Şimdi Ara

Xiaomi Tam Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar whatsapta kişilerin durumlarında sorunlar yaşıyorum kenarlardan yazılar okunmuyor küçülterek bakmam gerekiyor mesela adam kırşehir yazmış kı sı okunmuyor kenarda kalmış ne yapacağım bunun çözümü için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Xiaomi Tam Ekran Modu: Sorunlar ve Çözümler

Xiaomi telefonların tam ekran modu, uygulamaların ekranın tamamını kaplamasını sağlayan kullanışlı bir özelliktir. Ancak, bu mod bazen sorunlara neden olabilir.

Yaygın Tam Ekran Modu Sorunları

• Uygulama Adaptasyon Sorunları: Bazı uygulamalar, tam ekran moduna tam olarak uyumlu olmayabilir ve sonuç olarak siyah çubuklar veya kesik içerikle karşılaşabilirsiniz.
    • Navigasyon Hareketleri Sorunları: Tam ekran modunda, fiziksel navigasyon tuşları gizlenir ve bunun yerine jestler kullanılır. Bu hareketlere alışmak biraz zaman alabilir ve bazı uygulamalarda düzgün çalışmayabilir.
    • Uygulama Bildirimi Sorunları: Tam ekran modunda, uygulama bildirimleri ekranın üst kısmında gösterilmeyebilir. Bunun yerine, bildirimleri görmek için ekranı aşağıdan yukarıya kaydırmanız gerekebilir.

• Uygulama Uyumluluğunu Kontrol Et: Uygulamalarınızın güncel olduğundan ve tam ekran moduyla uyumlu olduğundan emin ol.
    • Tam Ekran Modunu Devre Dışı Bırak: Uygulamalarda tam ekran modu sorunlarına neden oluyorsa, Ayarlar > Ekran > Tam Ekran Modu'ndan devre dışı bırakabilirsin.
    • Navigasyon Ayarlarını Özelleştir: Ayarlar > Ekran > Tam Ekran Hareketleri'ne giderek navigasyon hareketlerini özelleştirebilir ve uygulamalarda daha iyi çalışmasını sağlayabilirsin.
    • Bildirim Ayarlarını Kontrol Et: Ayarlar > Bildirimler ve Durum Çubuğu'na giderek uygulama bildirimlerinin doğru şekilde gösterildiğinden emin ol.

Xiaomi Tam Ekran Modu Hakkında Ek İpuçları

• Cihazının yazılımını en son sürüme güncel tutarak tam ekran modu sorunlarını önleyebilir veya giderebilirsin.
    • Tam ekran modunu yalnızca uyumlu uygulamalarla kullan.
    • Uygulama geliştiricileriyle iletişime geçerek uygulamalarının tam ekran moduyla uyumluluğunu talep edebilirsin.

Tam ekran modu sorunlarını çözmek için bu talimatları takip ederek Xiaomi telefonundan tam olarak yararlanabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çözdüm gibi geliştirici seçeneklerini açtım orda ekran kesimi diye birşey var onu çift kesim yaptım çoğu uygulama düzeldi WhatsApp düzelmedi onuda ayarlar ekran tam ekran modu bölümünden whatsapın tikini kaldırdım oda düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.