Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
25
Favori
26.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlginç gerçekten. Halbuki kulağa hoş gelen ve olumlu izlenim veren bir seçenekti. En azından psikolojik olarak performans moduna alır hız kazanırım rahatlığı sağlıyordu.
  • Ben de redmi3 almak istiyorum. Hangi site/saticidan alabiliriz, arkadaslar ozelden paylasabilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redmi 3 ün ekran kalitesi nasıl arkadaşlar? ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul37

Ben de redmi3 almak istiyorum. Hangi site/saticidan alabiliriz, arkadaslar ozelden paylasabilir misiniz?

Forumun 2. el kısmında, sahibinden de satanlar var, bu şekilde alıyor çoğu kişi. Ya da yurtdışından siparişler getirtebilirsiniz. (Gümrükten geçememe riski var)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa.sefa

Redmi 3 ün ekran kalitesi nasıl arkadaşlar? ?

Nesini merak ettiniz tam olarak?
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Risk alip yurtdisindan siparis gececegim. Turkiyeye basariyla yollayan aliexpress saticilari var. Mesela anna. Ancak lenovo satiyor. Redmi3 satan birini ariyorum. Bildiginiz saticilari payasirsaniz memnun olurum

• Arkadaşlar Redmi3 için Türkçe destekli hangi romu tavsiye edersiniz. Bootloader kilitli cihaz için?
  • Arkadaşlar forumdan bir arkadaştan cihaz alacağım fakat Redmi Note 2 ile Redmi 3 arasında kaldım bana yardımcı olabilir misiniz acaba?

1) Batarya 1 günü çıkarsın istiyorum
    2) Kamera performansı iyi olsun istiyorum
    3) müzik dinlemeyi severim :) kulaklık çıkışı iyi olsun istiyorum

Özelliklerini karşılaştırdğımız zaman ikisinin özellikleri de aynı sayılır, hemen hemen

siz hangi cihazı tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chill Out

Arkadaşlar forumdan bir arkadaştan cihaz alacağım fakat Redmi Note 2 ile Redmi 3 arasında kaldım bana yardımcı olabilir misiniz acaba?

1) Batarya 1 günü çıkarsın istiyorum
    2) Kamera performansı iyi olsun istiyorum
    3) müzik dinlemeyi severim :) kulaklık çıkışı iyi olsun istiyorum

Özelliklerini karşılaştırdğımız zaman ikisinin özellikleri de aynı sayılır, hemen hemen

siz hangi cihazı tavsiye edersiniz?

Redmi Note2 eşimde, Redmi3 bende var.

Ebatları ve batarya farkı dışında kullanım esnasında hissedilen bir fark yok. İkisi de her türlü ihtiyaca uygun cihazlar.

Büyük ekran istiyorsanız Note2, daha uzun batarya süresi önceliğiniz ise redmi3 alabilirsiniz.

Kamera performansları 2 telefonunda benzer, vasat.

Kulaklık çıkışını öyle aman aman denemedim ama arada radyo dinlerim (xiaomi piston4 ve piston3 youth kulaklıklar var) onda da benim gözlemleyebildiğim bir fark yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Arkadaşlar Redmi3 için Türkçe destekli hangi romu tavsiye edersiniz. Bootloader kilitli cihaz için?

Xiaomi.Eu 7.1.3.0 Romunu kullanıyorum %99 Türkçe. Çok iyi. Kurulduktan sonra kamera ve mesajlar bölümü çalışmadı fakat bir arkadaş sağolsun yardım etti. Telefonu root layip basit bir şekilde hallettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: omrak

quote:

Arkadaşlar Redmi3 için Türkçe destekli hangi romu tavsiye edersiniz. Bootloader kilitli cihaz için?

Xiaomi.Eu 7.1.3.0 Romunu kullanıyorum %99 Türkçe. Çok iyi. Kurulduktan sonra kamera ve mesajlar bölümü çalışmadı fakat bir arkadaş sağolsun yardım etti. Telefonu root layip basit bir şekilde hallettim.

Bootloader kilitli cihaz için sormuştum hocam.

