Şimdi Ara

''xbox360 silim türkiye'ye en erken nezaman gelir?' (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
4.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • atik filan getirtir... elite ile aynı fiyata...

nasıl olsa aynı fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 29 Haziran 2010; 16:49:04 >
  • bak dostum konsolun tr satış fiyatı 1100(bu garantili fiyatı) tl civarı olacak 950 den atik ve kahraman elektronik fwli satacak bence diger firmaların getirmesi ile fiyatlar biraz düşücek 800 civarı piyasa fiyatı olacak şuanki elite fiyatına düşmez elitetan çok çok üstün donanimları var örenğin hdd örneğin wifi örneğin bazı ek donanimları elite göre daha fazla desteklemesi yani bu cihazın işlemci ve grafik işlemcisi aynı ama ek özellikleri var birkere firmalar ellerindeki eliteları bitirmeden slimgetirmezler :( birde bugün atiği aradım fiyatın şuanki elitelara göre yüksek olacağını söylediler. birde ben ithalatcı değilim benim yurt dışından getiricem cihaz fazladan 1 tane olucak yani bitane kendime bitanede satmaya öle 10tane falan getirmicem yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gprsnedir -- 28 Haziran 2010; 17:10:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

atik filan getirtir... elite ile aynı fiyata...

Sen geriden takip ediyorsun herhalde atik rahmetli oldu.
  • SİLİM mi
  • sizin şukadardan fazla vermem yok şöle olur yok böle olur. benim iphone işine döndü zamanın birinden ikince el iphne 3g aldım 800tlye sonradedimki kendime çok para kolay kaznmıyoruz biraz düşsün öle alırım cihazı aynı paraya başkasına sattım aradan 1 sene geçti cihazın 2 eli hala 800 dü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

sizin şukadardan fazla vermem yok şöle olur yok böle olur. benim iphone işine döndü zamanın birinden ikince el iphne 3g aldım 800tlye sonradedimki kendime çok para kolay kaznmıyoruz biraz düşsün öle alırım cihazı aynı paraya başkasına sattım aradan 1 sene geçti cihazın 2 eli hala 800 dü :)

benzetmen tencereye dibin kara demişler nerem doğruki demiş demek gibi olmuş. bir ürünün 2. el piyasasının düşmemesiyle konunun yakından uzaktan ilgisi yok. Ms bunu elite ile aynı paraya satıyor. maliyet değişmezken 350 lira fazladan istemek sadece bilgisiz kullanıcıyı kazıklama fikridir. ayrıca sadece dahili wi-fi için(130 gb fazla hdd çokta ihtiyaç değil) kimse 1 yıl değişim garantili elite almak varken (hatta fiyatı yakında düşecek arcade) 350 lira fazladan para vermez.

• quote:

Orijinalden alıntı: magandas22

Bir xbox360 satıcısından nezaman geleceği hakkında bilgi istiyorum.

Ağustos başında geliyor.Fiyat 600-625 civarlarında olacak ( Dolarla alakalı ) Gelecek cihazlar pal avrupadır
  • Ben 700 den aşağa satacaklarını sanmıyorum.
  • Ağustos başında geliyor.Fiyat 600-625 civarlarında olacak demissiniz bu bir tahmin mi yoksa kesin agutos başında gelecek.Cevabınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
  • 600 diyen ancak kendini kandırır 750-800 den başlar fiyatlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

600 diyen ancak kendini kandırır 750-800 den başlar fiyatlar.

yav mantıklı bir sebep verseniz şunun için? özellikleri daha iyiymişde ondanmış kimine göre. tüm ms çalışanlarıda dingil, daha iyi özellikleri olan ürünü elite ile aynı fiyata satıyorda biz çok akıllıyız fiyat farkı koyuyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi84

quote:

yav mantıklı bir sebep verseniz şunun için? özellikleri daha iyiymişde ondanmış kimine göre. tüm ms çalışanlarıda dingil, daha iyi özellikleri olan ürünü elite ile aynı fiyata satıyorda biz çok akıllıyız fiyat farkı koyuyoruz.

burası türkiye dostum yurtdışında 100 dolar olan alet burada 300 dolar+kdv olur canını sıkma
  • Burası Türkiye adamı ayakta soyarlar(anladınız siz) haberi olmaz.
  • şunuda göz önünde bulundur wifi 50$(tabi yurtdışında) 250gb disk 200tl isteniyor trde nese sadede gelelim slim artısı sogutma sistemi değişmiş önceden soğutucuların üstüne üfleyen bir fan yoktu şimdi ise var gpu ve cpu birleştirilmiş gpu ve cpunun üzerine sogutucu konulmuş onun üstüne bir sogutucu daha konulmuş yani benim görüşüm kendileri 3k bitti demeseler bile bence 3kyı bitirdiler. bu cihazlar jasperden daha sağlam olacak bence cihazın hakkı 850 bundan aşağı olmaz ya birde sen hiç gördünmü avrupada 300€ olan bir ürünün tr fiyatının aynı olduğunu?

