Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.912
Cevap
45
Favori
212.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hicks

Evet, VCM ile iki eksende stabilizasyonu yeterli görmüşler. Hem VCM hem 4 eksen OIS birlikte kullanılamaz sanırım zaten:
    https://www.gizchina.com/2019/02/17/mi-9-closed-loop-motor-explained/

Alıntıları Göster
    Anladım hocam, bilgilendirdiginiz için sağolun. Gsmarena da özellikle Ois eksikliği düşük ışıkta hissediliyor diye bahsedilmis. Vcm den pek bahsedilmemis, ya da bahsetmisler de ben anlamamışım İki eksende stabilizasyon diye bahsedildiğini de göremedim çünkü. Acaba bu Vcm teknoloji ise Ois in ne farkı varki? Çünkü Ois demek illaki 4 yönde stabilizasyon anlamina gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Bu kamera çok iyi:

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu ★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu ★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu ★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu ★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu ★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu ★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu ★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu ★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• fiyatla ilgili kötü haber:

aşağıdaki linkten ilk Çin fiyatlarını görebilirsiniz. mi9 650$ fiyattan başlıyor..
    www.banggood.com
    mi9 - Buy Cheap mi9 - From Banggood
    https://www.banggood.com/search/mi9.html?sbc=1
  • ufo U kullanıcısına yanıt
    İlk 15-20 gün çok normal o fiyatlar...

• Hicks kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam, düşük ışık sonuçları bile gerçekten Çok iyiymiş Daha ne olsun, Dxo Fotoğraf puanını gerçekten hak ediyormuş Stock Kamera böyle ise, birde Google Camera ile düşünemiyorum bile Heleki birde Pixel 4 ile yeni Google Camera apk si çıksında ortaya

evet hocam aynen.

mi 8 , mi mix 3 falan hepsi türkiye'ye bile geldiklerinde 5000e yakın fiyatlara geldiler, birkaç ay sonra 3500-4000 bandına düştüler.

geçenlerde mi mix 3'ün 3600 e satıldığını gördüm hb'da.

mi 9'un türkiye'ye geliş fiyatı -şu anki kur çok değişmezse- 5000 tl civarı olacaktır bence. tahminimce nisan sonu-mayıs başı gibi gelir ithalatçı garantili olarak.

ağustos gibi de fiyatı 3500-4000 arası bi yere yerleşir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 21 Şubat 2019; 21:10:20 >
  • WalterWhite00 kullanıcısına yanıt
    gene yüksek dostum. 450 dolar nere 3500-4000 nere?
    e öyle hocam . mi 8 şu an yurtdışında 300-350 dolar falan yanılmıyorsam. türkiye'de ise 3000 civarına satılıyor. dolar kurundan dolayı direk 5.3 ile çarpıyorsunuz zaten, üstüne vergiler, garantiden dolayı oluşan ek ücret, kâr vs derken o fiyatları buluyor.
  • WalterWhite00 kullanıcısına yanıt
    +1
    Garantili resmi Türkiye fiyatları için kabaca 1.6 ile çarpın cihazın çıkış fiyatını...

• 400-430 euro bütçemle Almanya'dan alabilir miyim 2-3 ay içinde yoksa mi8 mi almak mantıklı?

Yazılımda gelişme var diyebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kargagöz

400-430 euro bütçemle Almanya'dan alabilir miyim 2-3 ay içinde yoksa mi8 mi almak mantıklı?
    Bence kesin alırsın bilemedin 20 30 daha eklersin.

• Kargagöz kullanıcısına yanıt
    24 Şubat'ta Barcelona'daki MWC19 sırasında tanıtım yapılacak, onu bekleyin tarih netleşebilir.

• Yok mu Çin'e gidip bize Mi9 getirecek bir babayiğit? 😀

• Cihaz 10 numara olmus fiyatı biraz fazla ama mi cihazlar genel olarak böyle çinde dahil lansman fiyatına bulunması cok cok zor. 2-3 haftaya fiyatlar rayına oturur gibi ha şuanki haliyle bile birçok tepe modelden ucuz ama orası kesin.★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu
  • 4500 TL nin altında satılmaz bu cihaz. Gelince göreceğiz bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Yok mu Çin'e gidip bize Mi9 getirecek bir babayiğit? 😀
    Boşuna hayal kurmayın hocam. Ben aynı şeyi poco için yaptırdım ülkeye giriş, işletme derken 150 TL karım oldu. Ayrıca garanti de yok O yüzden buradan aldım geçtim. Bir esprisi yok yani oradan buraya getirmenin.
  • çentik çok çirkin olmuş bence,

• ne_demek kullanıcısına yanıt
    Esprisi hızlı olması ama :)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.