Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
25
Favori
26.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    imei'ye zarar geleceğini düşünmüyorum. çok kez rom yükleme yaptım çok kez veri sıfırlama yaptım sorun olmadı bende. bu işlemde benzer sayılır.
  • Forumda sıfır kutulu redmi 3 satan bir arkadaş bunun global ve full türkçe olduğunu yazdı. Bu satıcının söylediği doğru mudur acaba?

Bir de Nokia 6230i ımei si atsak redmi 3'e bir sıkıntı olur mu 3g ve 4g hususunda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abdullah b. abdullah kullanıcısına yanıt
    imei sıkıntı olmaz, 3g-4g bağlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah b. abdullah

Forumda sıfır kutulu redmi 3 satan bir arkadaş bunun global ve full türkçe olduğunu yazdı. Bu satıcının söylediği doğru mudur acaba?

Bir de Nokia 6230i ımei si atsak redmi 3'e bir sıkıntı olur mu 3g ve 4g hususunda?

Şu anda miui global stable ve geliştirici rom yok. Xiaomi.eu veya Vietnam romları var %95 türkçe.

• quote:

Orijinalden alıntı: omrak

quote:

Orijinalden alıntı: abdullah b. abdullah

Forumda sıfır kutulu redmi 3 satan bir arkadaş bunun global ve full türkçe olduğunu yazdı. Bu satıcının söylediği doğru mudur acaba?

Şu anda miui global stable ve geliştirici rom yok. Xiaomi.eu veya Vietnam romları var %95 türkçe.

Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

imei sıkıntı olmaz, 3g-4g bağlanır.

Teşekkür ederim hocam

• Arkadaşlar telefonun hafızası 16 gb göstermiyor. Sorun ne olabilir?

★ Xiaomi Redmi 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★
  • xiaomi.eu stabil ve buradakihttps://drive.google.com/file/d/0B40ItdHKfkyQVm9yS0JwN01lWlk/view?usp=sharing romu yüklemeye çalıştım ikisinde de aşağıdaki hatayı veriyor. sebebini bilen yada yardım edecek birisi var mı? youtube'da ispanyol vatandaşlar direkt xiaomi.eu romunu miflash programı ile kuruyor. bootloader kiliti mi engel oluyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omrak -- 9 Nisan 2016; 19:43:48 >

• Pro geliyormuş 3/32 allahım goolll

• omrak kullanıcısına yanıt
    Yükleme yaptığınız PC nin 64 bit olması gerekiyor. Bu hata genelde o nedenle çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Arkadaşlar telefonun hafızası 16 gb göstermiyor. Sorun ne olabilir?

kalan 6gb işletim sistemine ayrılmış...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar imei olayını nasıl haletiniz acaba ? bilgisi olan arkadaşlar pm den yanıtlarasanız sevinirim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi has_başkan -- 10 Nisan 2016; 2:40:43 >
  • DoKToR_TiLKi D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kardeşim. işletim sistemini 64 bit yapacağım.
  • sıfır kutulu beyaz mevcut.imei konusunda yardımcı olunur
  • Fastboot unlock edilmiş telefonlarda twrp ile yüklenebilecek türkçe dil destekli ido rom

DOWNLOAD WEEKLY (geliştirici tarafından sanırım haftalık düzeltme güncellemesi yapılan manasında)
    Kurulum sonrası super su uygulamasını güncelleyip, telefonu yeniden başlattığınızda twrp ile açılır işleme onay verirseniz cihaz rootlanır
    Bu sayfadan ido olan romu indireceksiniz. Adı xiaomi.eu_multi_ido_ diye başlar.
    https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=53458

DOWNLOAD STABLE (W/O ROOT, NO WEEKLY UPDATES) buda sanırım tam tersi güncellenmeyen
    xiaomi.eu_multi_ido_V7.2.4.0.LHPCNDB_v7-5.1
    https://www.androidfilehost.com/?fid=24459283995301430

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARDO -- 11 Nisan 2016; 3:49:10 >

• Sağolun bilgilendirme için. de 6 gb sistem için fazla değil mi?

Bu arada telefonla ilgili 3. gündeki görüşlerim;

+ Daha ilk full şarjımla kullanıyorum. Şu anda şarj %20 telefon 2 gün 1 saat 15 dk dır açık. Ekran süresi 7 saat 50 dk. 1 saat 35 dk minecraft oynanmış, 48 dk net, 23 dk, twitter, biraz arama, biraz foto çekimi, face v.s. v.s. Sanırım benim gibi telefonu arama-sms birazda sosyal medya için kullanan birini 8-9 saat ekran süresi ile çok rahat 2-3 gün idare eder.

- Kamera kötü, dün içeri-dışarı çekimler yaptım ama açıkçası bir önceki lumia 520 (5 mp) - Vestel venüs 5.0x (8 mp) telefonların kameraları kapalı ortamda bundan daha iyi çekim yapıyordu. Gün ışığında çekimleri fena değil ama böyle bir gariplik var. Sanki rötuşlanmış gibi fotoğraflar. Beğenmedim açıkçası.

Onun dışında telefon gibi telefon işte, görünümü şık, evdekiler bayıldı. Eşimde rn2 var, bunu istiyor benden. Dokunmatik iyi ancak alttaki fiziksel tuşlar sanki çok hassas değil gibiler. Açıkçası garantisiz bir telefon için bu fiyat bu değerlendirmeler ışığında çok fazla. RN2 yi 500,00 tl ye almıştım, eğer RN2 500,00 tl ise, bu telefonun max. 400,00 - 450,00 tl olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 11 Nisan 2016; 9:29:59 >

• Su mahalle bilgilendirme mesajını nasıl kaldırabiliriz her yerde otuyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Ayarlar/Daha fazla/Acil durum yayınları

Açılan sayfadaki tüm tikleri kaldırın düzelir. Üst menüde göreceğiniz üzere sim1-sim2 için ayrı ayrı mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caylimehmet -- 11 Nisan 2016; 20:28:02 >
  • Arkadaşlar telefonun güç ayarlarında performans/dengeli mod geçişleri var mı? Bakarsanız sevinirim. (Bende yokta)
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Miui performans modu seçeneğini kaldırmış artık kullanmıyormuş.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.