Şimdi Ara

''xbox360 silim türkiye'ye en erken nezaman gelir?' (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
4.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en az 700 e gelir son sözüm 650 de olabilir ama 600 asla olmaz ilk geldiğinde
  • İngiltere fiyatı daha çıkmadan 189 Sterlin ( 435 TL )
    Su anki 120 gb Elite ise 149 Sterlin ( 345 TL ) Bu fiyata yeni dustu, 120 GB olanda 189 Sterlin idi...

Hangi 800 lerden bahsediyosunuz ? 120 GB Eliteleri 600 TL nakitte veren spotculara, alış fiyatı degismeyen Slim icin 600 TL den 1 tl fazla veren kişi kesinlikle yanlış yapmıs olur.

Ama emininm dayanamayıp 800 verecek olan kişiler çıkacaktır... 435 TL lik makineye 850 verecek degilim...

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003NSBMF8/ref=s9_simh_gw_p63_i2?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=1YAABNQ6JQE4ASNKBP9S&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467198433&pf_rd_i=468294

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002YIHJNC/ref=s9_simh_gw_p63_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=1YAABNQ6JQE4ASNKBP9S&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467198433&pf_rd_i=468294

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_girit -- 3 Temmuz 2010; 14:15:09 >

• elite fiyatlarının düştüğünden haberim yoktu. daha iyi olmuş elite spotta 600 ün altına inerse(satıcılar indirimler fiyatlara yansıyacak diyor) çok ilgi görür.
  • Bence 650 tl ye gelir en fazla 700 olmalı geçerse almam.
  • Arkadaşlar İsviçreden alıcaz ama bu fw olayı ne oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatomist

Slim xbox'ı 800 tl ye satsın bu spot piyasası, bende gider elite alırım hemde garantili fw'li. 800 tl ye sattıkları fw lemek için risk aldıkları ve 800 tl satış rakamında ayak diredikleri xbox slimlere yaptıkları yatırımların geri dönüşünü alamadıkları anda nasıl olsa çakacaklar fiyatı 600 tl ye. Bende açız diye bağıran soygunculuğu, fahiş mal satmayı, spekükalasyonu ilke edinmiş esnafımızın çöküşünü izleyeceğim hemde keyifle. Biraz prensip lütfen...

Tespitler doğru ancak fiyatların 600 TL seviyesine inmesi için en az 2-3 ay beklemek gerekiyor belki de daha fazla.
  • Siyahı süper bence. PS3 fat'ın karizmasını katlayacak görselliğe sahip bir cihaz. Mükemmel ya. Ama PS3'ün oyunlarında yazan Playstation 3 yazısı çok güzel. XBOX 360'ınkilerinde çok kötü duruyor.

quote:

Orijinalden alıntı: sam_fisher06

görsellik olarak current genden çirkin olan ve sadece tek soğutucu ile ayakta tutunmaya çalışan lozer bir sistem için bukadar heyecan yapmayın

unutmayınki ms herzaman ilk ürünleri hüsranlıktır: falcon, xenon board (2. version falcon hariç)

vista, 7, xp gibi service pack olmadan yapamayan basiretsiz bir şirkettir..

bence sazan olmayalım microsoftun

PS fanları konuya damlamış. Arkadaşım, bu cihaz görsellik olarak PS3 fattan kat be kat üstün. PS3 diyorum dikkat edersen. XBOX 360 Elite veya Wii demiyorum. Hem, konsol alacak çoğu kişi, konsolunun görselliğine önem vermez. İşlevine bakar. Isınma sorunu ortadan kalkmış. 45nm üretim teknolojisiyle üretilmiş parçalar. Sesin azaltılması için de tek fan kullanmayı tercih etmişler.

Not: Fanlık söz konusu ise PS3 derim.

quote:

Orijinalden alıntı: ICOSolidEye

Geçen gün geçerken tanıdık bir mekâna uğradım isim vermeyeyim reklam olmasın arkadaşlar. Bu Slim ve Kinect'in gelişi hakkında bayağı sohbetimiz oldu, Slim konsollar büyük olasılıkla Ağustos ayının sonlarına doğru gelebilir. Kinect için ise çıkış tarihinden daha uzun bir vade de geleceği belirtiliyor arkadaşlar. Fiyat konusunda birşey denmedi henüz ama eski modellerin fiyatını çekip, Slim modellerin fiyatını en az 750-800 arası yapacaklardır buda benim tahminim olsun sizlere..

