Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.912
Cevap
45
Favori
212.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheFormul

İsmini hatırlayamadığım genç bir arkadaş incelemesinde kendisine benzeyen abisinin yüz kilidini rahatça açtığını söyledi. Büyük ihtimal fotoğrafla da kandırılabilir.. Zaten Xiaomi bu konuda hiç iddialı değildi.

Ben büyük ihtimal parmak izini kullanacağım. İncelemelerdeki hızı fena değil, pratikte nasıl olacak göreceğiz
    Evet hocam Ahmet Emre bahsetmiş.

Mi8 Ee deki Projeksiyon sistemini de kandırdıklarindan bahsetmişti. O bile kandırıldı ise, Bu Kameralar hayli hayli kandırılir

Zaten yüz tanıma ikincil olarak kullanilacak özellik. Fakat Mi6da bile çok işime yarıyor benim. Bir kere alışınca, insan vazgeçemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gekren kullanıcısına yanıt
    Ha iyi fiyata almışsınız o zaman hayırlı olsun Doğubank'tan 600 TL falan ucuza gelmiş.
  • Arkadaşlar direk çinden alsak bu telefonu kaça satıyorlar ? Çin sürümü olunca burada kullanıma engel mi ? Türkçe yüklümüdür acaba ?

• riderman R kullanıcısına yanıt
    Yok sıkıntı olmaz ama 600-700 lira verip pasaport kaydını yaptırmanız lazım. Global rom da çıktı galiba zaten onu da yükleyip Türkçe yaparsınız telefon. Global ROM çıkmamışsa da Çin'den gelene kadar çıkar.
    Hocam kimden satın aldınız acaba ?
  • erayaman2 kullanıcısına yanıt
    Evet Global ROM çıktı ama isimlendirmesi bir garip V10.2.12.0.PFAEUXM olarak görünüyor normalde EU yerine MI olması lazımdı PFAMIXM şeklinde. Bakalım yüklenecek mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    Cihaz elinizde mi hocam?
  • SE modeli global mi? Mi 8 grubunda Çin'e özeldi,umarım bunda Global olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: japon karınca

SE modeli global mi? Mi 8 grubunda Çin'e özeldi,umarım bunda Global olur.
    Hocam bende merak ediyorum bu durumu ama, Hicks hocam daha iyi bilgi verir. Sanırım Global Lansmanda hiç bahsetmediler Mi9 Se'den yine. Sanırım yine gelirse ithalatçı garantili olarak gelir bu sebeple.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Evet Global ROM çıktı ama isimlendirmesi bir garip V10.2.12.0.PFAEUXM olarak görünüyor normalde EU yerine MI olması lazımdı PFAMIXM şeklinde. Bakalım yüklenecek mi?
    Hayırlı olsun hocam hiç bahsetmediniz aldığınızdan Yine 8/256 Gb'lık mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

Hocam bende merak ediyorum bu durumu ama, Hicks hocam daha iyi bilgi verir. Sanırım Global Lansmanda hiç bahsetmediler Mi9 Se'den yine. Sanırım yine gelirse ithalatçı garantili olarak gelir bu sebeple.

Alıntıları Göster
    Hocam cihaz global olsun da gerekirse ithalatçı alırım, boyutu itibariyle çok hoşuma gitti zaten donanım olarak da epey iyi gözüküyor. Google' dan baktım, bir kaç kaynakta Avrupada' da satışa çıkacak ve 300 dolar olacak denilmiş, umarım doğrudur ve bir an önce gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi japon karınca -- 3 Mart 2019; 12:36:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erayaman2

Ha iyi fiyata almışsınız o zaman hayırlı olsun Doğubank'tan 600 TL falan ucuza gelmiş.
    doğubank o zaman bayağı az kar marjı ile satıyor. bu arada bahsettiğiniz kayıtsız değil mi? insanfsız ithalatçı en az 4500 den getirecektir. özellikle s10+ ile aynı incelemelerde geçtiği için adı daha da yukarıda bir fiyatla getirebilirler.

tek sorun imei atılabilmesi. bu durum da olursa tadından yenmez.
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Ekranı açmak için bastığınızda ekranın yüzünüzü aydınlatması ile birlikte 3-4 saniye içerisinde açıldığı, ekran parlaklığı en düşükte olduğunda ise yüz aydınlatılamadığı için ekranı açamadığı söyleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: karaniler

Hocam kimden satın aldınız acaba ?
    arkadaşım direkt getiriyor ancak çinde de telefon bulunması çok zor şu an. 80 usd pahalı geliyor bana.
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Ele geçiremedim daha telefonu benimki bilgi sadece. O alan arkadaş ile de görüştüm bana getiremedi maalesef bekliyorum hala...

• quote:

Orijinalden alıntı: shadymarsh

Ekranı açmak için bastığınızda ekranın yüzünüzü aydınlatması ile birlikte 3-4 saniye içerisinde açıldığı, ekran parlaklığı en düşükte olduğunda ise yüz aydınlatılamadığı için ekranı açamadığı söyleniyor.
    Sağolun hocam, Ahmet Emre de o şekilde bahsetmis ama, Video şeklinde koyan yok. Benim merak ettiğim durum o. İyi ışık, dusuk ışık kosullarinda Mi8 ile yanyana koyup karşılaştıran hiç yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Ele geçiremedim daha telefonu benimki bilgi sadece. O alan arkadaş ile de görüştüm bana getiremedi maalesef bekliyorum hala...
    Anladım hocam. Bu sefer de bi TE patlatın bence Malum Kamera farkı da var artık

• quote:

Orijinalden alıntı: japon karınca

Hocam cihaz global olsun da gerekirse ithalatçı alırım, boyutu itibariyle çok hoşuma gitti zaten donanım olarak da epey iyi gözüküyor. Google' dan baktım, bir kaç kaynakta Avrupada' da satışa çıkacak ve 300 dolar olacak denilmiş, umarım doğrudur ve bir an önce gelir.

Alıntıları Göster
    Iste bahsettiğim durum, Global değilde China versiyon. Lte band 20 desteği yok bildirim kadarı ile hem Mi9 hemde Mi9 Se China versiyonlarinda. China olduğu için İthalatcilar getirir ancak diye belirtmek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gekren

doğubank o zaman bayağı az kar marjı ile satıyor. bu arada bahsettiğiniz kayıtsız değil mi? insanfsız ithalatçı en az 4500 den getirecektir. özellikle s10+ ile aynı incelemelerde geçtiği için adı daha da yukarıda bir fiyatla getirebilirler.

tek sorun imei atılabilmesi. bu durum da olursa tadından yenmez.

Alıntıları Göster
    Bende merak ediyorum hocam, Xiaomi nin güvenlik önlemi halen aşılamadi. Mi8 Se nin imeileri halledilebiliyordu, bakalım Mi9 Se de de devam edecek mi bu durum. Mi9 için ise yakın tarihte zor görünüyor ama, umarim geliştiriciler bizi şaşırtır Meizu ya, Oneplusa bile İmei işlemleri devam ediyor çünkü. Oppo, Vivo gibi cihazlar için ise Bir bilgim yok.

İstanbul'un farklı yerlerinde kayıtlı olarak 8/128 4200, 6/64 3500 civarına bulunabiliyor şu anda.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.