Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.912
Cevap
45
Favori
212.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence biraz daha dayan. Acelen varsa da Doğubank'taki satıcılar 6-64 ve 6-128lik modelleri 3500 civarına satacaklarını söylüyorlar. KVK Garantili olanlar ise 1 ay içinde gelecekmiş.
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    Xiaomi kullanıcıların isteği doğrultusunda çentik için güncelleme getirmiş. Attığınız linkteki cihazda da sıkıntı olduğu için öyle gözükmüş herhalde. Artık çentik daha güzel bir hale getirilebiliyor ayarlardan. Hoş olmuş bence.
  • erayaman2 kullanıcısına yanıt
    acelem yok mecbur bekleyecez
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Cihaz 27W kablolu, 20W kablosuz şarj desteği sunuyor fakat kutudan çıkan şarj adaptörü 18W. 20 dolarlık bir paket alırsanız eğer içinde hem 20W'lık kablosuz şarj pedi, hem de 27W'lık adaptör çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayaman2

Xiaomi kullanıcıların isteği doğrultusunda çentik için güncelleme getirmiş. Attığınız linkteki cihazda da sıkıntı olduğu için öyle gözükmüş herhalde. Artık çentik daha güzel bir hale getirilebiliyor ayarlardan. Hoş olmuş bence.
    Yemin ediyorum cihazı takip ettiğim ilk günden beri söylediğim ilk şey "yahu damla yap da niye yarım daire yapıyorsun oppo gibi kavisli yapsana ne salak adamlar bunlar" şeklindeydi. Küçük bir ayrın olmasına rağmen bu telefonu alırsam beni çok mutlu edecek bir ayrıntı, çok takılırım böyle şeylere
  • quote:

Yemin ediyorum cihazı takip ettiğim ilk günden beri söylediğim ilk şey "yahu damla yap da niye yarım daire yapıyorsun oppo gibi kavisli yapsana ne salak adamlar bunlar" şeklindeydi. Küçük bir ayrın olmasına rağmen bu telefonu alırsam beni çok mutlu edecek bir ayrıntı, çok takılırım böyle şeylere
  • TheFormul kullanıcısına yanıt
    Bence de çirkinleştiriyordu güzelim telefonu. Çok iyi olmuş güncelleme. Xiaomi kullanıcıları dikkate alıyor gerçekten.
  • quote:

Cihaz 27W kablolu, 20W kablosuz şarj desteği sunuyor fakat kutudan çıkan şarj adaptörü 18W. 20 dolarlık bir paket alırsanız eğer içinde hem 20W'lık kablosuz şarj pedi, hem de 27W'lık adaptör çıkıyor.
    Hocam Cihazin desteklediklerini biliyorum sağolun. Youtube da Ahmet Emre kutu açılışı yapmış, kutudan çıkan adaptörun görüntüsünü aşağıya ekliyorum. 27 watt destekli adaptör, fakat adaptörde Qc 3.0 yazması ilginç. Acaba Xiaomi nin 27 wattlik ayrı bir standarti mi var, Qc 4.0+ diye belirtilse de, farklı bir standarta mi ait 27 wattlik hızlı şarj özelliği?

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O adaptörün üstündeki değerler biraz kafa karıştırıcı. Ama 18 veya 20W veriyor. Bu yüzden QC 3.0 yazıyor. QC 4.0 için kablosuz şarj pedini almak gerekiyor maalesef. Ama 20 dolara hem 20W kablosuz şarj hem de 27W adaptör çok da kötü değil bence.
  • quote:

O adaptörün üstündeki değerler biraz kafa karıştırıcı. Ama 18 veya 20W veriyor. Bu yüzden QC 3.0 yazıyor. QC 4.0 için kablosuz şarj pedini almak gerekiyor maalesef. Ama 20 dolara hem 20W kablosuz şarj hem de 27W adaptör çok da kötü değil bence.
    Hocam 27 watt veremese yazmaz. Zaten Gsmarena incelemesinde, kutudan çıkan Adaptör eski Adaptör idi. Fakat bu yeni 27 wattlik adaptör. Orada belirtilen 3 rakaminin farklı bir anlamı olabilir diye düşüyorum.

