|
Xiaomi'nin patronu neden iPhone kullandığını açıkladı (2. sayfa)

-
-
android olduğu sürece zor aşarsın Lei
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynen kanka
Hedefin kendini aşmak olmadığı sürece ancak birileriyle yarışır, orada oyalanır durursun.
Koskoca CEO Xiaomi kullanacak hali yok ya. 🤣🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iOS sistemini hiçbir android cihaz geçemez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Almanya'da gurulu düzen var yeğen değilse 5 dakka durmayız diyen gurbetçi dayılar gibi konuşmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 12 Aralık 2022; 17:55:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iphone 11 kullanıyordum satıp mi 11t pro aldım. iyi ki böyle bir şey yapmışım diyorum ama miui 13 güncellemesi kadar berbat bi güncelleme görmedim. 60 - 70 fps aldığım apex legends güncelleme sonrası 40 fps veriyor
-
Halen anlayamadınmı sorun donanımda değil sayın CEO
İnana var mı acaba :)
Baranthecat
Ülkede böyle dehalar olmasa bu kriz ortamı nasıl yönetilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .V. -- 12 Aralık 2022; 18:30:30 >
-
Hakkı Alkan aynı anda 3-5 çeşit telefon kullanıyor. Bu sektörün içindeki insanlar beğenmese bile farklı markaları kullanmak zorunda.
-
Senelerdir Android seven insanım, ben bile Xiaomi kullanmak istemiyorum. Milyarder adam Xiaomi mi kullanır? Adamın açıklamasını bile savunanlar olacaktır onlara diyecek bir şey yok. Adamın yaptığı hareket çok saçma misal Xbox Ceo'su evde Playstation 5 kullansa adama demediklerini bırakmazlar.
-
kopyalıyor da ondan
-
Fakirler Xiaomi, zenginler IPhone kullanır diyecek hali yok ya!
-
demiş zaten. bakıp öğrenip aynısını yapıyoruz diyor
-
Adam zaten Xiaomi yi kurmadan önce Apple fanıydı.
12 senelik firma Fortune Global 500 listesinde 266. sıraya girmiş, çok bilenlerde burda adamın ne kullandığını eleştiriyor.
Boşuna zenginin parası, züğürdün çenesini yorarmış dememişler.
-
2.telefonum deseydi daha gerçekçi olabilirmiş.
-
Tamam da pek çok kişiye BMW’nin alternatifi ne desen alacağın cevap Mercedes/Audi’dir.
Sor bakalım azcık teknolojiden anlayan, cebinde parası olan kaç kişi iPhone’un alternatifi Xioami der.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonuçta patron. Yok bir de çok afedersiniz a*droid mi kullanacaktı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X