XBOX 360 Slim modelinde de çeşitli paketler olmalı bence. Elite Pack çıkarsa, next-gen konsol alacağım zaman XBOX 360 Slim Elite Pack alırım. Şimdiye kadar hiçbir konsolun slim modeline sıcak bakmamışımdır. Fatları daha güzeldir ve daha uzun sürede ısınır. PS2 slim modelinde ilk başta ısınma sorunu vardı. Ve PS2 fat'a göre çok kötü görünüyordu.

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Orijinalden alıntı: gizemli_yolcu

850 tlye temmuz sonu teslim ederim isteyen olursa pm atsın

Tamam 950 ye anlaşalım?!...

Arkadaşım dalga mı geçiyorsun? Bu tamamen FARKLI bir oyun konsolu. Xbox 360 değil bu adeta Xbox 720... Grafikler, sesler, oynanış filan. Next gen devri bitti artık. 950 lira önermişsin dalga geçer gibi. Ben 1250 lira öneriyorum gizemli_yolcu kardeşim. İlk bana yolla.

XBOX 720 mi?
    Videosu var mı?

quote:

Orijinalden alıntı: Or_Mor

Valla çok kararsız kaldım ya slimi beklesem fiyatının normalleşmesi eylül'ü bulacak gibi eskisini alsam fiyatı hala düşmedi

Sabret, slim'i al bence. Hem daha iyi; ısınma sorunu yok, daha ufak, daha şık.

quote:

Orijinalden alıntı: TURBONUR

almanyada fiyatlar ççok uygun diye biliyorum x box konusunda abd de nie bu kadar pahalı ben bizim akrabanın fişini gördüm x box 360 arcade +20 gb hdd 120 euroya almış saturn diye alışveriş mağazasından mediamarktla aynı firimaymış abd de bu kadar pahalı olmaz bence

Hadi ya? Çok uygunmuş harbiden. 240 lira ya. Süper fiyat.

quote:

Orijinalden alıntı: itachi84

quote:

Orijinalden alıntı: dodocan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

600 diyen ancak kendini kandırır 750-800 den başlar fiyatlar.

yav mantıklı bir sebep verseniz şunun için? özellikleri daha iyiymişde ondanmış kimine göre. tüm ms çalışanlarıda dingil, daha iyi özellikleri olan ürünü elite ile aynı fiyata satıyorda biz çok akıllıyız fiyat farkı koyuyoruz.

burası türkiye dostum yurtdışında 100 dolar olan alet burada 300 dolar+kdv olur canını sıkma

işte dediğiniz şey bu ve aslında konuyla ilgisi yok. dışarda konsol x lira burda olsun y+kdv lira. yine aynı firma yine x liraya konsol satıyor ve siz diyorsunuzki bu y+kdv+kdv+kdv+kdv+kdv+kdv olur. sorun burda. aynı statüde ürün fiyatı aynı,yol masrafı aynı,vergiler aynı. burası Türkiye de bu ülkeyi böyle yapanda bu düşünce.

hala bazı arkadaşlar yok şusu var busu var diyor. arkadaş üretici firma bir güzellik yapmış daha özellikli bir ürünü aynı fiyattan veriyor. sana göre hakkı şuymuş buymuş beni ilgilendirmez. herhangi bir firma spot satsın yada garantili satsın, aynı maliyetle aldığı ürünü sırf yeni diye kendi kafasından %30-40 zam yaparsa bu mantık değil kötü niyettir. konsolun değerini üretici belirler ahmet mehmet değil. ancak spot piyasasında yok az bulunuyor yok maliyetli geliyor hemde birkaç ekstra özelliği var(wi-fi haricinde çokda büyük ekstrası yok bana göre) diye pahalı satılır.

Spot, perakende fiyatına aldığı ürünü peşin fiyattan satan yerlere denmiyor muydu? Garantisiz mi oluyor spot mallar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 4 Temmuz 2010; 11:45:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: m_girit

İngiltere fiyatı daha çıkmadan 189 Sterlin ( 435 TL )
    Su anki 120 gb Elite ise 149 Sterlin ( 345 TL ) Bu fiyata yeni dustu, 120 GB olanda 189 Sterlin idi...

