Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 5 Plus / Redmi Note 5 Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü (376. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.700
Cevap
114
Favori
318.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan5241

Telefondan soğudum. Gelen bildirimlerde siyah temalı. Allah rızası için beni bundan kurtarın.

bende soğumuştum çözdüm, birkaç mesaj yukarı çıkın oralarda saçma çözümler var.

• arkadaşlar bu telefonda AospExtended v7.0 kullanan var mı ? varsa nasıldır ?
  • Bu dark mode sorununu yasayanlar icin cozum su play storeda telegram themes diye uygulama var ne alaka demeyin onu indirrin ordan dark mode kapatin.Sacma ama sorunu cozuyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ORGANIKHOSAF kullanıcısına yanıt
    en basidi telin içinde ,gerek yok buna
  • note 5 imin ekranı komple kırıldı , içindeki verilere nasıl ulaşırız ? usb den okuyor ancak veri goruntulenemiyor..
    note 5 cin modeli ekran fiyati nedir siyah cerceve

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ch4ylak kullanıcısına yanıt
    Çıtalı alırsanız takması daha kolay olur.
    urun.n11.com
    Xıaomı Redmı Note 5,note 5 Pro Lcd Ekran Dokunmatık Çıtalı - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran/xiaomi-redmi-note-5note-5-pro-lcd-ekran-dokunmatik-citali-P377924946

• Arkadaşlar miui 11 updatindeki kasmalardan sonra custom rom deniyim dedim ve başta aopsextended 7 kurmaya karar verdim. Twrp ile flashlayamadığım için orangefox recovery ile flashlayım dedim. Kurulumun yarısında bu cihaz desteklenmemektedir hatası aldım. En sonunda havoc os 3.0 kurdum. Ama havoc os 3.0 kamerasının rezil olduğunu fark edip stock roma dönmek istedim. Miflash ile redmi 5 plus için. Global sürümü flashladım. Telefon androidi boot etti ama android yüklenirken takıldı ve reset attı. Ve hep reset atarak hiç açılmadı. Dedim bari ssini aldığım stabil miui 10 sürümünü (en son gelen 10 sürümü) onu kurum dedim, telefon açıldı ama, ayarları yaparken sürekli reset attı, wifi sekmesi gelince WiFi görmedi hatta. Başta bi mac adresi uçtu diye şüphelendim ama, aospextended 6.7 sürümünü kurmayı başardım bu gün, şimdilik stabil ama çıkacak bir soruna karşın miui 10 stock roma dönmek istiyorum ama nasıl dönüceğim. Edl ile bile kurdum gene aynı sorun devam etmekte. Bilginiz varımdır acaba?

• Beyler miui 11 den sonra bir ara google ambient mode açıldı bende, sonra kayboldu kendi kendine. Açamıyorum tekrar, ne olacak bu böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazahell

yahu telefonu lg tv ye screen share ile balayıp mis gibi kullanıyordum. son telefon güncellemesi sonrası bu kısım komple değişmiş CAST diye birşey olmuş ve benim TV yi bulamıyor.

var mı bunun bir çözümü?
    Aha tam bende yazacaktım sizle aynı sorun var Sony tv yi görmüyor.Aslında hiçbirini görmüyor.
    Bu sorun yüzünden bu romdan soğudum.Zaten son zamanlarda kasmaya başladı.Bazı uygulamalar arka planda çalış izni olmasına rağmen
    stabil çalışmıyor
  • tecman kullanıcısına yanıt
    play store dan miracast diye bir program kurdum.
    program açıldı connect düğmesine bastım.
    daha önceki screen share ekranına ulaştım buradan.
    telefonun içerinde bir yerlerde var da bulamadık herhalde.
    bu program da kısayolları buluyor aslında.
  • arkadaşlar şimdi romu hallettim, ama şimdide ekranı tuzla buz ettim kesin orjinal sattığın emin olduğunuz satıcı var mı?

• elinde kondosyonu iyi Redmi 5 plus orjinal bataryasi olan var ise satin alabilirim..

• Arkadaşlar Redmi 5 Plus global (meg7) için resmi MIUI 9 romu nereden indirebilirim? 11 ile birlikte ihaz bariz yavaşladı. 10'dan zaten memnun değildim.
  • arkadaşlar çift hoparlörü açan ve içinde google kamera yüklü olan sorunsuz bir rom var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • selamlar
    sizce hangi rom

xiaomi.eu_multi_HM5Plus_V11.0.3.0.OEGCNXM_v11-8.1

miui_HM5PlusGlobal_V11.0.2.0.OEGMIXM_f74369de0c_8.1
  • begamermc kullanıcısına yanıt
    Stok romu zip şeklinde indirip orange fox ile rom yükler gibi yükle. Bu kadar
    Düzenleme: hallettim yazmışsın zaten, sonradan gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mura2163 -- 5 Ocak 2020; 14:51:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mura2163

Stok romu zip şeklinde indirip orange fox ile rom yükler gibi yükle. Bu kadar
    Düzenleme: hallettim yazmışsın zaten, sonradan gördüm
    Sıkıntı yok hocam ilginiz için teşekkürler, rom sorunu çözüldü de ekranı kırdım maalesef, sahte ekran korkusu yüzüne bide ahize sesi çok kısık geldiğinden redmi note 8 pro alacağım gibi duruyor.
  • begamermc kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun hocam. Dediğiniz gibi ekranın orijinalini bulmak zor.
  • bu imei repair işi hiç anlatıldığı gibi gitmiyor, qcn yedeğinin içinde 088a'yı bulamıyorum, hadi bunu IMEI Rebuilder ile açıp içindeki imeiyi görebildim şükür, yeni qcn oluşturdum. bu sefer de şu kodlardan sonra imei aynı yerinde duruyor, silemiyorum ki yeni qcnyi yükleyeyim. yok mu başka bir yöntem?

# adb shell
    # su
    # dd if=/dev/zero of=/dev/block/sde13
    # dd if=/dev/zero of=/dev/block/sdf14
    # dd if=/dev/zero of=/dev/block/sdf16
    # reboot
  • 
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.