< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Xiaomi'nin patronu neden iPhone kullandığını açıkladı (5. sayfa)

-
-
Bir sene sonra Xiaomi'yi satamaz da ondan iphone kullanıyor))
-
Bir tek ceo’su değil xiaomi’nin çoğu yöneticileri hatta daha alt pozisyonundaki çalışanları bile iPhone kullanıyordur ama apple’da bir tane bile iPhone dışı telefon kullanan olduğunu sanmıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haber Lütfenyoutube
Hatay'da bir kişinin tamir için teknik servise getirdiği cep telefonunun patlama anı, güvenlik kamerasınca kaydedildi. Merkez Antakya ilçesinde, bir telefon tamircisine gelen müşterinin cep telefonu bataryası patlayarak alev aldı. Telefondan çıkan alevler müşterinin üzerine sıçradı. İsmi öğrenilemeyen müşteri yanmaktan, üstündeki kazağı çıkartarak kurtuldu. Olay, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. İş yeri çalışanı Cemil Arslan, telefon bataryasının şişmiş şekilde kendilerine getirildiğini belirterek, "müşteri telefonunun tamir edilmesini bekliyordu. Tabii biz o arada cihazı söküp bataryayı çıkardık. O anda işte patlama gerçekleşti." dedi. İş yeri sahibi Bilal Kuyucu ise bataryanın silah gibi patladığını vurgulayarak, “Bir anda cihazın patlaması bizi şok etti, çok korktuk. Müşterimizin de ensesine geldi hatta. Çok korkunç patladı, silah gibi patladı, kendimi dışarıya attım hemen. Bizi bir anda şok etti ve hala da şoku üzerimizden atamadık. Çok şükür müşteriye bir şey olmadı ama o korku insana yeter. Bir anda olan bir şey, daha önce birkaç defa böyle bir olayla karşılaşmıştık ve bu seferki kötü patladı.” diye konuştu.https://www.youtube.com/watch?v=kXYjXin0Rx8&feature=youtu.beÇetin Dağlı [Official]youtube
İphone 6 plus batarya patlamasıhttps://www.youtube.com/watch?v=1YLjtdaF4K0FPPROyoutube
iPhone pil şişmesi (Patlamadan hemen önce) #iphonetamirihttps://www.youtube.com/shorts/16tLyq9Duhc
-
Ah bir de söylemleriniz tutarlı olsa keşke. iPhone 11 şu dönemde 16-17K'ya satılıyor.
Mi 10T Pro 256 Gb fiyat istatistikleri: ( 3 yıl içerisinde en düşük epey'de kayıtlı fiyatı 17.10.2021 tarihinde 7.680 TL )
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/xiaomi-mi-10t-pro-256gb.html
iPhone 11, 128 Gb fiyat istatikleri: ( 3 yıl içerisinde aynı 17.10.2021 tarihinde fiyatı 8.290 TL )
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/apple-iphone-11-128gb.html
Mi 10T'nin 5K'lık dev bataryasının test sonuçları Gsmarena'dan:
iPhone 11'in 3110 Mah bataryasının test sonuçları Gsmarena'dan:
iPhone 11 Geekbench tekli çekirdek sonucu: 1343, çok çekirdek sonucu: 3463 ( Notebookcheck )
X.10T Pro Geekbench tekli çekirdek sonucu: 910, çok çekirdek sonucu: 3400 ( Notebookcheck )
iPhone 11 Ortalama Yükte Güç Tüketimi: 4.17 W / Maksimum Yükte Güç Tüketimi: 5.44 W
X.10T Pro Ortalama Yükte Güç Tüketimi: 5.47 W / Maksimum Yükte Güç Tüketimi: 9.78 W
iPhone 11 Dxomark Genel Kamera Puanı: 116, Foto Puanı 125, Video Puanı 125. (dxomark)
X.10T Pro Dxomark Genel Kamera Puanı: 118, Foto Puanı 121, Video Puanı 110. (dxomark)
Bütün dünya bilmiyor bir siz biliyorsunuz değil mi arkadaşlar? 100 küsür milyondan fazla iPhone 11 satışının hepsi de özentilik, zenginlik için alınıyor tabi... ( Not: Ayfon sahibi değilim. Android Realme 6i Spor)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 13 Aralık 2022; 17:34:19 >
