Şimdi Ara

Xiaomi'nin patronu neden iPhone kullandığını açıkladı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
2
Favori
11.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Xiomi kullanıcısı olarak çok memnunum ve kamera ses kalitesi olarak harika . Sağlam bir telefon düşmelere karşı. Ve eminin çok iyi modellerle gündemden düşmeyecek .

• Xiaomi 9 kullanıyorum kesinlikle son bu markadan bir daha birşey almam sürekli arama sırasında ekran kararıyor ve arama sonlandıranmiyorum bunu müşteri hizmetlerini arayıp söyledim telefonu garantiye gönderdim sorun çözülmeden geldi bu son güncellemeyi yaptıktan sonra telefon kitlendi her yerden şikayet ettim telefona format attım tüm verilerin silindi mi hasaba giriş yapılmıyor güncelleme istiyor güncellemeyi yapamıyorum kendilerini başka marka ile kıyaslamak yerine ürettikleri telefonlardaki sorunları gidermeleri gerekli

• İphone 3g den beri Iphone kullanıyorum ama henüz güncellemeye ücret istediğini görmedim. Iphone 3g -4 -5s -7 ve 13 pro.

• Buradan Sony'i gömen kara cahile & cahillere sesleniyorum. Kullandığınız neredeyse piyasadaki iPhone dahil bir çok telefonda Sony kamera ve lensleri kullanılıyor. Bre davar ! Sony piyasada yok değil var ama senin gibi sığırlar "eşek hoş laftan ne anlar" kafasında olduğu için Türkiye piyasasından çekildi. 4K Panele DTS Stereo sistem çakmış adamlar , cahil gelip diyor ki Öğğü çentik ekran yoğğk. He yok. Sen git dandik iPhone kullan çekmiyo diye ağla sağda solda. En ufak temasta camı kırılsın falan. XZ Premium kullanıyorum araba geçti üstünden tamire bile götürmedim hala. 4 senedir kullanıyorum 4K 60 FPS Diablo Immortal oynuyorum.

Sony piyasada var. Siz yoksunuz. ??

• Mi 6 ile aşık olduğum, Xiaomi 11 ile nefret ettiğim marka. Kamerası için aldım rezalet. 108mp falan fos. iPhone 12mp daha guzel fotoğraf çekiyor. Beklentilerimi asla karşılamadı, 9bin lira ile 3 bin liralık hizmet aldım. Daha işim olmaz.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.