MS ten trye özel kampanya

evet arkadaşlar içiniz rahatlasın slim trye 500tlden giricekmiş :) hatta pazarlıkla kahraman elekronik 400 gibi bir rakama satacakmış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gprsnedir -- 1 Temmuz 2010; 8:31:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodocan

quote:

quote:

burası türkiye dostum yurtdışında 100 dolar olan alet burada 300 dolar+kdv olur canını sıkma

işte dediğiniz şey bu ve aslında konuyla ilgisi yok. dışarda konsol x lira burda olsun y+kdv lira. yine aynı firma yine x liraya konsol satıyor ve siz diyorsunuzki bu y+kdv+kdv+kdv+kdv+kdv+kdv olur. sorun burda. aynı statüde ürün fiyatı aynı,yol masrafı aynı,vergiler aynı. burası Türkiye de bu ülkeyi böyle yapanda bu düşünce.

hala bazı arkadaşlar yok şusu var busu var diyor. arkadaş üretici firma bir güzellik yapmış daha özellikli bir ürünü aynı fiyattan veriyor. sana göre hakkı şuymuş buymuş beni ilgilendirmez. herhangi bir firma spot satsın yada garantili satsın, aynı maliyetle aldığı ürünü sırf yeni diye kendi kafasından %30-40 zam yaparsa bu mantık değil kötü niyettir. konsolun değerini üretici belirler ahmet mehmet değil. ancak spot piyasasında yok az bulunuyor yok maliyetli geliyor hemde birkaç ekstra özelliği var(wi-fi haricinde çokda büyük ekstrası yok bana göre) diye pahalı satılır.

• En doğrusu Avrupa'dan getirmek. Herhangi bir uyumluluk sorunu olacağını sanmıyorum. Şahsen burada 800 TL çok fazla geldi bana. Çünkü Xbox 360 ile aynı fiyata satılacağı söylenmişti. Avrupa'da da o fiyatta bulursunuz, iyi forumlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dodocan

quote:

quote:

işte dediğiniz şey bu ve aslında konuyla ilgisi yok. dışarda konsol x lira burda olsun y+kdv lira. yine aynı firma yine x liraya konsol satıyor ve siz diyorsunuzki bu y+kdv+kdv+kdv+kdv+kdv+kdv olur. sorun burda. aynı statüde ürün fiyatı aynı,yol masrafı aynı,vergiler aynı. burası Türkiye de bu ülkeyi böyle yapanda bu düşünce.

hala bazı arkadaşlar yok şusu var busu var diyor. arkadaş üretici firma bir güzellik yapmış daha özellikli bir ürünü aynı fiyattan veriyor. sana göre hakkı şuymuş buymuş beni ilgilendirmez. herhangi bir firma spot satsın yada garantili satsın, aynı maliyetle aldığı ürünü sırf yeni diye kendi kafasından %30-40 zam yaparsa bu mantık değil kötü niyettir. konsolun değerini üretici belirler ahmet mehmet değil. ancak spot piyasasında yok az bulunuyor yok maliyetli geliyor hemde birkaç ekstra özelliği var(wi-fi haricinde çokda büyük ekstrası yok bana göre) diye pahalı satılır.

ee bunu böyle yapanın bu düşünce oldugunu bu vergiler oldugunu hepimiz biliyoruz önemli olan getirten adamın düşüncesini değiştirmek ülkedeki vergi bilnemne sistemini değiştirmek yok sen istediğin kadar çırpın dur kadıköyde sadece bir dükkan hariç diğer dükkanlar 5 lira indirimi bırak günahlarını bile vermiyorlar bizim burada tartıştığımız şeye bak hala iyi niyetli düşünüyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 2 Temmuz 2010; 12:54:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

bak dostum konsolun tr satış fiyatı 1100(bu garantili fiyatı) tl civarı olacak 950 den atik ve kahraman elektronik fwli satacak bence diger firmaların getirmesi ile fiyatlar biraz düşücek 800 civarı piyasa fiyatı olacak şuanki elite fiyatına düşmez elitetan çok çok üstün donanimları var örenğin hdd örneğin wifi örneğin bazı ek donanimları elite göre daha fazla desteklemesi

ne zırvalıyorsun arkadaşım? heryerde elite ile aynı fiyattan piyasaya çıkıyor konsolun $299 olduğunu 5 yaşındaki çocuklar bile biliyor. aynı şekilde gelse kargo maliyeti + gümrük vergisi + dükkan karı elite ile aynı paraya mal oluyor wifi varmış hdd 250gb mış ta mış mış.
  • ben zırvalamıyorum arkadaşım sen zırvalıyorsun. şuan almanyada ön sipariş alınıyor ve fiyat 300€(pal cihaz) sen almanyada 300€ olan bir malzemenin gümrük vergisi +kargo+dükkan karı konarak bana açıklarmısın trde nasıl elite aynı paraya satılıcak şuan elite amerikadaki satış fiyatı 385tl(ntsc cihaz) + kargo+gümrük masrafı + dükkan karı spotu 600tl biraz mantıklı olun hiç gördünüzmü böle bişi 300€ avrupada olan cihazında trde aynı paraya satıldıgını? tamam sizinle ugraşılmaz ben satıcı degilim getirip satıcam 1 tane cihaz oda satsamda olur satmasamda hiç problem diil sizin dediginiz olsun trde xbox slim 600 den satılıcak
  • heheeh 600 den satılırmı hiç huuuhuhuhuhuhuh en az 800 ay bide garantili yse uu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.