Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.912
Cevap
45
Favori
212.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunu ben de düşündüm. Aliexpress'te 16-20 arası satılır diye düşünüyorum ama birkaç hafta sonra anca. Biraz yaygınlaşması lazım.
  • SerdaR^73 kullanıcısına yanıt
    Tam olarak neye baktırdınız anlayamadım. Pasaport kayıtlı fiyat mı bu? Yoksa arkadaşınızın sadece getirme için söylediği fiyat mı? Eğer getirme için söylediği fiyat ise Sahibinden üzerinden 6 GB'lık modelleri pasaport kayıtlı bir şekilde 3500 civarına satacağını söyleyen satıcılar var.
  • Magazadaki satış fiyatı hocam o fiyat . 3500 e kayıtlı vs satabileceklerse tabiki iyi fiyat olur şu aşamada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar ne yapmış etmiş bildirim ışığını çok iyi bir şekilde yerleştirmiş yine :)

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: WalterWhite00

adamlar ne yapmış etmiş bildirim ışığını çok iyi bir şekilde yerleştirmiş yine :)

En cok merak ettigim konu buydu olmasaydı eger almaktan bile vazgecirebilirdi

• erayaman2 kullanıcısına yanıt
    Link atarmisiniz takipte kalalim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • karizmajosef kullanıcısına yanıt
    Benim de oyle hocam. Nereye nasil sigdirmislar , umarim vardir diye dusunurken bi inceleme videosunda gordum. Rahatladim :)

• Bu arada arkadaşlar evafon(dist) hiç kimseden iyi şeyler duymuyorum ithalatcılardan deltanın(ithalt) xiaomi cok getirdini gördüm cihazı delta garantili alsak evafona göre nasıl olur bu aralar aklımdaki soru isaretlerinden biriside bu

• Youtube'da sürekli takip ettiğim "TechTablets.com" kanalından inceleme geldi :

Özet olarak + 'lar ve - 'ler :

• quote:

Orijinalden alıntı: erayaman2

Tam olarak neye baktırdınız anlayamadım. Pasaport kayıtlı fiyat mı bu? Yoksa arkadaşınızın sadece getirme için söylediği fiyat mı? Eğer getirme için söylediği fiyat ise Sahibinden üzerinden 6 GB'lık modelleri pasaport kayıtlı bir şekilde 3500 civarına satacağını söyleyen satıcılar var.
    benim de çinde bir arkadaşım telefonu bulamadı. sadece karaborsa durumunda 500 yen pahalı olarak satılıyor. onun da fiyatı 3000 tl ye geliyor. bu fiyat 8 / 128 için geçerli. şu an haber bekliyor şimdi sipariş verip haftaya alayım mı diye. bu durumda iyi bir fiyat olarak görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

Youtube'da sürekli takip ettiğim "TechTablets.com" kanalından inceleme geldi :

Bu kadar küçük çentikte sol üstte yine mi notificationlar gözükmeyecekmiş!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: maxxer

Bu kadar küçük çentikte sol üstte yine mi notificationlar gözükmeyecekmiş!!!

Alıntıları Göster
    Aynen hocam, gözükmüyormuş. Aslında yazılımsal bir olay, isteyince çözüyorlar.

Mesela Widevine L1 sertifikasını yazılımla halletmişler, L1 gözüküyor videoda, yani Netflix'teki içerikleri artık Full HD, 2K, 4K sorunsuz izleyebilirsiniz.

• maxxer kullanıcısına yanıt
    miui 10'dan kaynaklanan bi sorun hocam. miui 10 poco ve mi 8'e ya da aynı tip çentikli telefonlara yönelik yapılmıştı. telefona özgü değil. miui 11 yakında gelir ve düzeltilir diye umuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

Youtube'da sürekli takip ettiğim "TechTablets.com" kanalından inceleme geldi :

Video için teşekkürler hocam, bu konuda da karşılaştık Bende sizin gibi sürekli takip ediyorum, objektif yorum yapıyor.

Bakalim Google Camera ile Redmi Note 7deki gibi, karşılaştırma yapacak mi? En çok merak ettiğim durum bu

• quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

Video için teşekkürler hocam, bu konuda da karşılaştık Bende sizin gibi sürekli takip ediyorum, objektif yorum yapıyor.

Bakalim Google Camera ile Redmi Note 7deki gibi, karşılaştırma yapacak mi? En çok merak ettiğim durum bu

Alıntıları Göster
    Rica ederim.

Mi 9 duyurulmasaydı, Poco F1 alacaktım; ama bence beklediğime değecek gibi Mi 9. Batarya ve kamerada OIS olmaması haricinde bir eksiği bulunmuyor. OIS yok ama EIS var. Batarya konusunda da 7 nm'lik işlemci ve AMOLED ekranla bence rakiplerini aratmayacaktır.

Kesinlikle GCam ile Stock uygulamayı karşılaştıracaktır. Bakalım, IMX586 lens nasıl bir iş çıkaracak ? Balon mu, devrim mi, göreceğiz.

• Eric Cartman. kullanıcısına yanıt
    İzlediğim 2 milyon aboneli bir kanalda adam "Mi 9 20MP fotoğraf çekebilen 48MP bir kameraya sahip." diyordu. Bununla ilgili bir bilginiz var mı? Tam olarak ne demek istemiş ben anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayaman2

İzlediğim 2 milyon aboneli bir kanalda adam "Mi 9 20MP fotoğraf çekebilen 48MP bir kameraya sahip." diyordu. Bununla ilgili bir bilginiz var mı? Tam olarak ne demek istemiş ben anlayamadım.
    Telefondaki IMX586 sensörünün yaptığı işlem, esasen şu şekilde :

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.