Şimdi Ara

Xiaomi miband 6 pili bitmiş(!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Yaklaşık 1,5 sene önce aldığım xiaomi mi band 6 bilekliğimi geçtiğimiz eylül ayına kadar normal bir şekilde kullandım. Ekim başına doğru saatim durduk yere kapandı. Herhangi bir yere vurmadım, çarpmadım. Bunun üzerine cihazı 1 ay sonra garantiye vermek için hepsiburada ile iletişime geçtim. Bilekliği alıp servise ilettiler. Teslim ettikten 2 hafta sonra servis beni arayıp bilekliğin bataryasının bittiğini, 250₺ değişim ücreti olduğunu söyledi. Bunu duyunca şok oldum. 1,5 yıllık bir aksesuarın daha garanti süresi bitmeden pilinin ölmüş olması anormal geldi. Dahası servisin benden garantisi bitmemiş üründen para istemesi daha saçma geldi. Garanti süresi bitmeden bir ürünün pili ölmüşse o pilde üretimden kaynaklı sıkıntı olabileceğini düşünüyorum. 

Servise değişim istemediğimi, servis raporunu ve bilekliği göndermelerini istedim. Bu konuda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Nereye başvurmam gerekiyor, yardım ederseniz sevinirim

Xiaomi miband 6 pili bitmiş(!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anecdote -- 4 Ocak 2023; 11:12:16 >

• benim mi bant 5 te pili azalmaya başladı

• Maalesef ülkemizde teknik servisler bu konuda çok vurdum duymaz ve keyfi hareket ediyorlar.

Kesinlikle elinizdeki servis raporu ve garanti belgesi/fatura ile tüketici hakem heyetine başvurun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11 ayda 4 kez bozulan xiaomi 9t
    geçen yıl açıldı
    Airpods 1. Nesil Pil Değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.