-
iyide kardeşim sen xiaomi cihazını gidip tr den alıyorsan hiç alma zaten. imei atılan cihaza neden 5-10k fazla para veriyorsunuz ki aslkşalskdşklas. ben bu mi10t proyu 5000tlye sıfır olarak satın aldım. 8 ay sonra kendim imei atacağım. android sağolsun imei atma rom atma kernel atma her şeyi öğrendik ios kullanıp yerimizde saymadık. ayrıca batarya testi atmışsın ciddi olamazsın şlksafdşklsafd mi10t nin ekranı FHD+ 144HZ ip 11in 720p 60hz arada tabii fark olacak
o kağıt üzeri benchler ve kamera testleri bir şey ifade etmiyor. xiaomi kullanan adam zekidir. gcam kurar, daha iyi kernel rom kurar bu gösterdiği sonuçların 2 katını alır. keza ben öyle yapıyorum bu yüzden diyorum sizde iphone 12-13 varsa gelin kapıştıralım diye. ayrıca iphone 11 alan herkes özentidir evet en balon telefon. hangi fakirin eline baksam iphone 11 görüyorum bilgisizce savunuyorlar maksat ayphon olsun eğw.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LBRTN -- 13 Aralık 2022; 17:43:33 >
-
Yani? Tüm piller belli koşullarda patlar. Samsung’un pili uçağın acil iniş yapmasına neden olmuştu.
Önemli olan bunun ne koşullarda gerçekleştiği. Bataryalar sarf malzemesidir. Şarj döngüsü bir noktaya ulaştığında ömürleri bitmiş olur ve hem performans hem de güvenlik açısından değiştirilmesi gerekir. Siz bu bataryaların o ana kadar ne koşullarda kullanıldığını biliyor musunuz? Hayır. Yine boş bilgilerle yorum yapıyorsunuz. Bu tarz olaylar tüm markalarda oluyor. Önemli olan bunun kronik bir sorun olup olmadığı veya hiçbir sebep yokken gerçekleşip gerçekleşmediği.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlgili pis testi 60 Hz'de yapılmış Gsmarena'da.
Alıntı
metni:Battery life Given just the size of the battery, we were expecting excellent screen-on and off-screen runtimes. But it seems that the overall optimization of the system can get most of the 5,000 mAh battery. We mostly give credit to the fairly granular control over refresh rate, which proves to preserve the battery throughout the day. We weren't able to run the web browsing test at 144Hz as it defaults back to around 50-60Hz, and, of course, there's also no point in testing the video playback time 144Hz either. Hocam senin gibi alternatif 3. parti çözümler - yöntemler, ithalata girilecekse bunun sonu bitmez. Biri de gelir sen gidip hazır kutulu cihaz mı alıyorsun yurt dışından ben şu telefonun boardını aldım şuradan şu fiyata, ekranı aldım şuradan şu fiyata. Evet hocam tüm doktorlar, mühendisler, tasarımcılar, yazılıcımlar, ticaret ile uğraşan işi - gücü olan insanlar zeki değil telefon ve hizmeti hazır satın alıyorlar, stabilite sorunları - yazılım sorunları, port sorunları ile dışardan GCAM ile falan uğraşmak akıl ve zeka işi (!).
Cep telefonunu hayatın aracı değil merkezi haline getirip kağıt üzeri benchler, kamera testleri bir şey ifade etmiyor demekte birbiriyle çelişiyor. Apple'cıların boşuna günahını alıyorsunuz telefonları yaşam amacı yapıyorlar diye. Sizin yaşam amacınız olmuş. Yeni imei yasası ve bir kaç yıl içinde 5G gelirse, BOLD bir şekilde belirttiğiniz 5G'yi çakma imei ile kullanabilirseniz helal olsun derim.