Hangi 800 lerden bahsediyosunuz ? 120 GB Eliteleri 600 TL nakitte veren spotculara, alış fiyatı degismeyen Slim icin 600 TL den 1 tl fazla veren kişi kesinlikle yanlış yapmıs olur.

Ama emininm dayanamayıp 800 verecek olan kişiler çıkacaktır... 435 TL lik makineye 850 verecek degilim...

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003NSBMF8/ref=s9_simh_gw_p63_i2?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=1YAABNQ6JQE4ASNKBP9S&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467198433&pf_rd_i=468294

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002YIHJNC/ref=s9_simh_gw_p63_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=1YAABNQ6JQE4ASNKBP9S&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467198433&pf_rd_i=468294

Fiyatlar £189.99/£149.99 şeklinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 4 Temmuz 2010; 12:06:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger
    Spot, perakende fiyatına aldığı ürünü peşin fiyattan satan yerlere denmiyor muydu? Garantisiz mi oluyor spot mallar?

faturasız,vergisiz satış yapan yerler. yanlış kullanım var mı bilmiyorum ama adamlar kendilerine böyle diyorlar. ayrıca bildiğim kadarıyla kadıköyden alınan konsollarada fw atılmadığında garanti kapsamında oluyor.
  • quote:

quote:

faturasız,vergisiz satış yapan yerler. yanlış kullanım var mı bilmiyorum ama adamlar kendilerine böyle diyorlar. ayrıca bildiğim kadarıyla kadıköyden alınan konsollarada fw atılmadığında garanti kapsamında oluyor.

Garantisi varsa sorun yok. Spotçulardan televizyon alabilme durumum var da.
  • quote:

quote:

quote:

tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla atıyorum vestel elindeki malı satamıyor ve yeni modeller çıkıyor,bu satamadığı eski modeli spot satan adama parasız veriyor satsın diye. spot satan eleman bayi fiyatından ucuza satıp bir pay alıyor bu satıştan(seri sonu gibi). garantileride olması lazım. bu kadıköydeki yada karaköydeki yerler böyle değil ama onlarada spot mağza deniyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla atıyorum vestel elindeki malı satamıyor ve yeni modeller çıkıyor,bu satamadığı eski modeli spot satan adama parasız veriyor satsın diye. spot satan eleman bayi fiyatından ucuza satıp bir pay alıyor bu satıştan(seri sonu gibi). garantileride olması lazım. bu kadıköydeki yada karaköydeki yerler böyle değil ama onlarada spot mağza deniyor.

Herkes de Kadıköy'den örnek veriyor yahu. Bursa'da oturuyorum ben.

• bursada zor
  • Arkadaşlar almanyadan gelecek bir tanıdık x box slim getirmesini söyleyeceğim avrupada fiyatlar ne kadar olur ve alet tam ne zaman cıkıyor ?
  • Xbox 360 Slim'in ülkemize gelmesi aslında Slim model almayacaklar içinde önemli çünkü çok büyük olasılıkla Slim'in gelmesi ile şuanki "Arcade ve Elite" modellerde fiyatlar düşecektir.

Arcade yada Elite alacaklarda bence Slim'in gelmesini beklesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Xbox 360 Slim'in ülkemize gelmesi aslında Slim model almayacaklar içinde önemli çünkü çok büyük olasılıkla Slim'in gelmesi ile şuanki "Arcade ve Elite" modellerde fiyatlar düşecektir.

bu aradaa makina almanyadan gelcek sizce ne kadar olur fiyat x box 360 slim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURBONUR

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Xbox 360 Slim'in ülkemize gelmesi aslında Slim model almayacaklar içinde önemli çünkü çok büyük olasılıkla Slim'in gelmesi ile şuanki "Arcade ve Elite" modellerde fiyatlar düşecektir.

bu aradaa makina almanyadan gelcek sizce ne kadar olur fiyat x box 360 slim?

Amazon.co.uk'ta 189.99 Pound olarak gözüküyor.Almanya fiyatıda Euro olarak aşağı yukarı denk olacaktır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 360Arcader

bursada zor

Neden?
  • Şuan garantili fwsiz eliteler kaça satılıyor türkiyede?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 360Arcader

bursada zor

Neden?

Bu kadar dert etme İstanbul'da bu işi yapan güvenilir yerler var onlarla görüşürsün havale yaparsın onlarda sana kargo ile cihazını yollarlar.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.