Şimdi Ara

Xbox360 ve monito baglantısı inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yazan : drizzt

Teamxbox VGA HD AV kablosunu inceleme altına almış.

Kablo ,DV-15S VGA connector, stereo audio kabloları ve Dolby Digital 5.1 surround sound optik çıkış içeriyor...

Kurulum kolay, kabloyu takıyoruz ve Xbox360 daki ekran ve ses ayarlarından gerekli değişiklikleri yapıyoruz.
    LCD monitor kullanıyorsanız, X360 ın çözünürlük ayarını monitorunuze uygun yapmanız gerekiyor...
    Yanlış çözünürlük seçmekten korkmaya gerek yok, zira size görüntü gelip gelmediği soruluyor.10 sn içinde onaylanmazsa önceki haline geri dönüyor.

Bu kablo ile kullanılabilen çözünürlükler ise şöyle

3 monitorle test edilmiş.Bir CRT, iki adet LCD..

CRT : Samsung SyncMaster 753DF, çözünürlük 1280x1024 olarak monitorun desteklediği maximum seçilmiş. Diger çözünürlükleri desteklemediği için deneyememişler.Ancak resim kalitesi super deniyor.Diger LCD ve Plazma HDTV lerden alacagınız kaliteden daha iyiydi denmiş.

LCD : 19” monitor ve 20” widescreen.
    19” monitor ,DELL UltraSharp 1905FP ,1280x1024 veriyor.Ancak görüntü kalitesi Samsung CRT ile karşılaştırılamaz deniyor.Daha kötü.LCD nin dezavantajı.

Son olarak DELL UltraSharp 2005FPW, 20.1 " wide monitor denenmiş.Çözünürlüğü 1680x1050.Bu x360 tarafından desteklenmediği için 1280x768 ve 1280x1024 seçilmiş.
    20" LCD karşısından kalkmak istemedim diyor.X360 bunda inanılmaz kalitede imiş.Dahsboard dan oyunlara kadar.

Sonuç :

PC monitörünüz varsa, bu kablo kesinlikle bulundurulmalı. VGA sinyal direk konsoldan geliyor, arada çevrim yapılmıyor, diger S-Video ve component kablolardaki gibi.

Kablo kalitesi güzel.Uzunluk yeterli denmiş.Optic çıkış ve stereo baglantı imkanlarıda verdiği için alınması şart olan bir aksesuar..

Haliyle HDTV imkanı olmayan X360 kullanıcılarda, çok iyi görüntü kalitesinde CRT monitorlerindede oyunlarını oynama imkanına sahipler..

Fiyatı ortalama 20$ civarı olması gerekiyor

Ürünün genel puanı :91

• Sağol kardeşim. Çok güzel bir konuya değinmişsin. İnşallah bu olay ps3 çıktığı zaman da olur.
  • sağol verdiğin bilgiler için.....
  • 17 inç dell monitör var olurmu şimdi yani.?

Bide normal 70 ekranlarda da oynanıyo fakat görüntü mü net olmuyo onda bunu anlamadım.? Yoksa hiç mi çalışmıyo.?
  • çalışıyor elbette
    max 800x600 çözünürlükte oynuyorsun olayı o
    1280 lere cıkamıyorsun yani
    ama monitorde cıkarsın
  • Keşke 17 inç yerine 19 alsaydım yaa
  • ya bırsey sormak ıstıyorum pekı xbox360 dırek monıtoremı baglıyoruz yoksa pc'nın ekran kartı uzerındenmı goruntu alıyor.Eger arada ekran kartı olması gerekıyorsa bunun en az kac mb vede ne marka olması lazım
  • ekran kartına gerek yokmuş önemi de yok sadece 1 kablo gerekmiş.
  • ozaman ıyı bı monıtor aldık mı tamam bu ıs hdtvye gerek yok ben almanyadan yılbasından sonra getıreyım barı kendıme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.