Şimdi Ara

Xiaomi Mİ 9 128GB 6GB Ram Cep Telefonu 4.703,04 TL (xiaomi türkiye garantili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.131
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Xiaomi Mi 9 128gb 6gb Ram Cep Telefonu (xiaomi Türkiye Garantili) - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi-9-128gb-6gb-ram-cep-telefonu-xiaomi-turkiye-garantili-470632291

• vay arkadaş. yurtdışında 400 dolar olan telefonun, 2 katından fazla fiyatına indirim var diye sıcak fırsat olarak paylaşıyoruz. daha çok zırhlı merso alınır bu ülkeye
  • raziel82 kullanıcısına yanıt
    "2 katından fazla fiyatına indirim var diye sıcak fırsat olarak paylaşıyoruz."

Şu yorumları bırakın artık. Arkadaş bulmuş paylaşmış. Varsa daha sıcak olanı onu paylaşın. Sizin yüzünüzden insanların paylaşım yapası gelmiyor.

"500 daha ekleyip s10 alırım. Şaomiye bu paraları verenlere acıyorum"
    arkadaş onu da paylaşmış burada :https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-s10-128gb-prizma-beyaz-5199tl-distributor-garantili--140015940

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snomask -- 16 Eylül 2019; 18:20:23 >
  • zamanında 1200 liraya xiaomi mi 5s almış biri olarak, xiaomi'ye bu paraları vermek çok absürt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alitaro

zamanında 1200 liraya xiaomi mi 5s almış biri olarak, xiaomi'ye bu paraları vermek çok absürt.
    Bunun sonu gelmez de mi6 1800 lira para verdik. 128 gb seramik modele. Ama şuan ki telefon fiyatlarında 4000 lira çok gözükmüyor. Mi6 ile yola devam 3 yıl daha benimle gözüküyor.
  • snomask kullanıcısına yanıt
    Hocam beni yanlış anladın. Arkadaşa lafım yok. Almayı düşünene gerçekten iyi ve en uygun fiyat. Ben ülkemizdeki yüksek vergi + fahiş satıcı karlarına sitem ettim. İndirimle bile iki katından fazla derken. Yoksa arkadaşın ne suçu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi 5s kullanıyorum kendi uygulamarinda bile reklam çıkıyor. Telefondan soğudum. İnşallah bunda yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu fiyat bandında mi 9t pro daha mantıklı. daha güncel ve daha şık. çentikler demode oldu bence
  • Dün xiaomi türkiye'nin sayfasında bir gönderi gördüm. fiyat yanlışlığından dolayı 1849 liraya satılıyordu. Birinin kargosu da yola çıkmış.

Xiaomi Mİ 9 128GB 6GB Ram Cep Telefonu 4.703,04 TL (xiaomi türkiye garantili)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byorkandal -- 18 Eylül 2019; 17:41:30 >

• Malum kayitli sifir op7 aldım. 3150 tl.. Gerek varmi garanti icin az daha kötü bir telefona 1. 5 k para vermeye. Yok bence.. Kendi reklamlarindaki gibi diyeyim ozaman.. Op7 nin, +1500 tl ye garantili olanini istermisiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.