Bu kadar basit bir şekilde mükemmel şeyler başarıyorsunuz ne diye kendinizi Xiaomi'ye mahkum ediyorsunuz eliniz değmişken Qualcomm'dan chipset isteyin, Leica'dan kamera, Android zaten open source, eliniz değmişken 2 yılda kendinize bir telefon yapıverin. Ne de olsa bu kadar kolay, normal ve olması gereken şey bu. Herkes telefon ihtiyacı olduğunda telefonunu evde yapsın, arabasını evde yapsın, tabletini evde yapsın oh mis içinde ne olduğunu bilir hem
Sentetik test sonuçlarınızı isterseniz konuda paylaşabilirsiniz. Sizin süper modifiyeli 5G (!), 144HZ (AKICI menü geçişleri önemli, yada Candy Crush'da 144 HZ alabiliyorsanız amenna), 256GB cihazınız ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 13 Aralık 2022; 19:8:57 >
-
xiaomi alt ve orta segment telefonları sadece elektronik atık
Kardeşim ben neden böyle dışardan kernel bilmem ne kurmakla, bir tık daha iyi fotoğraf çekebilmek için gcam gibi şeylerle uğraşayım ki. Yıllarca bende androidde böyle gereksiz şeylerle uğraştım ama telefonu adam edemedim. Sonunda aldımiPhone’u herşey en kaliteli ve hazır bir şekilde var zaten. Her konuda kafa rahat cihaz sana o güveni kalite hissini veriyor. Ama o hissi xiaomi veremiyor biliyor musun. Siz şahini modifiye yaparak birşeye benzetmeye çalışıyorsunuz biz direkt mercedes alıp kullanıyoruz olay tam anlamıyla bu.
ayrıca o balon dediğin ip11’de öyle bir işlemci var ki 3 yıllık cihazın tekli çekirdek ve çoklu çekirdek skorlarına bugünkü sd8gen1’li android amiralleriniz henüz anca yetişebildi. Daha 12’yi 13’leri saymaya bile gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0ADA69E37 -- 13 Aralık 2022; 20:5:45 >
Hyder Techyoutube
Here is The Camera Comparision Between Xiaomi 13 Pro vs iPhone 14 Pro Max #xiaomi13pro xiaomi 13 pro xiaomi 13 pro camera xiaomi 13 xiaomi 13 pro unboxing xiaomi 13 pro vs 14 pro max xiaomi 13 pro review iphone 14 pro max xiaomi 13 pro video test xiaomi 13 pro night modehttps://www.youtube.com/watch?v=x0VtM3Ty1S0Yalnız kamera performansını yakalamışlar
-
Kullanamaz mı ? İş başka kişisel tercih başka. BMW genel müdürü bilmem neyi de Audi'ye binebilir. Gayet normal.
-
kullanmaya devam eder alışırsa patron iphone alır bi dahakine ??
-
Çok haklısın kardeşim bende aynı senin gibi j7 kullanıyordum sonra androide 10 bin tl vermek zoruma gitti bende gidip 2 senelik model olan iphone 11 aldım param anca ona yetti dünya varmış gerçektende androidin en iyi telefonu olan j7 yide kullandım iphonen eski modeli olan 11 ide sonuna kadar haklısın
Knk sende şimdi j7 gibi bir cihazdan 11’e geçmişsin tabi dünya varmış dersin j7 gibi bir telefonu android hakkında referans almak androide de haksızlık olur
hayırlı olsun güle güle kullan iPhone’lar birkaç nesil eskidi diye eskimez rahat bir 5-6 senesi var o telefonun o telefonu eleştirenler hd ips ekranının günümüzde geri kalmış oluşundan dolayı eleştiriyorlar diğer yönleri hala iyi zaten
Araştırın, Türk olma ihtimali çok yüksek.
-
Biz yapamıyoruz taklit ediyoruz ama siz yinede alın 🤣
Ben olsam orada o zaman cebindeki asıl telefonun xiaomi çıkar derdim, hikaye kötü sonla biterdi 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X