Şimdi Ara

Xiaomi'nin patronu neden iPhone kullandığını açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
2
Favori
11.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi'nin patronu neden iPhone kullandığını açıkladı
    Xiaomi CEO'su Lei Jun, Xiaomi 13 lansmanının basın toplantısında, bir yıldan uzun bir süredir iPhone kullandığını ve internetteki pek çok kişinin kendisini eleştirdiğini ve hatta dalga geçtiğini söyledi.

Ayrıca Bkz.Xiaomi 13 serisi tanıtıldı: İşte fiyatı ve özellikleri

Lei Jun yaptığı açıklamada, şirketin telefonlarını iPhone ile kıyaslama cesareti ve kararlılığı olmasaydı, Xiaomi'nin yüksek kaliteli cep telefonları üretemeyeceğini belirtti. Xiaomi'nin iPhone ile ilgili her şeyi yakından incelediğini doğruladı ve hem yazılım hem de donanımda üstünlükten bahsedildiğini belirterek "Bu bizim için, gelecekte iPhone'u aşma fırsatının başlangıcıdır." dedi.

iPhone müşterilerini hedefliyoruz

Lei Jun ayrıca Xiaomi'nin her yıl araştırma ve geliştirmeye çok yatırım yaptığını söyledi ve Xiaomi 13'ün potansiyel iPhone 14 alıcılarını hedeflediğini, Xiaomi 13 Pro'nun ise iPhone 14 Pro Max ile rekabet edeceğini sözlerine ekledi.

Kamera hakkında konuşan Lei Jun, Xiaomi 13 Pro'nun Xiaomi ve Sony tarafından ortaklaşa geliştirilen 50MP Sony IMX989 1 inç görüntü sensörü kullandığını hatırlattı. iPhone 14 Pro Max, 48 megapiksel görüntü sensörüne sahip. Yeni amiral gemisi Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro akıllı telefonların satışına Çin'de 14 Aralık'ta, yani bu Çarşamba günü başlanacak.

Kaynak:https://news.mydrivers.com/1/878/878636.htm

• Yurtdışında f/p Xiaomi fakat Türkiye'de kesinlikle Samsung, Samsung 1350 Euro'luk telefonunu Türkiye'de 31.000 TL'ya (Euro başı 23 TL) satarken Xiaomi 750 Euro'luk telefonunu 24.000 TL'ya (Euro başı 32 TL) satıyor. Samsung her zaman Türkiye'ye özel fiyatlandırma yaptığı için Türkiye'de f/p telefonlar Samsung'da.
    "Xiaomi'nin iPhone ile ilgili her şeyi yakından incelediğini doğruladı ve hem yazılım hem de donanımda üstünlükten bahsedildiğini belirterek 'Bu bizim için, gelecekte iPhone'u aşma fırsatının başlangıcıdır.' dedi.."

Kimse kusura bakmasın beni gülme aldı. Apple karşısında tek avantajları fiyattı, artık o da kalmadı. Ciddiyse boşa kürek çekiyorlar demektir (MIUI denen baş belasına hiç deyinmiyorum bile.) Apple, donanım tasarımı ve yazılımı kendi bünyesinde sinerjiyle yapmaya devam ettiği sürece, kullanıcı deneyiminde rakipsiz olmaya devam eder.

(Samsung kullanıcısı)
  • La he he.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iPhone daha iyi o yüzden iPhone kullanıyorum diyecek hali yok :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok yanlış bulmadım. Adam açık açık kullanıcı deneyimi hissetmek istemiş. Günümüzde benchmarking adı altında yapılıyor bu.

• ARGE'yi şirketin tepesi yapmamalı ve rakip ürünü şirketin tepesi kullanmamalı. Algı ve prestij önemli. Mühendislik ve geliştirme ekibin kullansın. Sen de ikinci telefon olarak hadi kullan. BMW CEO'sunun Mercedes/Audi kullanmasından ne farkı kalıyor o zaman. Neresinden baksan saçmalık.

• Kesin öyledir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rezillik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xiaomi en iyisi kardeşim ama ben iPhone kullanıyorum. 🤣🤣

• Dediğimi yap, yaptığımı yapma örneği Xiaomi'nin patronu neden iPhone kullandığını açıkladı 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Xiaomi'nin iPhone ile ilgili her şeyi yakından incelediğini doğruladı ve hem yazılım hem de donanımda üstünlükten bahsedildiğini belirterek 'Bu bizim için, gelecekte iPhone'u aşma fırsatının başlangıcıdır.' dedi.."

Kimse kusura bakmasın beni gülme aldı. Apple karşısında tek avantajları fiyattı, artık o da kalmadı. Ciddiyse boşa kürek çekiyorlar demektir (MIUI denen baş belasına hiç deyinmiyorum bile.) Apple, donanım tasarımı ve yazılımı kendi bünyesinde sinerjiyle yapmaya devam ettiği sürece, kullanıcı deneyiminde rakipsiz olmaya devam eder.

(Samsung kullanıcısı)

• ultra saçma bir vizyon şirketin gun geçtikçe düşüşünün sebebi tescilenmis oldu , zaten bunca zamandir kopyalama aşkı tam gaz devam ediyor

• xiaomi candır. insanlar 15kye iphone 11 alırken 720p lcd 60hz kullanırken ben 4-5k ye sıfır mi10t pro aldım üstüne de 3070Ti aldım 11gb ram 256gb depolamalı aldım içinde snapdragon 865 işlemci+ 144hz ekran+ lpddr5 ram + 5G+ ufs 3.1+ ois destekli kamera 4k60fps 8k30fps çekim+ nfc 5000MaH batarya gibi özellikler var. 15k bütçeye hem 5000tlye mi10t pro alıp üstüne 7500tlye rtx 3070ti satın aldım üstüne para arttı. şimdi iPhone almak sebep söyleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LBRTN -- 12 Aralık 2022; 17:6:2 >
  • iPhone 12 den selamlar aşklarım

• LBRTN kullanıcısına yanıt
    Helal sana genç adam

• Zamanında anneme Note 9 almıştım, arada bir şeyler soruyor; telefonu elime alıyorum MIUI ileriye gideceğine kötüye gitmiş. Üst modellerinde nasıldır bilmiyorum ama telefonu kullanmak işkenceye dönmüş, kullanıcılarına Yaradan sabır versin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-veritas -- 12 Aralık 2022; 17:15:14 >
  • LBRTN kullanıcısına yanıt
    Şuan fiyat performans samsung bence xiaomi çizgisini bozdu

• CEO su bile kullanmıyor o kadar dandik bir telefon:)

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Kurulu düzenimiz var kardeşim 😂😂

• Bu galba takma ceo, la sana ne aege, ürge, cergeden, mokar sen 7/24 kendiüeettiğini kullanacaksın ki prestij olsun, sibopmudur hint fakiri çakma ı mıdır nedir ama ceo olmadığı kesin

• İphone u aştırmazlar bak huawei noldu gülüm

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.