Şimdi Ara

xenon hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aracım megane 2 sedan 2008 privilege ben aracıma xenon far taktırmak istiyorum ürün olaakta mtec i seçtim bana bi bilgi verirmisiniz mtec in hangi si güzel? kaç yıl sağlıklı kullanabilirim? kalitelimidir? vede son olarak kısalara 6000k uzunlara 6000k sislere 6000k taktırmayı planlıyorum ortalama maliyeti ve yakışırmı bi bilgi verirmisiniz araç alttaki

xenon hakkında yardım

• 2006 model expression+ sahibiyim.aynı renk araçlarımız.kısalarımda cyclone 8000k xenon mevcut uzunlarım sarı halojen.aydınlatma farlarımız mercekli olduğu için mükemmel diyebilirim.göz de almıyor.2yıldır takılı aracımda kit'im halen sorunsuz çalışmakta.en kısa zamanda sislerime de alacağım.ancak uzunlara taktırmanızı tavsiye etmiyorum bilindiği gibi xenon kitlerin ilk açıldığı anda tam randımanlı yanması için süre gerekli ve sellektör olayını yapamazınız uzunlara xenon takarsanız.benim önerim aynı marka 8k yada tercihe göre 6k xenon kit.düşünmeden taktırın.

xenon hakkında yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnex -- 3 Ağustos 2010; 3:45:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.