliteler 250 dolara düştü. 360S modelleri de yine elitelerin eski fiyatı olan 300 dolardan satışa çıktı. Dolayısıyla yine 600-650 arasına satılması gerekiyor. Yok zor bulunuyor, maliyetli geliyor vs bunlar hikaye bana göre. Şu an ki eliteler ile aynı fiyata satılması lazım burada. Ha amaç da belli aslında 360S yi getirmeden önce ellerindeki elite ve diğer stokları tüketmek. Fazla para isteyen kusura bakmasın ama milleti kazıklamaya çalışmaktan başka hiçbir şey değil. Daha da ağır konuşmak istemiyorum ama çoğu kişi ne demek istediğimi tahmin etmiştirç

o en az fiyatıydı ilk geldiğinde o fiyata zor bulurdun elite leri en az 700 dü teknosada eliteler 999 TLydi ilk resmi satışlarda

• Mecburen düşecek fiyatlar.Bir sebebi var ki şu an bu fiyatlara satılıyor. Teknosa , Media Markt daki fiyatları buraya koymayın.Konumuz garantili ürün değil spot piyasası şu an.

360S i 800 den fazla satacak olan ancak milleti kazıklayacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.