Şimdi Ara

Xiaomi Mi A1, Android 8.0 Oreo güncellemesi almaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, bu yılın sonundan önce Mi A1 için Android 8.0 Oreo güncellemesi sunma sözü vermişti. Şirket bu sözünü zor da olsa tutarak, akıllı telefon için final Oreo güncellemesini yayınladı.

Ayrıca Bkz.Volkswagen'in piyasaya süreceği elektrikli otomobiller belli oluyor
    Güncelleme artık Mi Al sahiplerine havadan (OTA) otomatik olarak ulaşmaya başlamış durumda. Yeni sürüm kademeli olarak dağıtıldığı için tüm tüketicilere ulaşması birkaç gün alacak. Xiaomi resmi Twitter hesabı üzerinden "Yıla bir O ile son veriyoruz! #MiA1 kullanıcıları, uzun süredir beklediğiniz güncellemeyi kademeli olarak yayınlıyoruz. Android O'yu alabilmek için cihazınıza en son Aralık güncellemesini (7.12.19) yüklediğinizden emin olun" şeklinde bir mesaj paylaştı.

Android Oreo önemli yeniliklerle geliyor

Güncellemenin boyutunun 1.107 MB olduğunu belirtelim. Şu an için elimizde yeni sürümün akıllı telefona hangi özellikleri getireceğini tam olarak belirten bir değişiklik listesi (changelog) yok. Ancak Mi Al kullanıcılarının bildirim noktaları, şifreler için otomatik doldurma, resim içinde resim desteği, daha hızlı önyükleme süreleri, yeni emojiler ve daha pek çok Oreo yenilikleriyle tanışacağını söyleyebiliriz.

• Bana göre xiaominin en iyi cihazı. Miui'yi 1 yılı aşkın süre kullandım(miui 7-8) ve çok kötü bir deneyim olmuştu benim için. Dışarıdan herşey mükemmel gibi çalışıyor gibi geliyor ama biraz kullanınca sağdan soldan biriken minicik hatalar bezdiriyor açıkçası... xiaomi bence oneplusun yazılımı gibi bir yapılandırmaya gitmeli. OnePlus gümbür gümbür gidiyor valla

• quote:

Orijinalden alıntı: zaomss

Bana göre xiaominin en iyi cihazı. Miui'yi 1 yılı aşkın süre kullandım(miui 7-8) ve çok kötü bir deneyim olmuştu benim için. Dışarıdan herşey mükemmel gibi çalışıyor gibi geliyor ama biraz kullanınca sağdan soldan biriken minicik hatalar bezdiriyor açıkçası... xiaomi bence oneplusun yazılımı gibi bir yapılandırmaya gitmeli. OnePlus gümbür gümbür gidiyor valla

Oneplus'ın Yazılımı da sorunsuz ya tabi...
  • zaomss kullanıcısına yanıt
    Ben de miui7li bi cihaz var.bayila bayila kullaniyorum.hangi hatalarla karsilastiniz,ben de hic bi sorun olmadi 1,5 yildir.

Bana da saf android cok sıkıcı geliyor.Sirf bu yuzden bakmiyorum bu cihaza.zevk meselesi demekki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GM 5 Plus sahibiyim... Artık bileklerimi keseceğim...

• Neden hocam saf Android güzel değil mi.? kasma, v.s

Donanım mı sorun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Adamdır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

Bana göre xiaominin en iyi cihazı. Miui'yi 1 yılı aşkın süre kullandım(miui 7-8) ve çok kötü bir deneyim olmuştu benim için. Dışarıdan herşey mükemmel gibi çalışıyor gibi geliyor ama biraz kullanınca sağdan soldan biriken minicik hatalar bezdiriyor açıkçası... xiaomi bence oneplusun yazılımı gibi bir yapılandırmaya gitmeli. OnePlus gümbür gümbür gidiyor valla

Öyle birşey söylemedim. Dünya üzerinde hiçbir sektörde sorunsuz yazılım diye birşey yok. Daha iyisi var sadece

• TIME kullanıcısına yanıt
    İnanın hatırlamıyorum liste liste hataları uzun süre oldu fakat yana yakıla rom aradığımı bilirim zaten bence dedim yani kişisel zevk meselesi tamamen. Cihazınızdan memnun ve mutlu iseniz dünyanın en iyi telefonu sizdedir

• zaomss kullanıcısına yanıt
    Forumdan aldim gecen yil.komik bi fiyata.memnunum sukur.bi kere batarya aldim cinden.onu taktim kendim.baska da bi sorunum olmadi.

Ne yalan souliyim 3-4bini telefona verenlere guluyorum icinden.

• Xioami miui candır stok Android çok sıkıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryalp -- 1 Ocak 2018; 0:34:16 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

Öyle birşey söylemedim. Dünya üzerinde hiçbir sektörde sorunsuz yazılım diye birşey yok. Daha iyisi var sadece

6 aydir Mi6 kullaniyorum, cok memnunum. Miui 8de de 9 ile de büyük sorun da yasamadim.

Oneplus gümbür gümbür gidiyor demek icin, sorunsuz bir yazilim olmasi gerekir. Yoksa Miui arayüzünde de ufak tefek sorunlar var Oneplus da da. Sizin tecrübeniz eskide kalmış.

• Bir yere kadar orjinal arayüzler iyi gidiyor. MIUI EMUI vs ama bir yerden sonra sıkılıyorsunuz en azından ben sıkıldım. Hele bir de güncelleme gelmezse iyice sıkıyor. EMUI 4'de kalmıştım ben 5 olsa rootlamazdım valla. Arayüz çok boğuktu yer yer. Rootladım cayır cayır neredeyse stok arayüz ve çok rahat. Kişiye göre değişse de stok arayüz de gayet güzel.

• stok android'in dezavantajları nedir ki, herkes sıkıcı demiş..

bu telefonu kız arkadaşıma hediye almayı düşünüyorum..
    şu an hatundaki telefonun 8GB dahili hafızası var ve cihaz bitik durumda yani performans felan kalmamış yerlerde sürünüyor..

kendim XIAOMI MI6 kullanıyorum.. sadece sosyal medyayı kullanan birisine MI6 almak abes olur..
    bu nedenle hatuna MI-A1 almayı düşünüyorum.. 64GB dahili hafıza 4GB ram her türlü yetecektir..
  • antique kullanıcısına yanıt
    Hiç düşünme hemen al. Ben eşime aldım. Bende LG g4 var ve ona göre o kadar hızlı ki hiç orta segment telefon gibi durmuyor. Stok android olması nedeniyle muhteşem hızlı ve ben saf android sıkıcı diyenleri de çok anlamıyorum açıkçası. Bende LG g4'ün arayüzü var ve çok beğenilen bir arayüzdür genelde ancak ben açıkçası stok android'te bir eksiklik hissetmedim. Gayet güzel. Eksik uygulamaları da playstore'dan kendin yükleyince bence hiçbir eksiklik kalmıyor. Ayrıca ekstra olarak lüzumsuz işe yaramaz bir sürü telefon üreticisi firma yazılımı da bulunmamış oluyor telefonda. İmkanım olsa diğer telefonları da stok androis isterdim. Bence çok çok güzel bir telefon.
  • istediğimiz herşeyi telefona yükleyebiliyorsak bunun nesi sıkıcı anlamadım..

yanıt için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.