• Degerli forumdaslar,biliyoruzki bu cihazların tamamı yurtdısı girisli. Pmden aldiginiz guvenilir siteleri/saticilari paylasirsaniz biz de istifade ederiz. Malasef bana pm den, sadece bir cok "bende var, satayim" teklifleri gelmekte. Bu arkadaslarda kar amacı gutmekteler. Oysa ben kısıtlı butceyle yurtdisindan guvenilir bir yerden risk alip temin etmek istiyorum. Henuz foruma yakısır bir paylasım, ne pmden ne buradan goremedik. Rom, vs paylasımları elbette guzel. Ancak cihazi almak isteyenlere de rehberlik edebilir, oneride bulunabilirsiniz. Kullanilmis cihaz icin dahi 600kusur isteyen olmakta...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omrak

quote:

Bootloader kilitli cihaz için sormuştum hocam.

Benimkide kilitli hocam. Mi flash uygulaması ile telefona kurabilirsin. Link buradahttp://xiaomi.eu/community/threads/xiaomi-eu_redmi-3-7-1-3-0-miflash-rom.30500/

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbul37

Degerli forumdaslar,biliyoruzki bu cihazların tamamı yurtdısı girisli. Pmden aldiginiz guvenilir siteleri/saticilari paylasirsaniz biz de istifade ederiz. Malasef bana pm den, sadece bir cok "bende var, satayim" teklifleri gelmekte. Bu arkadaslarda kar amacı gutmekteler. Oysa ben kısıtlı butceyle yurtdisindan guvenilir bir yerden risk alip temin etmek istiyorum. Henuz foruma yakısır bir paylasım, ne pmden ne buradan goremedik. Rom, vs paylasımları elbette guzel. Ancak cihazi almak isteyenlere de rehberlik edebilir, oneride bulunabilirsiniz. Kullanilmis cihaz icin dahi 600kusur isteyen olmakta...

Valla hocam son 6 ayda eşe dosta kendime 7 tane xiaomi telefon aldım. Hepsini de bu forumdaki arkadaşlardan aldım . Tamam adamlar telefonu bir şekilde getirmiş üzerine kar koyup satıyorlar. Kimisi bu işten ekmek yiyiyor kimisi ek gelir elde etmek istiyor.istesem bende yurt dışından sipariş verebilirdim ama gümrükte takılma durumundan vermedim. 100-200 ₺ fazla verdim [yurtdışına] göre buradan garanti olsun istedim. Şu konuda da çok haklısın 150$ lık telefonu da burada gelipte 700-800 ₺ ye satma bari. Neredeyse %100 kar koyuyor bazısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omrak -- 14 Nisan 2016; 21:52:07 >

• Redmi 3 Vodafone 4G testi.

İlk test (ss de en alttaki) Ankara Sıhhıye Meydanı,

Ortadaki test Ankara Kızılay Meydanı,

Son test (ss de en üstteki) Ankara Kızılay Konur Sokakta yapıldı. (Aynı noktada Turkcell Hattlı Samsung Note 5 ile yaptığımız testte 50,21 Mbps download, 47 Mbps upload gördük)

★ Xiaomi Redmi 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★
  • Archelot kullanıcısına yanıt
    Root etmek isteyen arkadaşlar aşağıdaki videolara bir göz atın.

https://www.youtube.com/watch?v=jN_bDXphG_8

https://www.youtube.com/watch?v=lceMKyafGgU

http://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-3-root-yapma-bootloader-acma-pc-olmadan-100.4254/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omrak -- 15 Nisan 2016; 10:52:58 >

ekran parlaklığı falan hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa.sefa

ekran parlaklığı falan hocam

İsteğinizi/Sualinizi açıkça yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
    1-S3 mini süper amoled ekrana göre kalitesi nasıl?

2-Şarj Süresi nasıl?

3-Hızlı şarj özelliği nasıl ?

4-Ram 2 GB olmasına rağmen kasma yapıyor mu?

5-İnceliği nasıl?

Şimdillik bunlar merak ettiklerim teşekkürler
  • istanbul37 İ kullanıcısına yanıt
    İyide yarın sen olsan kar koymadan mı satacaksın da eleştiriyosun..
    ayrıca forumda her paylaşılan yöntem patlıyor o yüzden sürekli aynı şeyi yazmanın kimseye bu konuda kızmanın anlamı yok..arkadaşlarda haklı bu yönden yazmamakta..

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.