Şimdi Ara

XFX HD6870 hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir kart alacağım, Vatan'da şu an Sapphire HD6850 313 tl, XFX HD6870 ise 370 tl. Bu öğleden sonra alacağım hatta.

Çok araştırdım, çıkan sonuç şu: XFX'in soğutması problemli, malzeme kalitesi düşük. Ama 60 lira farkla yaklaşık %20 performans farkı oluyor.

Asıl soruma gelecek olursam: Diyelim ki XFX'i aldım. Sesi çok büyük problem yarattı benim adıma. Bu kart için değişik bir fan bulabilir miyim? Bulup takarsam sizce ne olur? Akıllıca bir iş yapmış olur muyum? Böyle bir işlemi yapmış arkadaş var mıdır aramızda?

Bunlar hakkında kafamda soru işaretleri var, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

• Xfx 6850 tek fanlı modeli arkadaşıma aldık.Fan sesi belli devirden sonra kendini baya hissettiriyo

Sapphire 6850 de alabilirsin bence
  • Ses sorunu, tek fanlı soğutucu modellerinin genelinde vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 4 Temmuz 2012; 12:37:34 >
  • @bocekgrafik, Böyle kartlarda tek fanda ses olması doğal tabii ki ama, XFX'de normalden çok daha fazla oluyormuş diye duydum herkesten.

@GamingMan, Benim de gönlümden geçen sapphire aslında dostum, yıllardır Sapphire kullanırım
  • Sapphire kullanıyorum, boşta ve yük altında gayet sessiz ve serin çalışıyor XFX'in fanı daha ufak bu yüzden de sesli çalışıyor.

XFX HD6870 hakkında soru

XFX HD6870 hakkında soru
  • @LEON-X albenisi çok yüksek kartın

Neyse beyler, teşekkür ederim mesajlarınız için. Anlaşılan, xfx alsam rahat edemeyeceğim, dediklerimi yapmaya kalksam astarı yüzünden pahalıya gelecek. Zamanım da doldu zaten , iyisi mi gidip Sapphire alayım şimdi, yetersiz geldiği yerlerde de oc yaparız artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.