Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.912
Cevap
45
Favori
212.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eksilere usb 3.1 olmaması 2.0'da kalmasını da ekleyelim.

şimdilik eksileri:

- ip68 olmaması
    - sd kart olmaması
    - stereo ses çıkışı olmaması
    - 3.5 jack olmaması
    - hızlı şarj adaptörü çıkmaması
    - band sıkıntısı (Limited LTE bands)
    - usb 2.0
  • ufo U kullanıcısına yanıt
    Bence IP sertifikası dışında hiç biri eksi değil,daha doğrusu olmazsa olmaz değil...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    biz yazalım da alacak varsa bilsin.

Amiral killer deyip gezmekle olmuyor. Bunlar yoksa fiyat da ona göre olur, o zaman bakılır. Bu kadar eksiye 4000 TL çekerse de alternatifler değerlendirilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufo

biz yazalım da alacak varsa bilsin.

Amiral killer deyip gezmekle olmuyor. Bunlar yoksa fiyat da ona göre olur, o zaman bakılır. Bu kadar eksiye 4000 TL çekerse de alternatifler değerlendirilir.
    hocam 4000 çekseler bile ki ilk çıktığında muhtemelen o fiyatlarda olacak, 4500 civarı çıkış yapacağını düşünüyorum ama 1-2 ay sonrasına 3750 civarına düşer. sonuç olarak o fiyatlarda daha iyi alternatifi yok bu telefonun.

bir telefona 6000-7000 lira verebilecek gücü olan ve vermek isteyen zaten daha iyi alternatiflere yönelir , mate 20 pro gibi ya da s10+ gibi.

ama 3500-4000'lerden bahsediyorsak xiaomi mi 9'dan daha iyi bir alternatif yok.

piyasa böyleyken , fiyatlar böyleyken bu kadar iyi özelliklere sahip bir cihazın 2000-2500 liraya satılmasını beklemek de anlamsız olur.

• https://www.mi.com/global/certification/rfexposure/

Bir eksisi daha sar değerinin yüksek olması. Redmi note 4 ve mi 5 ten bi türlü upgrade edemedim şu sar değerleri yüzünden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera ile telefon kilidi açma bulunuyormu bu telefonda

• quote:

Orijinalden alıntı: ShotgunPadre

https://www.mi.com/global/certification/rfexposure/

Bir eksisi daha sar değerinin yüksek olması. Redmi note 4 ve mi 5 ten bi türlü upgrade edemedim şu sar değerleri yüzünden.
    Hocam bence gayet iyi.Güncel çoğu modelden düşük özellikle baş sar değeri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Bence IP sertifikası dışında hiç biri eksi değil,daha doğrusu olmazsa olmaz değil...
    Hocam bence Ip sertifikasi da olmazsa olmaz değil. Redmi Note 7 de de, Ip yok fakat Xiaomi belli bir seviyeye korumaya çalışmış parçaları. Ki Mi6da da bu şekilde idi.

Zaten bu cihazi bilenler alıyor.

Bana göre önemli eksileri, Stereo Hoparlör olmaması (Mi6daki özelliği kaldırıp, yeniden getirmediler), Bataryanin ufaltilmis olması (en azından 3500 mah olmalı idi, şimdi herkese söz söyleme hakkı doğdu) ve de Kızılötesi On Kamera olmaması olabilir. (Face Unlock performansı ile ilgili Video görmedim daha gerci, umarim Mi8 gibi çalışıyordur).

Yoksa, zaten uzun zamandır 3.5mm Jack yok, Sd kart desteği yok. Yani bunlarada eksi diyebiliriz, fakat Cihazi alacak kişi bunları bilip de alıyor.

Sevindiğim konu ise, artik Gorilla Glass 6 kullanmaya başlanması. İleriki senelerde Ip sertifikasina geçiş yapacaktir Xiaomi de ama, fiyat yüzünden yavaş adım atıyor. Eğer Oneplus fiyatı çekse idi, Ip sertifikasi da olurdu.

• buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Evet parçalar korumalı ama sertifika şu açıdan olmazsa olmaz, garanti durumunda işin içinden çıkabilirler...

• quote:

Orijinalden alıntı: ufo

eksilere usb 3.1 olmaması 2.0'da kalmasını da ekleyelim.

şimdilik eksileri:

- ip68 olmaması
    - sd kart olmaması
    - stereo ses çıkışı olmaması
    - 3.5 jack olmaması
    - hızlı şarj adaptörü çıkmaması
    - band sıkıntısı (Limited LTE bands)
    - usb 2.0
    Hocam zaten Cihazin yanında Qc 3.0 Hızlı Şarj cihazı çıktığı söyleniyor. 27 watt destekli olan versiyon yok sadece. Bu fiyata anca bu kadarı oldu diyor Xiaomi, 20 dolarda gayet iyi aslında Bundle için. Sorun olan kısım, bizim ülkemize fahiş fiyat olarak yansıması herşeyin; Evofone yüzünden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Evet parçalar korumalı ama sertifika şu açıdan olmazsa olmaz, garanti durumunda işin içinden çıkabilirler...
    Garantiyi düşünürseniz öyle tabiki hocam ama, zaten yine imkan olsa garantisiz alırım ben cihazi

Cihazi alacaklar bu durumu biliyor, demek istediğim o. Yoksa, Samsung S10 alacak Iphone Xs alacak kişiler Cihazin özelliklerine bakmıyor, nasılsa herşey var diye söyleniyor. Fakat Xiaomi de durum böyle değil, bu sebep ile halen bilenler alıyor. Veyahut fiyatı uygun görenler...

• Avrupa fiyatları açıklandı!

• Şimdi kafalarda bir çok soru var, Çin lansmanında 64 GB. model tanıtılmamıştı ve 8 GB. model tanıtılmıştı. Avrupa lansmanında ise 64 GB. model çıktı ve 8 GB. herhangi bir versiyon tanıtılmadı!

China ve Global sürümler bu sefer farklı mı olacak?

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu ★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 24 Şubat 2019; 14:7:13 >

• Ne zaman gkobal versiyonu satışa çıkar ülkemizde arkadaşlar

• Hicks kullanıcısına yanıt
    Evet hocam gerçekten garip. Acaba Çin Versiyonu Band 20 desteklemiyor mu? Donanımsal farklar oluşturdular bu sefer. Ülkemize Avrupa fiyatı üzerinden hesaplanarak giriş yaparsa (ki diğer cihazlar o şekilde giriş yapıyor diye biliyorum), fiyat direk 4500 lira olur gibi ilk etapta.

Umarım Çin cihazlari için Imei işini çözebilirler.

• Avrupada 450 euro ile satışa çıkmış galiba rakiplerinden halen düsük fiyati siz ne düşünüyorsunuz @hicks hocam

• 128 gb , 500 euro.

Türkiye çıkış fiyatı en az 4700 tl olur. Fiyatının 3500-4000 bandına düşmesi de 2 ayı bulur.
  • Niye 6gb niye 8 gb değil acaba onu anlamadım 6-128 olan modelin 8 olması lazımdı bana göre. Pahalı fiyatlar bana göre tr giriş falan facebook satıcıları 4500 aşağısına satmaz gibi 128 olanı.
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Evet çin versiyonunda band20 yok. Bugün tanıtımı yapılmış global versiyonun onda band20 var.
    mobile.mi.com
    Mi 9丨Xiaomi France丨Mi.com - Xiaomi France
    https://mobile.mi.com/fr/mi9/#specs

• WalterWhite00 kullanıcısına yanıt
    One plus 7 var oda burada önemli bence Mi9 onunla yarışabilir veya o daha fazla öne geçebilir çünkü oda aynı fiyatlardan gelir bence tasarımı ve sertifika olayı varmı onu merak la bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.