Şimdi Ara

''xbox360 silim türkiye'ye en erken nezaman gelir?' (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
4.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu başlığı değiştirin artık ya silim nedir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

Şu başlığı değiştirin artık ya silim nedir ya

l yerine "k" koy.
  • arkadaşlar 1-2 hafta içinde arcade almayı düşünüyorum alayım mı yoksa slim mi bekleyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemoandcemo -- 9 Temmuz 2010; 21:05:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemoandcemo

arkadaşlar 1-2 hafta içinde arcade almayı düşünüyorum alayım mı yoksa slim mi bekleyeyim

arcade düşünüyorsan al çünkü slim ile arcade arasında epey fazla fiyat farkı olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemoandcemo

arkadaşlar 1-2 hafta içinde arcade almayı düşünüyorum alayım mı yoksa slim mi bekleyeyim

valla hacım xbox 360 s geldiğinde bide buna fw çıkmasını bekliceksin fw çıkana kadar elite ve arcade lerin fiyatlarıda artıcaktıri,bende senin gibi tereddütteyim ama bekleyemiycem bu s modelini.Jasper arcade 1.7 fw li alıp yanına birde 120 gb hdd :)
  • arkadaşlar amerikadan slim getirsek ? oyun konusunda ya da başka konularda sıkıntı olur mu?_
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURBONUR

arkadaşlar amerikadan slim getirsek ? oyun konusunda ya da başka konularda sıkıntı olur mu?_

Gümrük ?
  • bi arkadaşım oradan göndericek ?
  • Gönderse bile yine takılır gelirken kendisi getiriyorsa sorun olmaz ama.
  • yani aletin ntsc olması bi sorun olşturmaz diyorsunuz? free region oyunları ntsc alet de açar deil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURBONUR

yani aletin ntsc olması bi sorun olşturmaz diyorsunuz? free region oyunları ntsc alet de açar deil mi?

Valla öyle bir şey diyen olmadı. Herkes, gümrüğe takıldı, sen öyle deyince.
  • Şu anda elimde italyadan getirilme pal ve kutusunda 3 adet 360 slim cihaz vardır arkadaşlar. Pazarlıksız 1000 tl den satıyorum tanesini. İsteyen irtibat kurabilir.

Gsm : 0 555 284 83 81

Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Orijinalden alıntı: gizemli_yolcu

850 tlye temmuz sonu teslim ederim isteyen olursa pm atsın

Tamam 950 ye anlaşalım?!...

Arkadaşım dalga mı geçiyorsun? Bu tamamen FARKLI bir oyun konsolu. Xbox 360 değil bu adeta Xbox 720... Grafikler, sesler, oynanış filan. Next gen devri bitti artık. 950 lira önermişsin dalga geçer gibi. Ben 1250 lira öneriyorum gizemli_yolcu kardeşim. İlk bana yolla.

Sen asıl bence buradaki tüm herkezle dalga değil t.şak geçiyorsun.1250 tl mi?Sen slim özelliklerini ya okumadın yada hayalinde görüdügün bir kaç kesiti yazıyorsun burada ne görüntüsü ne sesi :D hdmi kablo içerisinde barındırılıyormus eliteyede al tak aynı lütfen uçuşlara geçmeyelim kolpaları usturuklu sıkalım mermin biterse kimse aldanmaz sana

• quote:

Orijinalden alıntı: atakan1511

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım dalga mı geçiyorsun? Bu tamamen FARKLI bir oyun konsolu. Xbox 360 değil bu adeta Xbox 720... Grafikler, sesler, oynanış filan. Next gen devri bitti artık. 950 lira önermişsin dalga geçer gibi. Ben 1250 lira öneriyorum gizemli_yolcu kardeşim. İlk bana yolla.

Sen asıl bence buradaki tüm herkezle dalga değil t.şak geçiyorsun.1250 tl mi?Sen slim özelliklerini ya okumadın yada hayalinde görüdügün bir kaç kesiti yazıyorsun burada ne görüntüsü ne sesi :D hdmi kablo içerisinde barındırılıyormus eliteyede al tak aynı lütfen uçuşlara geçmeyelim kolpaları usturuklu sıkalım mermin biterse kimse aldanmaz sana

Bu forumda harbiden sorun var! Awesome nickli arkadaşın ne kastettiğini anlamak gerçekten çok mu zor?

• bakalım uygun bi fiyattan gelirse bende bir tane düşünüyorum
  • sadece 3 günlüğüne 850 liraya satıyorum. acil ödemem var. eğer 3 gün içinde satılmazsa 900 e çıkarıcam fiyatı.

İlgilenenlere duyurulur.
  • Şaka mı bu :S Nasıl yani 850 lira 1000 Lira felan Elite'le aynı fiyatta değil mi bu :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: slicer

quote:

Orijinalden alıntı: atakan1511

quote:

quote:

quote:

Bu forumda harbiden sorun var! Awesome nickli arkadaşın ne kastettiğini anlamak gerçekten çok mu zor?

Limited Edition bu hocam Sayıyla gönderiyorlar

• temmuz sonu 2 adet cihaz gelicek tanesini 850 ye vericem cihazlar garantili olucak fw atılmassa bir ayagım almanyada oldugu için garanti dahilindeki tamirler için götürüp getiricem fiyatım sondur pazarlık yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

Şu başlığı değiştirin artık ya silim nedir ya

Bende tam onu yazmak için girdim foruma her girişimde gözüme takılıyo sinir oluyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.