Şimdi Ara

XBox360 Wallpapers(Arkaplanlar)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • XBOx360 icin en iyi Duvar Kağıtlarını Burada Toplayalım Arladaşlar. Cözünürlük olarak 720p ve 1090p şeklinde olucak destek veren arkadaşlara şimdiden tşkler...

eklediğimiz duvarkağıtları bu şekilde gözükecekdir ekranınızda kırmızı bölgede menüler olduğu icin o bölüm gözükmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HD-GaMeR -- 10 Ekim 2010; 1:53:48 >

• iyi hoşta XBox360 a Wallpaper nasıl yükleniyor? birde rehber hazırlasaydın güzel olurdu.
  • ben herkez biliyo zannediyodum o yüzden ekleme gereği duymadım ama eklerim tabi arz talep meselesi sonucda :)
  • iyi hoşda xbox da walpaper a ne gerek var anlamadım. zaten dashboard ekranın 3 de 2 sini kaplıyor bu yüzden arkaya koyduğunuz resmin hiçbir manası kalmıyor 360 ın sevmediğim yanlarından birisi ana menüsünü kendi istediğin gibi şekillendiremiyorsun...
  • wallpaper'da aa eksikliği var beyler
  • haklısınız o konuda bende sıkıntılıyım ama önemli olan 3 ün 1 ini iyi kullanabilmek 3de 1 lik bölümde etkin olacak duvarkağıtlaı yapıcaz sizin anlıyacağınız. normalde eklediğiniz bir resim 3de2 si görünmez ben burda görünmeyen bölümü kırmızı ile belirttim ve geri kalan bölümü daha verimli kullanmaya calıştım yakın zamanda daha güzel çrneklerle karşınızda olucaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

wallpaper'da aa eksikliği var beyler

hayırdır nerde :)) o kadarı önemli değil sonucda anlatılmak istenen şey belli :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HD-GaMeR

haklısınız o konuda bende sıkıntılıyım ama önemli olan 3 ün 1 ini iyi kullanabilmek 3de 1 lik bölümde etkin olacak duvarkağıtlaı yapıcaz sizin anlıyacağınız. normalde eklediğiniz bir resim 3de2 si görünmez ben burda görünmeyen bölümü kırmızı ile belirttim ve geri kalan bölümü daha verimli kullanmaya calıştım yakın zamanda daha güzel çrneklerle karşınızda olucaz..

yanında rehber hazırlamayı unutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMIGOD

quote:

haklısınız o konuda bende sıkıntılıyım ama önemli olan 3 ün 1 ini iyi kullanabilmek 3de 1 lik bölümde etkin olacak duvarkağıtlaı yapıcaz sizin anlıyacağınız. normalde eklediğiniz bir resim 3de2 si görünmez ben burda görünmeyen bölümü kırmızı ile belirttim ve geri kalan bölümü daha verimli kullanmaya calıştım yakın zamanda daha güzel çrneklerle karşınızda olucaz..

yanında rehber hazırlamayı unutma

rehberlik bir konusu yok aslında usb den veya cd ye attığınız resimleri xbox360 da picures bölümünde izleyebilirisiniz hoşunuza giden resimide arkaplan olarak ekleyebilirisiniz yanlış hayırlamıyorsam "Y" tuşuydu..

• quote:

quote:

hayırdır nerde :)) o kadarı önemli değil sonucda anlatılmak istenen şey belli :)

kırmızı yerde işte
  • quote:

quote:

quote:

kırmızı yerde işte

onu bill amcaya diyiceksin :))
  • elinizde güzel wallpaper varsa ekleyin xboxdaşlar
  • 1090p yerine 1080p olsa olmaz mı?
  • kasimda dashboard degisecek bu wallpaperlarin hicbiri duzgun gozukmeyebilir.

bence asil paylasimlari kasim dashboardina gore yapmak lazim.
  • Kanka bırak sen bunları elinde başka wallpaper varsa paylaş teşekkür ettim
  •  XBox360 Wallpapers(Arkaplanlar)

• quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

kasimda dashboard degisecek bu wallpaperlarin hicbiri duzgun gozukmeyebilir.

bence asil paylasimlari kasim dashboardina gore yapmak lazim.

tamam işte dostum yukarda paylaştığım alan wake duvarkağıdı orjinal dashboarda göre hazırlanmıştır internette yabancı bir siteden almıştım bende .))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.