Apple dışındaki tüm telefonlar çöp çünkü kimse kendini kandırmasın. |
Xiaomi'nin patronu neden iPhone kullandığını açıkladı (7. sayfa)

-
-
Ya ne diyorsun Allâh aşkına hocam? Seviye cart curt demiyorum. Cihaz kıyaslamıyorum. Yazılım kıyaslıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sorun nerde hoxam, ki yanlış arıyorsunuz,
ve en son ne zaman amiral gemisi xiaomi kullandınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
8 yıldır xiaomiciyim,
ben fiyat /performans bakarım,
ve de imei'si değişebilen bir xiaomi,
herhangi imeisi değişmeyen cep telefonunu bu konuda açık ara ezer.
nokta.
TR garantili xiaomilerin F/P si çok da iyi değil F kısmı nedeniyle., bizim gençler yanlış anladı olayı , biz xiaomi derken Saray vergileri eklenmiş halini kastetmemiştikTc garantili haliyle eleştirecek bir sürü yeri var, başta kamera yazılımı olmak üzere , yıllardır başarısız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 14 Aralık 2022; 15:37:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kalite kardeşim her yerinden kalite akıyor yazılımı malzemesi işlemcisi optimizasyonu uygulamaları herseyi kalite bir kere alışınca diğer markalara iğrenerek bakıyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 5000 TL'ye nereden aldınız acaba o telefonu? Her yerde 15K ve üstü görünüyor fiyatı.
Eğer 5 bine satan yer varsa 2-3 tane alabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dallamos -- 14 Aralık 2022; 16:12:54 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ekşi sözlük
7 ağustos 2022 iphone veri sızıntısıhttps://eksisozluk.com/7-agustos-2022-iphone-veri-sizintisi--7366314son sızıntıdan mağdur olup hala savunan...
-
ekşi sözlük
7 ağustos 2022 iphone veri sızıntısıhttps://eksisozluk.com/7-agustos-2022-iphone-veri-sizintisi--7366314diğer telefonlarda olmayan şeyler var evet en iyisi o(!)...
-
Detayını okudun mu? O olayın iPhone ile alakası yok. Hatta Apple farklı sitelerden kaynaklı sızıntılar için kullanıcısını uyararak önlem almasını istemiş. Bence güvenlik konusuna hiç girmeyin. Karlı çıkma ihtimaliniz yok.
her sızıntıda aynı masalı anlatıyorsunuz...
-
Ok
Sony kamera konusunda en başarılısı xiaomide devrim yaratır Sony ekipmanları ile.. ??
-
Adam ceo dan önce sıva ustasiydi herhalde.
Sıvama tekniğini beğendim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ne biçim işletim sistemi sürkli sıfıncı gün açığı çıkıyor...
webtekno
Apple, iPhone'lardaki Sıfırıncı Gün Açığını Kapattı!https://www.webtekno.com/apple-iphone-sifirinci-gun-acigini-kapatti-h130597.html -
Çin hükümeti tarafından dinlememek için diyememiş.
sony camera yapsaydı kendi telefonu şu an 1 numara olurdu. :)
bir bakıyorsun sony piyasada yok
sony'le iş yapıyorsan zaten o iş s...r :)
onun için camera'da iphone'yi biraz zor geçersin .... 50 mp cameraymış :) 40 50 mp kameralar yutupta karşılaştırmışlar alakası yok .... 12 mp camera bile bunlardan daha kaliteli... lens kaliteli olduktan sonra mp bir önemi yok.....kalitesiz lensi habire dayamışlar millete :)
yutubda adam yeni teli söküp cetvelle camera'nın gerçek çapını ölçüyor camına cammı plastikmi ona bakıyor sonra teli parçalayıp çöpe atıyor :)
yalnız adamların ekranı samsungun adi ekranlarında kat be kat daha kaliteli
samsung xiaomi'mi deseler xiaomi derim....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 15 Aralık 2022; 2:46:18 > -
Mazerete bak :)
Mesele sadece bir telefon yapıp iPhone kalitesine ulaşmak değil. Mesele apple yazılımsal ve donanımsal ürünlerinin birbirleriyle olan etkileşim kolaylığı eğer iPhone’u geçmek istiyorsa apple geçmek zorunda.
-
Ben ixaomi kullaniyorum
elmaya o kadar para veremem
ixaomi hem hesapli
hem hizli emsallerine göre
Apple gibi parayla guncelleme istemiyor akilli olun.
-
Tabi efendim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X