Şimdi Ara

''xbox360 silim türkiye'ye en erken nezaman gelir?' (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
4.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar slim şu an cıktımı kesin olarak? fiyatı 300 dolar civarı deil mi? almanyadan bi akrabama getirteceğimde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURBONUR

arkadaşlar slim şu an cıktımı kesin olarak? fiyatı 300 dolar civarı deil mi? almanyadan bi akrabama getirteceğimde?

USA da çıktı Avrupa da daha çıkmadı 16 Temmuz da çıkacak haliyle Almanya da da yok şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: TURBONUR

arkadaşlar slim şu an cıktımı kesin olarak? fiyatı 300 dolar civarı deil mi? almanyadan bi akrabama getirteceğimde?

USA da çıktı Avrupa da daha çıkmadı 16 Temmuz da çıkacak haliyle Almanya da da yok şuan.

Arkadaşın dediği gibi Amerikada satışta 300 dolardan (299.99), avrupada da 300 (299.99) euro olarak satılacak fiyat resmi olarak böyle açıklanmıştı.
  • bakın arkadaşlar kesin söylüyorum trde 350 tl gibi bir rakam olucak dhcilere özel buu

• 350ye bulursan bize de haber ver:D
  • dhye özel fiyat bu 200-300 tl üstü olmaz bizim arakdaşlarımız çok bilmiş. şuan garantili elite dartide 700 tl bunun spotu 600tl ingilterede aynı cihaz tl bazında 385 tl şimdi bunun açıklaması nasıl? ben garantili slimin 900-1000 arası olacagını spotunda 800-850 arası piyasaya sürülücegini düşünüyorum. burası türkiye avrupadaki fiyatlar avrupa birliğinden dolayı ucuz. bizde ot vergisi bok vergisi trt payı bilmemne vergisi ötv dükkan karı vs. derken fiyat böle kabarıyor

• iki sayfadir 600 olur 700 olur diye kafa patlatmissiniz..

heal olsun diyorum size :) bu eforu vatana millete faydali biseylere harcasaydiniz ulkemiz cok daha guzel bi yer olurdu.

Bu arada bir sorum var, Islem gucu olarak bir farki varmi bu aletin eski XboX360 lardan??? biraz arastirma yapim piyasadan geri kalmisiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

iki sayfadir 600 olur 700 olur diye kafa patlatmissiniz..

heal olsun diyorum size :) bu eforu vatana millete faydali biseylere harcasaydiniz ulkemiz cok daha guzel bi yer olurdu.

Bu arada bir sorum var, Islem gucu olarak bir farki varmi bu aletin eski XboX360 lardan??? biraz arastirma yapim piyasadan geri kalmisiz..

sadece kabı değişik + wifi ve hdd 250 gb.
  • + daha büyük fan
  • 430 tl İngiltere fiyatı + oyun

yazık valla Türk milletini enayi yerine koyup 2 katına satıyorlar yazık

ne hakkı var elin ingiliz alman cocugunun 400tl ye alıp oynarken Türkiyedeki bir cocugun bunu 800 e almasına kimin ne hakkı var

valla varsa imkanınız ingiltereden elden tanıdıkla getirtin diğer turlu enayi rolune girecez mecburen

Avrupa birliğine giremediğimiz surecede fiyatlar gumruk ve özel vergilerden dolayı boyle kalacaktır sacmalık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

dhye özel fiyat bu 200-300 tl üstü olmaz bizim arakdaşlarımız çok bilmiş. şuan garantili elite dartide 700 tl bunun spotu 600tl ingilterede aynı cihaz tl bazında 385 tl şimdi bunun açıklaması nasıl? ben garantili slimin 900-1000 arası olacagını spotunda 800-850 arası piyasaya sürülücegini düşünüyorum. burası türkiye avrupadaki fiyatlar avrupa birliğinden dolayı ucuz. bizde ot vergisi bok vergisi trt payı bilmemne vergisi ötv dükkan karı vs. derken fiyat böle kabarıyor

açıklaması basit "her toplum layık olduğu şekilde yönetilir". o vergileride koyan biziz şikayet edende biziz.
    ayrıca hala kendi mantığınla kendin çelişiyorsun. darty de elite 700 lira diyorsun o elite bide daha fiyat indiriminden etkilenmemiş. darty nin sattığı o elite buraya gelirken ıvır zıvır vergisinden etkilenmemiş mi? aynı ot mok vergisi onada kesilmiş. yeni xbox 360s vergisi mi çıktı hemde 300 lira?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itachi84 -- 6 Temmuz 2010; 17:43:05 >

