Şimdi Ara

Xiaomi'nin patronu neden iPhone kullandığını açıkladı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
146
Cevap
2
Favori
11.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ıphone kualanan şaşkınlar,bu süper yeni model Xiaomi 13 Pro 240''bin ön sipariş duyduk.

• Adam iphone telefonlarını bire bir kopyalamak için olduğunu soykeyememiş.

Çakma iphone ne olacak.

Telefonları yanyana koyun anlarsınız emek hırsızları bunlar Bah huawei ye hep kendine has telefon çıkarıyor kimseyi taklit etmiyor.

• Vay halimize adamlar yarışıyor bizim millet ıpone taraftarlığı yapiyor

• Cevap belli dostuna yakın düşmanına daha yakın ol

• Bu arayüzle zor yıllarca xiaomi en sağlam modellerini kullandım ama iPhone kelimesi yeter beyfendi kaliteden taviz vermiyor. İki telefon da ayrı platform eşdeğer hiç bir şey yok.

• Bence tamamen yanlış fikir xoami kullan ama rakipleri de arge merkezinde incelet onca mühendisin var sende ofisinde yine incele kimse engel değil ama kullanacaksan 1.telefonun ve tek telefonun kendi markanın olmalı

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Gerçek bir Iphone kullanacısı değil de gerçek bir isheep diyelim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • srvngrc S kullanıcısına yanıt
    tam da onu demiş. 😁

• ugah6aiw kullanıcısına yanıt

Yıllarca android kullandım aralarında üst seviye olanlar da vardı iPhone’a yeni geçtim. Adam akıllı telefon kullandığımı yeni yeni hissediyorum. Kafesse kafes herşeyin en kalitelisi var bu dünyada gayet memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Paraya koyup bir iPhone al da şu çöp android markaların avukatlığını yapma.

• icloud patlatmasını yaşadığındada dersin... aman milletin göz zevkini katletme...

• AKA_33 kullanıcısına yanıt

asıl çöp dandiphone... ibadet ettiğin mabedin çöküyor... sheeple güruh altında kalıyor...

Android telefonların rezilliklerini saymaya kalksam bitiremem ama sen iOS’ta kusur bulmak için biraz çırpınıyormuşsun gibi geldi bana. He herkesin icloudu patladı zaten aynen.

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt

sheeple daha iyi... muridliğin en tepe noktası...

• adamlar şifre girmeden tüm sisteme erişim sağladı 5~6 sefer hemde fapping serisi...sheeğle avukatlığından hâyır gelmez kurban bayramını kavurma olarak geçirirsin...

hazımsızlıktan gelen hakaretlerini sana iade ediyorum. Hiçbir markanın avukatı değilim hangisi bana en iyi deneyimi yaşatırsa onu kullanır geçerim. İki platformu da denedim gördüm ve iOS’un üstünlüğünü kabul ettim ve iPhone’a geçtim dedim olay sadece bu. bende eskiden iPhone çılgınlığını eleştirir olayı markacılık olarak görürdüm ama deneyip kullanmaya başlayınca farkı gördüm. Bundan sonra androide geçebileceğimi, hata keza geçsem bile mutlu olabileceğimi pek sanmıyorum. şayominle veya samsungunla artık hangisine sahipsen onunla mutluluklar diliyorum.

• Xiaomi, iPhone rakibi değil ki.

İkisinin de benzer işleri yapıyor olması birbirinin rakibi olduğu anlamına gelmez.

Ne zaman Xiaomi CEO'su Samsung kullanır, o zaman tartışırız nedenini.

Yukarıda BMW CEO'sunun Mercedes'e binmesi örneği verilmiş. Aslında örnek, BMW CEO'sunun helikoptere/trene/otobüse biniyor olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 13 Aralık 2022; 13:5:23 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.