Yok 20 dolar meselesi değil, zaten kablosuz şarj isteyen alacak. Fakat bu adaptör 27 wattlik adaptör, ben onu belirtmek istiyorum. Acaba Global, China versiyonlarda farklı adaptörler mi olacak kutu içeriğinde?

Eğer öyle ise gerçekten çok güzel olur. Çünkü 27W'lık adaptör için kablosuz şarj ünitesi almak zorunda kalacağım eğer öyle olmazsa. Birkaç gün sonra Türkiye'de de detaylı incelemeleri gelir diye düşünüyorum. Orada belirtirler herhalde. Saygılar.
  • quote:

Eğer öyle ise gerçekten çok güzel olur. Çünkü 27W'lık adaptör için kablosuz şarj ünitesi almak zorunda kalacağım eğer öyle olmazsa. Birkaç gün sonra Türkiye'de de detaylı incelemeleri gelir diye düşünüyorum. Orada belirtirler herhalde. Saygılar.
    Evet hocam, bende de Gsmarena incelemesindeki Şarj adaptörü ile, dedigim videodaki Şarj adaptörünu karşılaştırınca jeton düştü. Sonrasında, 20 dolara satılacagi söylenen Bundle a baktım, ondaki adaptör de bu şekilde görünüyor.

Bu arada, 20 dolarlik Bundle i da alsanız, Kablosuz şarj padini, 20 wattlik kapasite ile kullanabilmek için yanında gelen 27 wattlik adaptöre baglamaniz gerekiyor.

E peki, Bundle dan çıkan adaptör ve kablosuz şarj padi birbirine bağlı iken, ben cihazi kablolu olarak şarj etmek istersem ne yapacağım?

Bu sebeple, eğer ki gördüklerimiz doğru değil ve kutudan 27 wattlik şarj cihazı çıkmıyor ise, Bundle + 27 wattlik adaptörü bir şekilde almak gerekecek o halde Mi9 için. Malum, 20 wattlik kablosuz şarj padi ancak 27 wattlik adaptör ile tam performansli çalışır çünkü.

Zaten şarj pedinin girişiyle telefonun girişi aynı değil mi? Şarj pedini kablosundan çıkarıp telefonu takmak gerekir herhalde.
  • 10 yildir iphone kullaniyorum. Mi9a gecicem sanirim. Cinden getirtsek her hangi bi operatorde calismama sorunu olur mu?. Eskiden vodafone’da calismayabiliyor diye bir seyler okumustum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DivingDeep -- 28 Şubat 2019; 20:48:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Zaten şarj pedinin girişiyle telefonun girişi aynı değil mi? Şarj pedini kablosundan çıkarıp telefonu takmak gerekir herhalde.
    İşte dediginiz gibi birinden çıkarıp birine takmak gerekiyor hocam. Ben sevmem o işleri Mi6 ile 1.5 yıldır aynı kabloyu kullanıyorum, Şarj adaptöründen hiç çıkartmadim bile kabloyu. Seyahatde ayrı Şarj cihazı, ayrı kablo; Powerbank ile ayrı kablo kullanıyorum misal.

Benim için Şarj adaptörü prize, kablo da şarj cihazına takılınca, yeri değişmez bir daha bozulana kadar

Ahahahaha :D iyiymiş hocam. Sizin için sıkıntılı bir durum o halde. :D
  • Soğutma tarafında kullanılan bir teknoloji var mı? Özelleştirilmiş bir sistem; Samsung’daki gibi sıvı vs tarzı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İsvecteki arkadaşa baktırdım 6/128 olan 3200 liraya geliyor yaklaşık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdaR^73 -- 28 Şubat 2019; 22:4:34 >
  • quote:

Ahahahaha :D iyiymiş hocam. Sizin için sıkıntılı bir durum o halde. :D
    Evet hocam umarım Beklediğimiz gibi Kutuya dahil olarak gelir hızlı şarj cihazı da rahat ederiz. 20 dolarlik Bundle acaba burada kaça satılacak, veya AliExpress gibi sitelerde. En çok onu merak ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.