• dostum beklicez görcez bekleyelim görelim bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi84

quote:

dhye özel fiyat bu 200-300 tl üstü olmaz bizim arakdaşlarımız çok bilmiş. şuan garantili elite dartide 700 tl bunun spotu 600tl ingilterede aynı cihaz tl bazında 385 tl şimdi bunun açıklaması nasıl? ben garantili slimin 900-1000 arası olacagını spotunda 800-850 arası piyasaya sürülücegini düşünüyorum. burası türkiye avrupadaki fiyatlar avrupa birliğinden dolayı ucuz. bizde ot vergisi bok vergisi trt payı bilmemne vergisi ötv dükkan karı vs. derken fiyat böle kabarıyor

açıklaması basit "her toplum layık olduğu şekilde yönetilir". o vergileride koyan biziz şikayet edende biziz.
    ayrıca hala kendi mantığınla kendin çelişiyorsun. darty de elite 700 lira diyorsun o elite bide daha fiyat indiriminden etkilenmemiş. darty nin sattığı o elite buraya gelirken ıvır zıvır vergisinden etkilenmemiş mi? aynı ot mok vergisi onada kesilmiş. yeni xbox 360s vergisi mi çıktı hemde 300 lira?

Abi, vergileri biz koymuyoruz ki. Devlet koyuyor. Devletin koyduğu vergiye ne diyebiliriz ki? Ha, bir şey desek bile dinleyecekler mi? Bak, babam anlatmıştı. Hani sabit telefon ücreti çıkmıştı bir ara. Kontörler sıfırlandığı zaman sanırım. Birisi şikâyetçi olmuş. Geri çekmişler. Sonra daha da pahalılaştırarak yeniden çıkarmışlar. Burası Türkiye. Burada devlete karşı hakkını arayamazsın. Ha, gidersin Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne. Orada hakkını ararsın işte.

• Xbox 360 S Türkiyede gördüm.Ankara da Galeria AVM nin arkasında konsol ve film satan bir yer var.Orası satıyor fiyat olarak 650 dedi :S Elinde varmış birkaç tane getittirmiş galiba?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacLoaD

Xbox 360 S Türkiyede gördüm.Ankara da Galeria AVM nin arkasında konsol ve film satan bir yer var.Orası satıyor fiyat olarak 650 dedi :S Elinde varmış birkaç tane getittirmiş galiba?????

Artık, gereksiz tartışmalara bir son verelim. Elite pack bile 700 iken, XBOX 360 Slim'in fiyatı 650 imiş.
  • ntsc konsoldur veya slim degildir kesinlikle bu fiyata vermezler pal versyonu çıkmadı zaten 16da cıkıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gprsnedir -- 7 Temmuz 2010; 10:44:25 >
  • quote:

ntsc konsoldur veya slim degildir kesinlikle bu fiyata vermezler pal versyonu çıkmadı zaten 16da cıkıcak

NTSC olunca ne oluyor? Tamam, fiyatı daha ucuz oluyor. Fakat, neden daha ucuz oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

quote:

ntsc konsoldur veya slim degildir kesinlikle bu fiyata vermezler pal versyonu çıkmadı zaten 16da cıkıcak

NTSC olunca ne oluyor? Tamam, fiyatı daha ucuz oluyor. Fakat, neden daha ucuz oluyor?

Görüntü kodları işte biri avrupa diğeri asya oluyor. Pal daha pahalı ve eskiden çoğu oyun pal çıkıyordu şimdi tüm oyunlar rf artık pal almaya gerek yok bence benim eski konsolum ntsc-j idi ama hiç sorun yaşamadım.
  • Ben de bekliyorum gelmesini garanti bizim çakal esnaf fiyatı katlayıp satacak bakalım 600 den pahalı olursa normal bir arcade alırım yeter bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: MooNLiGhT1925

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

quote:

Görüntü kodları işte biri avrupa diğeri asya oluyor. Pal daha pahalı ve eskiden çoğu oyun pal çıkıyordu şimdi tüm oyunlar rf artık pal almaya gerek yok bence benim eski konsolum ntsc-j idi ama hiç sorun yaşamadım.

Oyun NTSC-U diyelim. Bende de PAL var. Açmıyor mu konsol?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.