|
Bildirim
iPhone daha iyi o yüzden iPhone kullanıyorum diyecek hali yok :)
|
Xiaomi en iyisi kardeşim ama ben iPhone kullanıyorum. 🤣🤣
|
ARGE'yi şirketin tepesi yapmamalı ve rakip ürünü şirketin tepesi kullanmamalı. Algı ve prestij önemli. Mühendislik ve geliştirme ekibin kullansın. Sen de ikinci telefon olarak hadi kullan. BMW CEO'sunun Mercedes/Audi kullanmasından ne farkı kalıyor o zaman. Neresinden baksan saçmalık.
|
Kurulu düzenimiz var kardeşim 😂😂
|
La he he.
|
CEO su bile kullanmıyor o kadar dandik bir telefon:)
|
Yurtdışında f/p Xiaomi fakat Türkiye'de kesinlikle Samsung, Samsung 1350 Euro'luk telefonunu Türkiye'de 31.000 TL'ya (Euro başı 23 TL) satarken Xiaomi 750 Euro'luk telefonunu 24.000 TL'ya (Euro başı 32 TL) satıyor. Samsung her zaman Türkiye'ye özel fiyatlandırma yaptığı için Türkiye'de f/p telefonlar Samsung'da.
|
Helal sana genç adam
|
"Xiaomi'nin iPhone ile ilgili her şeyi yakından incelediğini doğruladı ve hem yazılım hem de donanımda üstünlükten bahsedildiğini belirterek 'Bu bizim için, gelecekte iPhone'u aşma fırsatının başlangıcıdır.' dedi.."
Kimse kusura bakmasın beni gülme aldı. Apple karşısında tek avantajları fiyattı, artık o da kalmadı. Ciddiyse boşa kürek çekiyorlar demektir (MIUI denen baş belasına hiç deyinmiyorum bile.) Apple, donanım tasarımı ve yazılımı kendi bünyesinde sinerjiyle yapmaya devam ettiği sürece, kullanıcı deneyiminde rakipsiz olmaya devam eder. (Samsung kullanıcısı) |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Dediğimi yap, yaptığımı yapma örneği < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LBRTN -- 12 Aralık 2022; 17:6:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-veritas -- 12 Aralık 2022; 17:15:14 > |