beyler sanmıyorum ama belki oluyodur bi sorum var xbox360 alacam yakında, microsoft un sidewinder ı var bende kendi ürünleri adamların usb bide sonuçda, çalışması için desteklermi acaba akıllarına gelmişmidir böyle bişi yapmak microsoft un güzel olurdu olmuyosa vardır herhalde xbox360 için direksiyon onlar kaç lira.
yokmu bilen
büyük bi ihtimal destekler dostum
Bende de var sidewinder.Ama malesef çalışmıyor.Çünkü firmanın adı Microsoft.
direksiyon bende vae senditten aldım 15 günde geldi istersen oradan al yok dersen benimkini satmayı düşünüyorum . ilgileniyorsan senditte ki linki vereyimhttp://www.sendit.com/game/item/6000000003651
bilader bu aldigin site guvenilir mi tavsiye edermisin..Nasil bi site...
quote:
Orjinalden alıntı: kubilay baykal
bilader bu aldigin site guvenilir mi tavsiye edermisin..Nasil bi site...
sendit iyidir.
valla ben tr den alacağıma oaradan alırınm mutiş güvenilir ben oyunlarımın hepsini oradan aldım bi kersinde fnr 3 elime ulaştığında çalışmıyordu mesaj attım geri yollamamı istediler ve 4 gün sonra ürün ellerine ulaştıktan sonra yolladılar yenisini , xbox için kamerayıda oradan aldım mal postada kayboldu 3 hafta beklememi istedilr ve 3. haftanın sonunda yolladılar . yani çok sağlam çalışıyorlr
elimdeki ile oynayamazmıyım çeviricisi falan filan yokmu ne bilim :D adamlar kendi ürününü destekli yapmazmı ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme